Купа на България: Левски (София) - Септември (Симитли), Вторник от 19:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Купа на България: Левски (София) - Септември (Симитли), Вторник от 19:00

Мнениеот groti » 26 окт 2021 21:10

Точно както трябваше - рутинна победа. А, имаше времена, в които такива мачове нямаше
110 години любов!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 окт 2021 21:12

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 окт 2021 21:13

Момци, кажете, моля ви, доколко е строга проверката на зелените сертификати на входа. Въпросът ми е към съфорумниците, които днес са подкрепили оркриления Левски на стадиона. Или ако мога да си перефразирам въпроса - какъв е шансът да вляза в сектор А с отрицателен PCR тест с QR код, правен преди две седмици, който имам на PDF на телефона си? Тестът, сертификатът му и самия PDF документ са си истински, от сертифицирана лаборатория.
[offtopic]Да не вземе някой сега да си помисли да ме убеждава да се ваксинирам, че бързо ще го навра в кучи г*з! Работил съм няколко години с фарма гиганти като Novartis, BMS, J&J, Pfizer, Leo Pharma и други, като съм се занимавал точно с техните Clinical Trials проекти, та поназнайвам туй-онуй за процесите по тестването и приемането на нови лекарства, ваксини, мазила и всякакви илачи.[/offtopic]
Иначе прекрасна победа, честито на всички и наздраве! 8-) Ей такива резултати трябват за допълнително гориво на кампанията с картите, за самочувствието на отбора и за усмивките на левскарите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 окт 2021 21:21

Изглежда, че Мъри намери позицията на Краев. За мен той е играч на мача, въпреки хеттрика на Барито.
Единствено Мартин Петков беше под нивото на останалите. Всички други впечатлиха малко или много, но все пак срещу Симитли.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 26 окт 2021 21:37

goteborg написа:Димитър Костадинов (честит му имен ден, да е жив и здрав!) ми е пълна загадка. За времето си в ЛЕВСКИ е прекалено рано да се оценява, а преди това съм му пропуснал развитието. Напомня ми по някакъв начин на шуменския Деко...ама не е изключено на втора водка да съм влезнал в режим "мечти" :lol:
Наздраве и само ЛЕВСКИ! :)

Чете играта, харесва ми. Но ще му трябва поне една година, за да свикне и да почне да игра " Как си треб'ва".

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 26 окт 2021 21:50

Svilen написа:
goteborg написа:Димитър Костадинов (честит му имен ден, да е жив и здрав!) ми е пълна загадка. За времето си в ЛЕВСКИ е прекалено рано да се оценява, а преди това съм му пропуснал развитието. Напомня ми по някакъв начин на шуменския Деко...ама не е изключено на втора водка да съм влезнал в режим "мечти" :lol:
Наздраве и само ЛЕВСКИ! :)

Чете играта, харесва ми. Но ще му трябва поне една година, за да свикне и да почне да игра " Как си треб'ва".

Съгласен съм и много се надявам да се получи. Нещо ми подсказва, че го може и ще го направи.
Само сините!
Save Ukraine!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 26 окт 2021 21:55

tevez написа:4-0
Бари с хеттрик

Пророк. :mrgreen: По често такива прогнози за Бари. Има няколко мача ми е думата...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 окт 2021 21:56

TristaNNN написа:Момци, кажете, моля ви, доколко е строга проверката на зелените сертификати на входа. Въпросът ми е към съфорумниците, които днес са подкрепили оркриления Левски на стадиона. Или ако мога да си перефразирам въпроса - какъв е шансът да вляза в сектор А с отрицателен PCR тест с QR код, правен преди две седмици, който имам на PDF на телефона си? Тестът, сертификатът му и самия PDF документ са си истински, от сертифицирана лаборатория.
[offtopic]Да не вземе някой сега да си помисли да ме убеждава да се ваксинирам, че бързо ще го навра в кучи г*з! Работил съм няколко години с фарма гиганти като Novartis, BMS, J&J, Pfizer, Leo Pharma и други, като съм се занимавал точно с техните Clinical Trials проекти, та поназнайвам туй-онуй за процесите по тестването и приемането на нови лекарства, ваксини, мазила и всякакви илачи.[/offtopic]
Иначе прекрасна победа, честито на всички и наздраве! 8-) Ей такива резултати трябват за допълнително гориво на кампанията с картите, за самочувствието на отбора и за усмивките на левскарите.

Отивай се ваксинирай веднага, това че си бил куриерче не те правим специалист по всичкология. Ваксинирайте се по-бързо. Света забрави, че е имало коронавирус, българина бил работил и знае всичко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vencin
Контакти:

Мнениеот vencin » 26 окт 2021 22:23

Можете да влезете в сайта и да дадете вашите оценки за футболистите, треньора и съдията.
https://levskisofia.info/ratings/202204 ... mitli-7-0/

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 окт 2021 22:54

W84me написа:Отивай се ваксинирай веднага, това че си бил куриерче не те правим специалист по всичкология. Ваксинирайте се по-бързо. Света забрави, че е имало коронавирус, българина бил работил и знае всичко.

Това ако е сарказъм - ок. Ако не, си навличаш сериозна карма застрашавайки живота на някой, убеждавайки го да прави експерименти с тялото си.
Иначе и на мен ми е интересно как точно се влиза със сертификат и какво и как проверяват. На телефона ли може да го покажеш, на хартия ли. Идва мач във Варна и се точа да го гледам :)
п.п. Относно мача - накрая ми стана жал за момчетата от Симитли. Як бой ядоха.

Върни се в “Левски”