Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот maldin1 » 12 фев 2010 13:21

Lord of memory написа:Може да си заврете европейските купи в четирибкувието вие....не стига че ви вземат за канарчета в първенствата ви от сумати време, а и се надъхват пак.

Канарчета ли ? :? Я се обоснови.Ти какво предпочиташ международно признание или вътрешно признание в съответната страна ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 фев 2010 13:28

Като за начало вътрешно признание, мерси.Поне за мен е важно, да влезнеш през парадния вход в ШЛ, а не измежду капките като 4ти в първенството.Защото второто води до два извода(един от кооито е правилен)
1.Отборът е твърде слаб за да се състезава за повече от един турнир.
2.Явно нямат уважение към турнирът на собствената си страна.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 13:32

maldin1 написа:
Lord of memory написа:Може да си заврете европейските купи в четирибкувието вие....не стига че ви вземат за канарчета в първенствата ви от сумати време, а и се надъхват пак.

Канарчета ли ? :? Я се обоснови.Ти какво предпочиташ международно признание или вътрешно признание в съответната страна ?

Не си ли ми чел постовете и толкова, естествено че предпочитам доминация в собственото си първенство преди тва на 5 години веднъж с късмет да се става шампион в турнир в който доминанти няма, да не говорим че целия турнир е направен за реклама и пари и няма смисъл да се печели ако играеш слабо в първенството, всъщност това доказва че е късметлийско и че всяка година има по 4 отбора дето заслужават да го спечелят еднакво и винаги поне два от тях са жестоко преебани, както Челси напоследък доста. Уважам турнира но не повече от всички останали, както заблудените фенове на "Европейските грандове" ;)
А тва че първенствата ви са слаби и не ви удоволетворяват хич и гледате само към тоя турнир си е ваш проблем изцяло.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 фев 2010 13:43

[offtopic]Реал (Мадрид) беше обявен за най-добрия клуб на 20-ти век от Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS). Испанския гранд е пред Ювентус, следван от Барселона, Милан и Байерн Мюнхен .
Класирането е базирано на спечелени титли, класирания в различните състезания и още много други фактори за целия XX век. От доста години IFFHS беше питана от клубове, спортни журналисти и фенове кои са най-добрите клубове в света за отделните континенти. Желанието на всички беше класирането да се определи само на реална основа, без измислени стойности и субективни влияния.
Тъй като световната клубна ранглиста се определя месечно от януари 1991 година, тя не може да бъде основа за определяне на клуба на века. Статистическата федерация определи първенците на Европа само въз основа на континенталните клубни турнири. Интерконтиненталните турнири не са вземани под внимание.
Ето и челната десетка на най-успешните клубове:

Точки Kлуб:

563,50 Реал (Мадрид)
466,00 Ювентус
458,00 Барселона
399,75 Милан
399,00 Байерн (Мюнхен)
362,00 Интер
332,75 Аякс
300,25 Ливърпул
299,00 Бенфика
231,00 Андерлехт
Честито лорде...айде гледай си висшата лига и не се занимавай с турнири в които даже не сте и в десетката :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 13:48

я ми се махай от глава с тия рекламните турнири и гледай лъскавите реклами на ШЛ и се надъхвай, докато Леверкузен, Волфсбург и темподобни ви разгонват фамилията в Германия.
Най-успешния отбор в най-доброто първенство, тва говори достатъчно.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 фев 2010 13:51

По добре Волфсбург и Леверкузен(спомни си полуфинала в ШЛ от 2002 :lol: ) от колкото третодивизионни фалирали отбори :lol:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 13:54

По-добре бивши величия в дербита, отколкото краварски отбори направени от селяни, дето никой не може да им произнесе името даже. ;)
Свинар побеждава Мюнхен

Enough said. :lol:
Тоя герой е победил ония дето бяха изнесени за 3 минути.
Последна промяна от Lord of memory на 12 фев 2010 14:01, променено общо 1 път.
GGMU

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 фев 2010 13:59

Lord of memory написа:По-добре бивши величия в дербита, отколкото краварски отбори направени от селяни, дето никой не може да им произнесе името даже. ;)

Честно казано не те разбрах...Стига вече сме се рЪчкали за глупости ;) ....Все пак темата е за Ман Ю-Милан,нека се обсЪжда този мач :) ...Ще се опитам да прогнозирам мача на точен резултат 1:0 за Милан в Италия и 1:1 в Англия...макар че според мен шансовете на двата отбора са равни...все пак Милан с една идея са ми по-симпатични :)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 14:00

Поясних се аз достатъчно по-горе.
Край на офтопика.
GGMU

Потребителски аватар
macheda
Контакти:

Мнениеот macheda » 12 фев 2010 14:06

Vojdek написа:[offtopic]Има само един отбор в Европа, който може да бъде наречен силен.И това е Рапид Виена. :mrgreen:
По простата причина, че може да няма КЕШ, ама има две шампионски титли от две различни държави... :mrgreen:[/offtopic]

Тоспак и той изказаса :)
[img][img]http://images2.fanpop.com/images/photos/3900000/Manchester-United-manchester-united-3909442-1024-768.jpg[/img][/img]

Върни се в “Манчестър Ю”