Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 15 окт 2021 14:29

И трите софийски отбора стоят зад кандидатурата на Боби срещу два провинционални отбора със сменена индентичност. Този Пирин кой поред е вече?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 окт 2021 15:09

Сираков като футболист е едно, като ръководител е съвсем друг - абсолютен провал
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2021 15:28

groti написа:Иво Ивков : "Лицензът продължава да виси с пълна сила". Някой неразбрал защо Сираков гласува за Перукан? Не разбирам защо обвинявате Сираков, че е взел по-малко лошото решение за Левски. Аз, при все, че много пъти съм критикувал ръководството за всичко разбирам, че това беше единственият логичен избор за нас

По какъв начин е свързан Боби с НАП или с Нион?
От това, което чета, преизбирането на Михайлов съвсем не е било толкова в кърпа вързано. Не забрявайте, че не Борисов е на власт също. Да, щом съдът не се е самосезирал досега, вероятно няма и да го направи, ама да не се намеси УЕФА.

Относно вярващите в "прокобата" (знам, че има немалко хора): Точно заради такива прегрешения, няма си пречистим кармата. Михайлов = Борисов!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 окт 2021 16:00

NOMER14 написа:
groti написа:Иво Ивков : "Лицензът продължава да виси с пълна сила". Някой неразбрал защо Сираков гласува за Перукан? Не разбирам защо обвинявате Сираков, че е взел по-малко лошото решение за Левски. Аз, при все, че много пъти съм критикувал ръководството за всичко разбирам, че това беше единственият логичен избор за нас

Щото някои мислят, че две момчета, дошли временно със самолет от Англия, са панацеята за българския футбол.
Харвардски синдром...

15 пъти се повтори, че негласуването за Михайлов не означава гласуване за Бербатов. Също както негласуването за вожда не означава автоматично гласуване за Слави, или Кирил Петков, щом сме влезнали в тая тема.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 окт 2021 16:02

metodito написа:

По какъв начин е свързан Боби с НАП или с Нион?
От това, което чета, преизбирането на Михайлов съвсем не е било толкова в кърпа вързано. Не забрявайте, че не Борисов е на власт също. Да, щом съдът не се е самосезирал досега, вероятно няма и да го направи, ама да не се намеси УЕФА.

Относно вярващите в "прокобата" (знам, че има немалко хора): Точно заради такива прегрешения, няма си пречистим кармата. Михайлов = Борисов!

Лицензите за евротурнирите и за първенството не са ли различни? :) Не съм сигурен, че УЕФА има нещо общо с изхвърлянето на Локомотив Сф. НАП си е НАП, въпросът е задълженията дали ще повлияят на лиценза или не.
А, дали Перукан е спечелил или не ще си проличи скоро. Да не берем ядовете..оп плодовете и на берби, който реши, че "ще ви оправя футбола".
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 окт 2021 16:07

rhaegar написа:
NOMER14 написа:

Щото някои мислят, че две момчета, дошли временно със самолет от Англия, са панацеята за българския футбол.
Харвардски синдром...

15 пъти се повтори, че негласуването за Михайлов не означава гласуване за Бербатов. Също както негласуването за вожда не означава автоматично гласуване за Слави, или Кирил Петков, щом сме влезнали в тая тема.

Когато разликата е няколко гласа означава точно това :) Когато един ти обещава нещо (Сираков право си каза, че е имал разговори с Перукан), а другият не нямаш голям избор. Когато имаш интереси можеш да си неутрален ако си Андора (кърфица, за която не му пука на никого), или Швейцария. В момента не искаме да сме първото, но не можем да сме второто.
110 години любов!

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 15 окт 2021 16:33

Нито съм фен на Бибочко, Степан и наркоманите от София Запад, нито съм от сектата на Наско (Синята приказка). Вярвам, че всеки един кадърен фен на българския футбол не иска Боби Михайлов, наглецът Лечков и комисионерът Костадинов да продължават да се гаврят с най-популярния спорт у нас. Но когато всичко става на принципа "Няма как да залича 40-годишно приятелство", няма как да се случат нещата. Искам само да ви питам, какво прави Боримиров точно в клуба и дали истинската му роля не е да се угоди на София Запад? Във всяка една нормална държава тия щяха да бъдат мигновено смачкани от властта, а сега сигурно пак ще им се кляка. А уж Наско беше против тях. Както и да е, мен ме интересува да почнем да бием най-сетне.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 окт 2021 17:16

Tрябваше да пуснат гласуване на хората с членски карти и там да се определи позицията на клуба. С.Петров по принцип беше по-добър вариант за кандидат.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 окт 2021 17:21

Само не мога да разбера едно нещо.Всички плюят и критикуват Сираков за всички злини във вселената а накрая всеки е вперил поглед в него и се надяват като Господ на него да спаси светинята Левски.Разберете го веднъж за винаги.В момента няма по точен и по подходящ човек от Сираков. Той е иконата ,той е светинята,той е месията,той е Господ.Това е самата истина за днешно време.Историята ще го докаже но тогава тези които го хулят днес ще си посипят главите с пепел след това.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 окт 2021 17:35

За десети път ще попитам: поради каква причина имаше Извънреден конгрес?

Върни се в “Левски”