Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 11 окт 2021 19:53

ugly bug написа:Ко се чува ся ?
Някой подуенец ще дойде ли утре пред НДК ?
Сигурно всички ще имат много работа покрай туршията, киселото зеле и джибрите ..
8-)

Дори 5000 човека да има пред НДК, това какво ще промени не зная.
Като го гледам, че са настанили делегатите в Хилтън, това изобщо не е глезене.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 окт 2021 19:55

realno написа:
Сигурно всички ще имат много работа покрай туршията, киселото зеле и джибрите ..
8-)

Какво ще правиш пред НДК? Ще браниш Тирето ли? Там трябваше да бъдете, като ви закриваха. Вече е късно за вас.

Ти си ми ясен че няма как да дойдеш..
Заведението което обитаваш е с много строг режим.
Санитарите са много лоши хора.
Дано барем ви пуснат телевизора да погледате но естествено след като си изпиете лекарствата.
;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 окт 2021 19:56

Dust написа:
8-)

Дори 5000 човека да има пред НДК, това какво ще промени не зная.
Като го гледам, че са настанили делегатите в Хилтън, това изобщо не е глезене.

Показване на позиция..
Малко ли е според теб?
:roll:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 окт 2021 20:05

Позицията отдавна е ясна и нееднократно бе изразяване по стадионите.
Делегатите вече са обработени, утре ще видим, кой от кандидатите, как е работил.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 11 окт 2021 20:10

Ясно е, че утре резултатът ще бъде нещо от сорта на 90:10 за пияната тояга. И ФК Долно Уйно и ЦСКА имат по 1 глас, невероятна логика, фантастично направо. А от БФС се излиза само по собствено желание или напред с краката. Ама те и без това са само администратори, от тях нищо не зависи, според някои колеги. Така че дайте да избираме пак пияната тояга и купона да продължава.
Разбрахме, че в БГ футбола корупция нЕма, детско-юношеския футбол се развива перфектно, инфраструктурата е перфектна, националнио отбор е добре, шампиона е ясен за още 10 години напред . Какво повече да искаме?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 окт 2021 20:16

openminded написа:Какво повече да искаме?

Аз отдавна нищо :)
Драскам тук из форума да уплътнявам времето и грам сериозност невлагам в дискусиите.
На моменти се хиля сам на втелясването на повече колеги съфорумци.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 окт 2021 20:40

„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
https://gong.bg/bg-football/nacionalen- ... ola-125350
Това го каза арогантното пишлеме преди 11 години и половина при отказа на 30 години да играе повече за България.
Не помните ли това?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 окт 2021 20:50

NOMER14 написа: при отказа на 30 години да играе повече за България.

Последвал е примера на Кройф
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 окт 2021 20:56

NOMER14 написа:„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
https://gong.bg/bg-football/nacionalen- ... ola-125350
Това го каза арогантното пишлеме преди 11 години и половина при отказа на 30 години да играе повече за България.
Не помните ли това?

И как върви футболът ни оттогава? Какво арогантно е казал и какво е излъгал?
Феновете могат да изразят позицията си към това управление и на мачовете на националният отбор! Има си начини и дори да си навлечем големи наказания, мисля че само можем да спечелим ако тази шайка бъде изритана!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 окт 2021 21:01

Ozzimozzi написа:
NOMER14 написа:„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
Какво арогантно е казал и какво е излъгал?

за да ви оправя футбола

Върни се в “Левски”