zieek91 написа:NOMER14 написа:Ozzimozzi написа:NOMER14 написа:Ozzimozzi написа:NOMER14 написа:„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
Какво арогантно е казал и какво е излъгал?
за да ви оправя футбола
След отказването му какво общо имаше с футболът ни?
Общото е, че се нуждаеше футболът Ни от него, но той не се нуждаеше от България. Сега, като няма какво да прави в чужбина, се обръща към Нашата Българийка.
А ти беше ли в сектор Б на националния стадион когато Бербатов играеше,,, когато същия този секБтор скандирайки го гонихте от националния отбор. Е, изгонихте го, за да го наречете последствие предател, щото изведнъж взехте да се сетите, че нашата футболна Българийка имала нужда от Бербатов.
Няма друг български футболист, оплюван от по този начин от сините фенове. Непрекъснато повтаряха какъв нападател е Бербо след като не можел да вкара на силни отбори във важни мачове. А Бербо беше голмайстор на националния отбор с 48 гола в 78-те мача, изиграни в рамките на 10 години. Всъщност, някой знае ли колко гола е отбелязал националния ни отбор от 2011 до 2021, сумарно от всичките ни национали? Имаме ли футболист, който да може да вкарва редовно не на силни, не на средняшки, а на слаби отбори?
Ясно е, че неизтрезнялата агитка ще избере Мокета. За съжаление нищо добро не очаква българския футбол в близките няколко години.