Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 14 окт 2021 14:51

delqnski47 написа:Сираков: С този Изпълком не виждам как ще има промяна във футбола

....

Изображение

Започвам да си мисля, че необичате да бъде казвана истината, макар и да е различна от това, което все очаква.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 окт 2021 15:06

delqnski47 написа:Сираков: С този Изпълком не виждам как ще има промяна във футбола

....

Изображение

Сираков си слага една тенекийка отзад за всеки случай, но се получава наистина много смешна ситуация!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2021 15:12

Ozzimozzi написа:

....

Изображение

Сираков си слага една тенекийка отзад за всеки случай, но се получава наистина много смешна ситуация!

Това ми звучи като човек, който си е купил нещо ,без да се интересува това нещо в подробности какво представлява и накрая изтърсва ''Ми това не ми е според очакванията'' :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 окт 2021 15:23

delqnski47 написа:
Ozzimozzi написа:

....

Изображение

Това ми звучи като човек, който си е купил нещо ,без да се интересува това нещо в подробности какво представлява и накрая изтърсва ''Ми това не ми е според очакванията'' :lol:

Не е баш така. По-скоро си купува нещо, което знае че не става, защото се е убедил във времето, но въпреки това си го купува, след което казва нещо от рода - "С тази опаковка, то а нещо не ми вдъхва доверие"! :)

Още един малоумник...
Крушарски: Исках в новия Изпълком да влезе Бербатов, но закъснях - аз съм си виновен.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2021 15:45

Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:
Ozzimozzi написа:

....

Изображение

Не е баш така. По-скоро си купува нещо, което знае че не става, защото се е убедил във времето, но въпреки това си го купува, след което казва нещо от рода - "С тази опаковка, то а нещо не ми вдъхва доверие"! :)

Още един малоумник...
Крушарски: Исках в новия Изпълком да влезе Бербатов, но закъснях - аз съм си виновен.

:lol: :lol: :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2021 16:03

Гледайки тия изказвания вече разбирам защо Боби беше толкова нервен пред журналистите след конгреса .
П.П. Защото скоро ще има нов конгрес :lol:
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 окт 2021 16:24

delqnski47 написа:Гледайки тия изказвания вече разбирам защо Боби беше толкова нервен пред журналистите след конгреса .
П.П. Защото скоро ще има нов конгрес :lol:

надай се оранжадо ЦСКА да възкръсне, ако мога да перефразирам онзи култов лаф :) Нов конгрес и д аима, Перукан е непоклатим - казвам ти го като юрист. И не се ли върне вашият идол БХ, заедно с аверчетата му от ДПС, че да има кинтаж и за Инджов, и вие, и Барбуков сте чао. Остава ви само играта ва банк - два поредни сезона ви върза уникално с ковида и мега умрели грандове, за да влезете в групите, иначе правехте по 10 милки на сезон минус (то и сега дължите към 40 милки ли бяха на високия господин). Но трети път няма как да върже, затова почвайте с декларациите. Ето една, за която не съм вярвал, че дори и припок може да напише, ама на, ей я черно на бяло:

Фейсбук" "Червена София":

"Ярмейци,

За нашия клуб предстоят много тежки седмици и месеци. Както е известно, нашият клуб беше един от тези, които издигнаха и подкрепиха кандидатурата на Димитър Бербатов. Нашият клуб беше един от тези клубове, които поискаха промяна в българския футбол. Нашият клуб беше от тези, които заявиха, че така повече не може. За разлика от ФК Левски и техните лидери г-н Раев и Мъни, според които всичко в българския футбол е наред и няма нужда от никаква промяна. Конгресът мина, надяваме се скоро да има нов, но до тогава заповедта е ЦСКА да бъде ощетяван по всякакви възможни начини и с всякакви възможни средства. Това е било съобщено на "хванатите" делегати по време на пиянските софри в нощта преди Конгреса.

Какво следва за ЦСКА от плана на Перуката:
- Мач с Ботев (Пловдив) - съдията на този мач ще направи така, че ЦСКА да загуби точки и играчите да са сринати преди мача от Лига на конференциите срещу Зоря;
- Мач с Берое - тук теслата ще бъде брутална и ще се цели твърдо в минус 3 точки за нашия клуб;
- Мач с Арда за Купата - жребият не беше реален и тук ще се цели ЦСКА да отпадне още на този етап от турнира. Търсеният резултат е ясен - да се всее напрежение в отбора;
- Мач с Локомотив (Пловдив) - Крушарски е собственик на отбора от Пловдив - един от най-доверените пазачи на Перуката;
- Мач с Числото - ръководството на Числото масово са водили предизборна кампания за Перуката.

Целта е ясна - да се дестабилизира набиращият все по-голяма сила и мощ отбор на ЦСКА. Да се смачка самочувствието на отбора. Да се настроят феновете срещу треньора и ръководството. Да се пропусне възможността за допълнителни финансови постъпления от УЕФА и натрупването на коефициент за евротурнирите.
НО, най-вече това да послужи за назидание за всички отбори, които биха си помислили, че могат да се опълчат срещу Перуките.

