delqnski47 написа:Честито на частта от подуенци, които подкрепят перуката .И без повече оплаквания
![]()
Браво, че си уточнил.
Един подарък:
[offtopic]

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Честито на частта от подуенци, които подкрепят перуката .И без повече оплаквания
![]()
1914.1902 написа:delqnski47 написа:Честито на частта от подуенци, които подкрепят перуката .И без повече оплаквания
![]()
Браво, че си уточнил.
Един подарък:
[offtopic][/offtopic]
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
1914.1902 написа:d.milanov написа:Оттук нататък да не съм чул говедо да се оплаква.
Защо да не се оплакваме от човек, който създаде лига на ЦСКА-София (София), а когато се завърна на власт им подари Купа?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
d.milanov написа:1914.1902 написа:d.milanov написа:Оттук нататък да не съм чул говедо да се оплаква.
Защо да не се оплакваме от човек, който създаде лига на ЦСКА-София (София), а когато се завърна на власт им подари Купа?
Щото гласувахте за него. Щото ви харесва да си прави схемите. Щото ви харесва цял живот да сте подлоги, стига да сте на сухо и топло местенце и далеч от трудностите. Щото сте шпалирчици и ви харесва да сте. Аре, стига с това лицемерие, нито един от вас не навря мърльо в кучи гъз вчера за изказването му и това на гъза от днес. За вас е важно жалкото ви съществуване на едноклетъчни, но не и общия прогрес.
ivan56 написа:Поне се успокоих, че Ясен Безстрашен остава нац.селекционер.
Потребители, разглеждащи този форум: wilge и 250 госта