Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Фейса на Бербатов излъчва СЪС звук!
Дражев е много тъп, как въобще си изкарва парите тоя.....
Крушата е прост, ама не е толкова тъп поне
Крушата е прост, ама не е толкова тъп поне
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Dust написа:Явно имам съмишленик.
Тук във форума съм да си чеша пръстите, когато имам свободно време и грам сериозност невлагам в дискусиите.
БГ футбола като трепет, заинтересованост и ядосване по нередни неща вече пета година съм го пратил там, където е местото на настоящата клика в БФС
Така и трябва. Не си заслужава човек да си трови нервите и да си губи ценното време с тези боклуци. Глупаво е. Те си живеят живота, а ние тук се ядосваме и се караме. Няма смисъл - нито е здравословно, нито е добре прекарано време.
Тоя дето в момента говори и води конгреса още не е изтрезнял от снощи...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Явно имам съмишленик.
Тук във форума съм да си чеша пръстите, когато имам свободно време и грам сериозност невлагам в дискусиите.
БГ футбола като трепет, заинтересованост и ядосване по нередни неща вече пета година съм го пратил там, където е местото на настоящата клика в БФС
Странна работа! Вчера спомена, че задаваш сериозни въпроси и очакваш сериозни отговори. Също така говореше за овчи стада, овчари и геги, а ще излезе че си част от стадото.
Неглижирането на тези избори е подкрепа на настоящата клика в БФС.
Видно е, че настоящата система за избор на председател на БФС е направена да обслужва управляващите и без волята на големите клубове и феновете, промяна трудно ще има.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Сираков и Стоилов с тези си изказвания се подиграха с феновете на Левски. Първо последните 10 и повече години те изобщо не са били в клуба да видят за каква некомпетентност от страна на БФС става въпрос. И второ те ако искат утре стават и си заминава, кво им пука ,че Левски после остава в ръцете на това БФС феновете да му мислят.
Последна промяна от luchoni на 12 окт 2021 11:00, променено общо 1 път.
Сериозсният въпрос беше конкретен, търсех програмите на кандидатите.
Да видиш програмите е съвсем нормално нещо и е далече от прекия клубен интерес
Само един потребител даде линк, всички други се прескачаха да бъдат овце, включително и твоя милост.
Мненията са в темата
Само един потребител даде линк, всички други се прескачаха да бъдат овце, включително и твоя милост.
Мненията са в темата
Последна промяна от Dust на 12 окт 2021 11:01, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Този пак се появи и пак за Левски пише само, ахахаха.

1914.1902 написа:Този пак се появи и пак за Левски пише само, ахахаха.![]()
Кой е този? И този може да си пише за който иска. Просто в момента вие се излагате най много.
Dust написа:Сериозсният въпрос беше конкретен, търсех програмите на кандидатите.
Мненията са в темата
Ти, който си така добре осведомен с всичко, не си успял да намериш програмата на Бербатов! Не ствай смешен! Това, че си чеше пръстите и се ебаваш е ясно, то и за това получаваш адекватните отговори и биваш начесван редовно!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов