Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 11 окт 2021 23:19

delqnski47 написа:Логиката е пияницата да спечели с голяма разлика , за съжаление . Няма как да се бориш с нещо, което само то определя правилата и ти му отиваш на негова територия.

На правилата нищо им няма, просто в гените ни е заложено да се продаваме за три сребърника
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 окт 2021 00:06

На много места пияницата е получил среден пръст и да си задържи софрите, двете топки и двете мрежи с които се опитват масово да печелят гласове при малките отбори.
Ако 60% от тия които са заявили на предварителните срещи, че ще гласуват за Бербатов си удържат на думата, Перуката щ2 бъде бит с разлика.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 окт 2021 00:12

Копирам:

Ето каква е картинката от последните минути в столицата, където утре ще се проведе конгреса на БФС, в който няма корупция.
В ресторант “Трето полувреме” в Ст град (собственост на Вили Вуцов) ядат и пият делегатите от варненска област, които по принцип са настанени в Хилтън. В Шератон са от Сливен, Ямбол и т.н , а в Дон домат в Редута са от Плевенска, врачанска и т.н области, които са настанени в Маринела. Последните ги обслужва Костадинов, а в Шератон домакин е Лечков. Настанени са с пари на БФС и вечерите се плащат от БФС, но са поканени само поддръжниците на Боби (Некурумпиран и прозрачен) Михайлов. Събитието е под надслов “официална вечеря”.
Въпросите са кой плаща масрафа, как ще бъде осчетоводен и защо са поканени определени делегати?
Ще се радвам ако това се сподели от повече хора, а и снимки от събитието ще са от полза. Все пак жените на делегатите сигурно се интересуват с кой и къде са в момента.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 12 окт 2021 00:47

Изображение

Изображение

За съжаление това падане на коефициента за пиандето е много показателно за утрешния развой на изборите...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 окт 2021 01:04

Бургазлийските комсомолци що не се виждат?

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 12 окт 2021 01:34

NOMER14 написа:
Ozzimozzi написа:
NOMER14 написа:
Ozzimozzi написа:
NOMER14 написа:„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
Какво арогантно е казал и какво е излъгал?

за да ви оправя футбола

След отказването му какво общо имаше с футболът ни?

Общото е, че се нуждаеше футболът Ни от него, но той не се нуждаеше от България. Сега, като няма какво да прави в чужбина, се обръща към Нашата Българийка.

А ти беше ли в сектор Б на националния стадион когато Бербатов играеше,,, когато същия този секБтор скандирайки го гонихте от националния отбор. Е, изгонихте го, за да го наречете последствие предател, щото изведнъж взехте да се сетите, че нашата футболна Българийка имала нужда от Бербатов.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 окт 2021 06:57

zieek91 написа:
NOMER14 написа:
Ozzimozzi написа:
NOMER14 написа:
Ozzimozzi написа:
NOMER14 написа:„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”

за да ви оправя футбола

След отказването му какво общо имаше с футболът ни?

Общото е, че се нуждаеше футболът Ни от него, но той не се нуждаеше от България. Сега, като няма какво да прави в чужбина, се обръща към Нашата Българийка.

А ти беше ли в сектор Б на националния стадион когато Бербатов играеше,,, когато същия този секБтор скандирайки го гонихте от националния отбор. Е, изгонихте го, за да го наречете последствие предател, щото изведнъж взехте да се сетите, че нашата футболна Българийка имала нужда от Бербатов.

Няма друг български футболист, оплюван от по този начин от сините фенове. Непрекъснато повтаряха какъв нападател е Бербо след като не можел да вкара на силни отбори във важни мачове. А Бербо беше голмайстор на националния отбор с 48 гола в 78-те мача, изиграни в рамките на 10 години. Всъщност, някой знае ли колко гола е отбелязал националния ни отбор от 2011 до 2021, сумарно от всичките ни национали? Имаме ли футболист, който да може да вкарва редовно не на силни, не на средняшки, а на слаби отбори?
Ясно е, че неизтрезнялата агитка ще избере Мокета. За съжаление нищо добро не очаква българския футбол в близките няколко години.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 окт 2021 07:16

Викам днес Перукан да се черпи от мъка! :lol:
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 окт 2021 07:22

NOMER14 написа:
Ozzimozzi написа:

за да ви оправя футбола

Ша ВИ издържам.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”