Ярмейци,
Не губете вяра и кураж! Вярвайте в Младенов и в отбора! И дано Бог да ни бъде на помощ!".

не, не, не вярвам, че човешката мисъл е способна на такъв полет, на такова въображение - дори в Карлуково вероятно няма подобни екземпляри, но ето, били сред тарторите в поза Г, пардон сектор Г :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 окт 2021 16:30

Сега Перукан ще пусне връзки и съдията срещу Зоря да ги съсече! :lol:
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 окт 2021 16:35

djd написа:
tmanolov написа:
djd написа:Не съм съвсем убеден, че Боби Михайлов реално ръководи футбола. Някак си не мога да свържа ръководната позиция с пиянските излагации. В този смисъл дори и да дойде Бербо, едва ли ще бъде в състояние да промени кой знае колко.
Футболът се дирижира от мафията. Тези хора не се интересуват дали стадионите са празни. За тях е важно да има черно тото, първенството да протече и да завърши по предварително определения начин. Както и да вземат участие в разпределянето на държавната баница, понеже футболът е социален феномен и е от значение за политическите партии.
Значи, ако трябва да има промяна, тя трябва да тръгне от държавата. Когато се намали корупцията във властта, тогава можем да се надяваме на същото и във футбола.
Винаги съм смятал, че това ще се случи, когато едрия бизнес се овладее от хора, които мислят за бъдещето, които не живеят толкова бързо, които създават, произвеждат, а не крадат. Та когато тези хора седнат и се разберат за правилата на играта, работата може да тръгне към оправяне.

Браво, мнение, под което се подписвам. само дето вашата оранжада е един от символите, да не кажа най-яркия символ, на корупцията в управленията на "този невероятен боби михайлов" и на "най-големия левскар" БХ, които някакси съвпаднаха в по-голямата част от времето.

Та нали заради вас създадоха нова лига и т.н., да не изброявам отново всичко, за да може да преместите Литекс в София. И после ми говорите за морал - ехххх, крадецът вика "дръжте крадеца".

Разбира се, нашите в синьо не са много по-различни, с тази разлика, че все още формално не сме фалирали, но пък стоим в будна кома и всякакви селски тимчета си правят гавра с нас. И все пак нас ни има, а при вас е една "свинщина", която няма как да върнете назад - това е основната разлика!

И за финал - все тая кой е начело, както сам си казал, държавата искаше да унищожи ЦСКА и Левски, не заради нещо друго, а заради публиката им. При вас успя - просто сте по-големи глорихънтъри и нискочели селяндури, на които, като им пуснеш мантрата "бием гувядата, брааат" или "ей ги купите, иди при домакина на кочин парк еко тои арена да те разведе да ги видиш", им е достатъчно. при нас все още не е успяла, може би защото герП падна от власт, но вървим с много уверени стъпки към фалита, особено със сегашния ни "собственик", от когото дори аз съм дал повече пари за издръжката на отбора...

Е, като минете и вие "през село", можем да говорим по темата за фалита и морала. Сега едните говорят малко на изуст.
Иначе, за мен най-голямото престъпление на БФС е унищожаването на тръпката от играта - чрез уговорки на мачове, чрез купени съдии и т.н. Няма реална конкуренция между всички отбори, качеството на футбола е под всякаква критика. Просто липсва зрелището, заради което хората се събираха преди по стадионите.

Хубаво мнение, уважавам, макар да си припок - знам, че някои от вас са станали такива заради силната болка от загубата на ЦСКА, така че няма да използвам други епитети. Ние в момента минаваме "през село", само че в по-кофти варианта - всякакви селски тимчета, включително този на Ловеч-Етрополе да се гаврят с нас, включително на Герена. Вие, докато го имаше ЦСКА, макар и във В, биехте, а и ви купиха купа - на нас, във всеки момент, в който надигнем глава, ни смачкват - силно се съмнявам, че е до само неможене да падаш от селски тимчета като БероИ-ТетевенЕ, Ааааардъ, Кюстендил 1926, МеталикЪ, Селско царство и т.н.

И все пак феновете все още вярват в отбора и даряват - аз самият съм дал около 1000 лева за година и половина - членска карта, сезонна карта, отделно си купувам нарочно билети въпреки картата (и сега взех 3 за Пирин - виртуални), екипировки, шалчета, дарителски фланелки. И не съм единствен, въпреки "собственика" ни - гусинът с четирите имена (ти можеш ли да изпозлваш такъв израз на Кюрда, дето за 1000 долара на постче е способен да напише всичко, а и на хартия уж ви е собственик, почти к. колкото наш Насо г.з.). Това е разликата между нас - ние даряваме и казваме нещата с истинските им имена, вие си убихте клуба и чакате Месията. Другото е горе-долу еднакво - и протекциите, и мръсните игрички, и всичко, просто сега ние нямаме пари,з а да се включим в шоуто, дето в момента е запазено за вас и онези от разград. А дали е старата перука, или новата - за нас е все тая!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 окт 2021 16:35

Тази декларация е някаква шега, нали?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”