Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

skitnik32
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот skitnik32 » 18 окт 2021 19:59

metodito написа:
vlong написа:Става въпрос дали е редно феновете да издържат Левски,а Сираков ,че трябва да се съобразява с техните желания е естествено

Не е просто "желание". Защото
Михайлов = Борисов

Подкрепата за статуквото е подкрепа за нещастието. Други хора пък мърморят заради пръкването на тирето, което е дело на БФС, но не виждам Сираков тук какво е виновен. Признава ЦСКА - София (СОФИЯ) за ЦСКА (RIP). Е, и? [offtopic]Това е свършен факт, хора. Ако си бил антицесекар, сигурно е тъпо, щото вече няма за какво да си "анти". Кофти. Няма как да е съществувало, нещо, което не е родено по естествен път, а създадено с декрет.[/offtopic] Голяма работа. За мен лично проблемът е друг - горния.

Глупака едно си знае, едно си бае... и си измисля как Михайлов = Борисов.... по голяма тъпотия не бях чел

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 окт 2021 19:59

Създаването на тирето е по нареждане на ББ.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2021 20:02

[offtopic]
skitnik32 написа:
Глупака едно си знае, едно си бае... и си измисля как Михайлов = Борисов.... по голяма тъпотия не бях чел

Напиши каквото е да един лист и го прочети. Така ще си чел нещо по-тъпо.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2021 20:05

Между другото, според мен има много повече фенове на "Левски", като процент, които припознават ЦСКА - за ЦСКА (RIP), отколкото цесекари.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 окт 2021 20:33

vlong написа:Така както го има заради тях може и да изчезне заради тях.
няма такива били дали много.Щом Левски продължава да е на същото дередже значи не са дали достатъчно.
Това не ти е някаква мода ,само сега,само за месец,само до лятото.Пари трябват постоянно,и се вижда че това с големите спонсори нещо не върви,така че пак си оставаме ние.Ивков онзи ден го каза.
Отупвайте джобовете ,друг начин няма.

Олеле-майко! Все си мислех, че за 13 години в тоя форум съм видял и прочел толкова неща, че нищо не може да ме изненада повече, но явно съм сгрешил. :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 окт 2021 20:34

Аз не съм на същото мнение.Просто жуже създаде перфектните условия и сътвори следващият ни опонент.Създанието на Франкенщайн.
Мутренската му визия,простотия(говор,държане,селски оркестър,наглост,надменност,и т.н.),и прилапването на свободната абревиатура,и закачането към импотентните военни,емблема стадион,продажни дърти лигенди,и ето заформи се Перфектната буря.
Битката между Правдата и неправдата.
Долу горе ,това е .
Айде,че пресъхнах.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 окт 2021 20:35

Тристаен,начетох се ,че си от онея друсаните,така че ходи при тях
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 окт 2021 20:44

vlong написа:Тристаен,начетох се ,че си от онея друсаните,така че ходи при тях

Ти може да си се начел, че съм марсианец или пък, че имам два питона под пъпа, но това не променя шока, на който ме подложи, след като прочетох мнението ти. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 окт 2021 20:49

Давай предложения,не мнения.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 окт 2021 22:03

metodito написа:
vlong написа:Става въпрос дали е редно феновете да издържат Левски,а Сираков ,че трябва да се съобразява с техните желания е естествено

Не е просто "желание". Защото
Михайлов = Борисов

Подкрепата за статуквото е подкрепа за нещастието. Други хора пък мърморят заради пръкването на тирето, което е дело на БФС, но не виждам Сираков тук какво е виновен. Признава ЦСКА - София (СОФИЯ) за ЦСКА (RIP). Е, и? [offtopic]Това е свършен факт, хора. Ако си бил антицесекар, сигурно е тъпо, щото вече няма за какво да си "анти". Кофти. Няма как да е съществувало, нещо, което не е родено по естествен път, а създадено с декрет.[/offtopic] Голяма работа. За мен лично проблемът е друг - горния.

Ти сериозно ли :shock: :?
Бербатов е прокси на Борисов!

Върни се в “Левски”