Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SkyQuest
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот SkyQuest » 25 окт 2021 20:05

Всеки би имал съмнения относно структурата в Юнайтед. За какво да идва? Да се занимава с глезени лекета, които могта да го уволнят още на седмият му месец понеже се пробва да им набие някаква дисциплина ли? Та и да не може дори да ги махне от Юнайтед?

И аз да съм, и аз не бих си сложил такова черно петно в автобиографията. С таквоа ръководство, казвам го за Н-ти път, всеки треньор е обречен на провал. Питайте Мойс, Ван Гаал, Моуриньо и сега Оле. Ще питаме и КОнте, както и треньорчето на Аякс. Треньорчето да си стои в Аякс и да не си прецаква кариерата При нас! Просто ще му тръгне всичко надолу след уволнението при нас.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 25 окт 2021 22:53

Моуриньо беше ставал шампион навсякъде, дойде при нас, не успя да стане, а по негови думи второто му място с този отбор е най-големият му успех. И това от човек, който е спечелил требъл.
Мойс 5-6 години реанимира от периода си при нас и чак сега отново попадна на място, където да му се случат нещата.
Ван Гаал прави фурор на Световното, идва при нас и след това 4 години не може да си намери работа.
Единствено Оле дойде без да се е доказал, но най-вероятно няма и да получи възможност вече да се докаже в голям отбор.
Логиката сочи, че който и да дойде, ще го преевем. Остава ни да се надяваме, че ще стане някакво чудо и Конте или който и да е, ще ни изведе от тази тиня.
За италианецът започва все по-усилено да се говори последните часове. От Скай излязоха с информация, че сме се свързали с него, утре явно всичко ще бъде ясно.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 26 окт 2021 11:26

То това казвам и аз: няма да има голяма разлика с който и да е треньор. Щом два успешни треньора се окъкаха при нас и то с гръм и трясък и записаха най-черните точки в кариерите си. Мойс, който вървеше добре с Евертън, и той беше тотален крах при нас.

Сега чета, че (според слуховете) и Зидан не искал да идва в Юнайтед. заради цялостната обстановка в отбора. Това като допълнение към Конте и неговото нежелание.

Няма пичове, недейте да хвърляте камъни по Оле толкова много. През всичките тези години на много треньори има едно общо кратно и това е Борда! Не може всички треньори да са смотани. Да беше само Оле, да приемем, че е аматьор и той осра работата, но не е така.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 26 окт 2021 12:11

Проблема в момента е, че сме в криза. И трябва спешно да се промени нещо. Няма как да се сменят нито борда, нито играчите на този етап. Само треньора. За борда и за собствениците е изговорено толкова много, че няма какво повече да се каже. Еди има 2 месеца до края на договора си, все още не е обявен нов директор, но нали си имаме футболен директор. Направха се промени тази година и честно казано трансферният прозорец беше добър. Всички искаме нови собственици с афинитет към трофеите, но това едва ли ще стане скоро. Надяваме се Глейзърите да назначат на мястото на Еди някой, който поне е виждал топка през живота си.

Иначе аз съм почитател на Ерик Тен Хаг, но твърдо съм против неговото идване в такъв момент. Трябва ни точно някой като Конте, който има опита и топките да вика и да се кара с играчите и борда. Някой, който иска и държи да се чува неговата дума. Конте е енергичен и влага много страст в работата си. Имаме нужда от някой, който да разбие това настроение, че всички трябва да милички и добрички един с друг и не трябва да се нараняват чувствата на колегата. Такова е усещането в клуба.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 окт 2021 12:44

Аз съм за Ван Дер Саар и Ерик Тен Хаг в комплект от лятото.
Сега е невъзможно тяхното идване.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 26 окт 2021 13:23

Уххх, Ван дер Саар... Още една наша легенда ли искате да оплюваме!? Не ни ли стига Оле, който осрахме, та сега и холандеца? :) Като сме го почнали, давайте и Гигси да го подхванем помеждудругото :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 окт 2021 13:31

Не виждам Олето как ще изкара до Коледа.
Програмата, която идва е непосилна за Пуул и Байерн :lol:
Ако тази седмица не сменим треньора, може спокойно да спираме да гледаме.
Това от Неделя ще ни се стори красива песничка.....
:lol: :lol: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 26 окт 2021 14:41

https://youtu.be/z2ioTPgmPiU

Толкова много истина има в това видео, че чак ми се реве...

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 окт 2021 16:34

Три мача за Оле да си спаси работата като наш мениджър. Сър Алекс днес е бил на тренировката да го защитава.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 окт 2021 16:42

:o :o :o
Мисля си, че всички искаме в Събота да бъдем отново разгромени :oops: :evil:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”