СК: Литва - България - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: СК:Литва-България , 09.10.21 /16:00ч.

Мнениеот Ozzimozzi » 09 окт 2021 18:34

Sstefanov написа:
Ozzimozzi написа:
ugly bug написа:Ясен ще чака ли конгреса или ще го изпревари ?
:roll:

Най-добре Ясен да си хваща пътя, а Перуката с цялата измет около него в знак на солидарност, да го последват!
Докато няма пълен рестарт отгоре, нищо добро не ни чака!

Да се махат, обаче да се махат и Антов и Малинов и стойката Йомов. + другите 7 също. Може би само Десподов го бива, всичко друго е плява. Перуката и Ясен да изчезват с примадоните и да не се вясват на мач повече. 90% от вината е на Антов, направен крив от литовците. 3-тият гол го направи да си приказва сам литовеца, нито физика, нито позициониране, нищо. Че той, Терзиев от Лудогорец е като Неста пред него. А вие го величаехте и струвал 10402100 мил. долара.

На този етам ми е все тая кои са футболистите. Нега да се омете всичко отгоре, а аз ще стискам палци вие да изкарате нещо читаво и националният да започне да ниже успех, след успех!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 окт 2021 18:35

Проблема не е в краката!
Проблема е в главата!
Едва ли има някой който да вярва че литовците са по добри като футболисти.
Самото изпълнение на дузпата е доказателство.
Може би вината за това е и в нас но най вече в журналята, когато нашите ритнитопковци направят някой що годе приличен мач и започва величаенето и онези се вземат за големите футболисти.
Митко Илиев-играч на годината и кво ,.... дузпа като първолак!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 окт 2021 18:39

Ozzimozzi написа:Най-лесно е да се нападат футболистите и треньорите, но фактите са такива, че откакто Перуката пое управлението, ние върви стремително надолу!

Перуката и другите са боклуци, но вървим надолу от преди САЩ 94 и то стремглаво. Тогава Бербатов и Петрови са били на 13-15 год. и после е тишина...Но не е само на футбол, което не е успокояващо

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 окт 2021 18:53

По големите от нас вярвам ще се съгласят с мен че поколението от САЩ 94 бяха рожба на здрави тренировки и дисциплина до скъсване.
Помните че нямаше град без спортно училище в които се наблягаше на спортния профил на учениците отколкото масовите предмети като в обикновените училища. Двуразови тренировки до скъсване , режим, дисциплина и обратно в общежитието!
Сега е ташак, ходим на тренировки за по един час и после никой не ти търси сметка.
Чалготеки и наргилета да има.
В онези времена директно изхвърчаш навън .
Сега имам чувството че се мъчат да станат футболисти колкото да се снимат по екип за кифлите в Инстаграма.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 окт 2021 18:57

Абсолютно. Когато тренирах преди години не можех да изляза от съблекалните да си тръгна от умора. Сега като гледам как може един футболист да тренира и да изглежда като Неделев.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 окт 2021 18:58

ugly bug написа:По големите от нас вярвам ще се съгласят с мен че поколението от САЩ 94 бяха рожба на здрави тренировки и дисциплина до скъсване.
Помните че нямаше град без спортно училище в които се наблягаше на спортния профил на учениците отколкото масовите предмети като в обикновените училища. Двуразови тренировки до скъсване , режим, дисциплина и обратно в общежитието!
Сега е ташак, ходим на тренировки за по един час и после никой не ти търси сметка.
Сега имам чувството че се мъчат да станат футболисти колкото да се снимат по екип за кифлите в Инстаграма.

Така е.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 окт 2021 19:01

ugly bug написа:По големите от нас вярвам ще се съгласят с мен че поколението от САЩ 94 бяха рожба на здрави тренировки и дисциплина до скъсване.

Дето се вика, а добро утро.
Всичко това, което си описал новото ръководство на БФС ще го промени ли?
БФС администрира и толкова.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 09 окт 2021 19:04

Това е защото, татко и мама плащат за да играе футболистчето. На него не му пука, той е футболист само защото, може да се хареса на момичетата. Та тея нашите манекенчета имат физиката на 12 годишни хлапета. Как пък един цскар не призна, че най слаб днес бе Антов и как журналята го направиха звезда, а той се оказа смешник от класа. Димитър Илиев се оказа поредната журналистическа лъжа. Че ме мързи да ви вадя мненията за Антов, Малинов и Йомов от преди 2-3 години, че до преди няколко месеца. А този Божиков, заслужава да бъде набит на кол.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 09 окт 2021 19:08

С ментата от ЦСК и пловдивския поп и тумбак толкова
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 окт 2021 19:12

Ето!
Да, днес Антов беше наистина много слаб заедно с партньора си в защита!

Върни се в “Национален отбор”