Сираков позна, че гласът му е важен за Боби.
Принципна позиция.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Оттук нататък да не съм чул говедо да се оплаква.
Кочина, това е точната дума и за футбола и за клетата ни държава.
За една софра се продадоха на тия, които евават мамицата на клетото ни футболче.
Дано са доволни.
За една софра се продадоха на тия, които евават мамицата на клетото ни футболче.
Дано са доволни.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
NOMER14 написа:Сираков позна, че гласът му е важен за Боби.
Принципна позиция.
Принципна да! Синята приказка започва!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- delqnski47
- Контакти:
Честито на частта от подуенци, които подкрепят перуката .
И без повече оплаквания

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
d.milanov написа:Оттук нататък да не съм чул говедо да се оплаква.
Защо да не се оплакваме от човек, който създаде лига на ЦСКА-София (София), а когато се завърна на власт им подари Купа?
ivan56 написа:Кочина, това е точната дума и за футбола и за клетата ни държава.
Дано са доволни.
То да бяха само тези със софрите ще разбера, но се оказва, че и клубове с непрестанни притенции към сегашното управление, го подкрепиха!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:NOMER14 написа:Сираков позна, че гласът му е важен за Боби.
Принципна позиция.
Принципна да! Синята приказка започва!
Да празнуваме, както би казал един голям левскар.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
От сутринта на прегледа на колата ми е тръгнало зле 

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.