Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Вълчан » 06 окт 2021 18:30

Това със сигналната ракета бе много жалко.Едни дават пари от семейният си бюджет за да го има Левски, а други им се присмиват в лицето с тези си действия. Според мен Б сектор с цена 50лв на мач. Искам да видя как този лумпел ще седне пред мен в сектор А и ще хвърли камък или ракета по някого.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 окт 2021 19:06

Отново невинни, отново оправдания. И нито дума за ракетите(защото не беше само една). Нещо да кажат за тях, да кажат дали е адекватно да се изстрелват ракети и каква е целта. На практика, не съществуват по-нагли същества от тези!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 окт 2021 19:30

Тая работа си беше активно мероприятие. Активно мероприятие обаче подпомогнато от клуба. Незнам как нито една мисирка не попита - Кой и защо отказа охраната на полицията ?
В сектор В имаше 2-3 групички , които видимо си бяха "объркали" сектора. В края на мача именно те скъсаха оградата от към тунела.
А децата които се разхождаха из пистата ? Тъй наречената охрана не прояви никакъв интерес , та се наложи някакъв чичак да ходи да ги гони.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 окт 2021 21:00

LoveAndPeace написа:Тая работа си беше активно мероприятие. Активно мероприятие обаче подпомогнато от клуба. Незнам как нито една мисирка не попита - Кой и защо отказа охраната на полицията ?
В сектор В имаше 2-3 групички , които видимо си бяха "объркали" сектора. В края на мача именно те скъсаха оградата от към тунела.
А децата които се разхождаха из пистата ? Тъй наречената охрана не прояви никакъв интерес , та се наложи някакъв чичак да ходи да ги гони.

Бе и мене ме човърка този на пръв поглед неглижиран, но всъщност съществен въпрос, понеже от години не съм влизал на стадиона без поне един Ушев да ме преджоби или най-малкото да иска да види личната ми карта. А отминалия мач беше много или малко дерби, със заряд, срещу противник недолюбван от голяма част от привържениците. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 окт 2021 08:34

Лъчезар Петров: Левски започва с малки, бавни стъпки да върви в правилната посока

https://dsport.bg/lachezar-petrov-levsk ... osoka.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 07 окт 2021 11:11

Палмс Бет ще платят сметката на Сираков към Хубчев, вместо тези пари да влезнат в клуба директно.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 окт 2021 11:34

baltimore написа:Палмс Бет ще платят сметката на Сираков към Хубчев, вместо тези пари да влезнат в клуба директно.

Тази година ще е така. Ще плащаме на ПК вересиите. Да се надяваме, че догодина ще бъде различно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 окт 2021 13:26

Трябва да се вземе решение с димките и ракетите.
Защо те се появяват винаги, когато отборът тръгне към по-добро?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 окт 2021 14:26

Незнам до колко е вярно това което Борето Касабов разправя снощи :?
Празния стадион заради "почуствана болка" на разградчанин без да е налице предмета.
Забраната на Кордоба заради "запитване" от страна на Лудогорец за редовността му.
:) :lol: следва да поздравим човека/хората в Левски решили и написали сълзливата декларация преди 20 дни - "Браво Лудогорец за спечелената опълченска точка."
Пак да ги поздравите , идиоти.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 окт 2021 17:39

LoveAndPeace написа:Незнам до колко е вярно това което Борето Касабов разправя снощи :?
Празния стадион заради "почуствана болка" на разградчанин без да е налице предмета.
Забраната на Кордоба заради "запитване" от страна на Лудогорец за редовността му.
:) :lol: следва да поздравим човека/хората в Левски решили и написали сълзливата декларация преди 20 дни - "Браво Лудогорец за спечелената опълченска точка."
Пак да ги поздравите , идиоти.

Що се косиш? Нека ние да си бъдем европейски отбор какъвто винаги сме били(такива сме се родили и такава ни е кръвта-синя) и така да си продължаваме пък селяните колкото и да се правят на големи си показват селското в тях. То е заложено в ДНК-то им и никога няма да бъдат гранд.След Домуса са си пак чисти селяни.Това важи и за припоците.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”