Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот ivan56 » 04 окт 2021 15:58

Сашо написа:Мда, да гушнем букета. Това пък ептен никой си няма и представа какво символизира.
И някой да не реши отново, че говорим за магии и проклятия :)

Това символизира, че кълвете на гола кукикча.
Жалко, че "знаете" за тайният заговор на планетата, НСР и как ваксините не действат.

pomiqrat написа:Определено им куца нещо на рекламтите агенти

Изображение

Винаги съм харесвал чувството ти за ирония :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 04 окт 2021 18:53

ivan56 написа:Това символизира, че кълвете на гола кукикча.
Жалко, че "знаете" за тайният заговор на планетата, НСР и как ваксините не действат.

Кои са тези, дето кълват на гола кукичка? Тези, които клъвнаха голата кукичка и отказват категорично да станат опитни мишки на експериментални ваксини ли? Или тези, които клъвнаха голата кукичка и не се плашат от грип, като от проказа през средновековието? А може и тия дето не се подадоха на психоза чрез добре редактирани тв кадри и едно същество с пагони повтарящо денонощно, че ще умрем, и не се насрахме от това ли? Или тези, дето клъвнаха голата кукичка и към момента имат много по-ефективна и функционална имунна система от насраните (това го знаят даже санитарите, че страха силно я потиска). Или тези, които клъвнаха голата кукичка и отказват да носят парцали върху носът си, вследствие на което в белите дробове са пълни с кислород, а не въглероден двуокис, който циркулира непрекъснато между парцала и носа...
А дали действат ваксините или не действат, още не съм срещал някой да каже нещо по въпроса. Няма и официална информация също. Така, че никой не знае към днешна дата. И ти също не знаеш! Ще почакаме и ДАНО да са ефективни :!: Желая го на всички хора. А на тези като теб, освен всичко друго ви желая и късмет. Защото определено ще ви е нужен!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 окт 2021 20:56

Много е удобно да нарочваш тези, които виждат правилно нещата за конспиратори и плоскоземци.
Само че прекарал по-леко морбили след ваксинация няма. ;)
"Средства за третиране". Мисля, че така ги нарече Чорбата. "Ваксини" ще станат след някоя и друга година, когато бъдат напълно тествани и правят това, което правят ваксините. Сега са някакви бета-версии.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 окт 2021 21:09

Представям си как днес се появява морбили и хората отказват да се ваксинират, защото ваксината е с цел да унищожи човечеството или да ги чипира, за да бъдат управлявани от сателитите на Мъск :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 окт 2021 21:23

pomiqrat написа:Представям си как днес се появява морбили и хората отказват да се ваксинират, защото ваксината е с цел да унищожи човечеството или да ги чипира, за да бъдат управлявани от сателитите на Мъск :lol:

Това ви е проблема на подигравачите. Нямате си и понятие. За нищо. Гледайте си телето и оставате другите на мира.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 окт 2021 21:33

metodito написа:
pomiqrat написа:Представям си как днес се появява морбили и хората отказват да се ваксинират, защото ваксината е с цел да унищожи човечеството или да ги чипира, за да бъдат управлявани от сателитите на Мъск :lol:

Това ви е проблема на подигравачите. Нямате си и понятие. За нищо. Гледайте си телето и оставате другите на мира.

Очакваш ли с нетърпение 2025, в която всички ваксинирани ще умрат, а ти ще се бориш срещу НСР, за да им прецакаш плановете да живеят сами и сами да си изкарват прехраната :roll:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 окт 2021 21:34

pomiqrat написа:
metodito написа:

Очакваш ли с нетърпение 2025, в която всички ваксинирани ще умрат, а ти ще се бориш срещу НСР, за да им прецакаш плановете да живеят сами и сами да си изкарват прехраната :roll:

Прочети ми пак мнението и ще си отговориш на въпроса. Пич, един въпрос: ти неостър ли си?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 окт 2021 22:50

Напоследък задавам един много простичък въпрос на доста хора, чийто отговор би трябвало да е ясен на доста от тях, което до скоро бях приемал по дефолт, че го знаят, но се оказва, че греша, тъй като това инфо е достъпно дори в уикипедия.
Та въпросът е, наясно ли си, че преди 2020-та, ваксина по технологията иРНК(Файзер/Модерна) и ДНК(Астра, Янсен, Спутник) не е била одобрявана и използвана за масова употреба сред хора, нито за не масова, нито за каквато и да е била друга, освен периодични тестове с животни или малки групи доброволци. И всичко това без успех, заради показани незадоволителни резултати при безопасността и ефективността. Изключение прави само една днк ваксина одобрена за употреба при коне в САЩ 2016-та мисля. 1989 г се разработва иРНК технологията, 1983 г днк. 30+ години преди ковид безуспешно. За 6 месеца след ковид я направиха "успешна", "ефективна", "безопасна". Повтарям: Уикипедия!!!
На мен това инфо ми преобърна изцяло мнението за ваксините и оттогава натам знам, че има нещо безкрайно нередно в целия този процес, макар да няма как на 100% да съм сигурен какво точно е, дали става въпрос само за баналната печалба на фармацевтичните компании, или има и нещо много по-дълбоко.
Хубаво си споменал морбили. И морбили, и грип, и полио, и каквото се сетиш друго, ваксините се правят по познатите, тествани, безопасни, ефективни методи налични от близо стотина години. Но конкретно тази от Ковид не. Защо?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 окт 2021 00:13

Глупости на търкалета.
Ваксината срещу Ебола е векторна ваксина.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 окт 2021 02:13

ivan56 написа:Глупости на търкалета.
Ваксината срещу Ебола е векторна ваксина.

Чистата векторна ваксина е различна от днк ваксините за Ковид!!!!!! И двете използват вирус-вектор, който да достави определен антиген в клетката и приликите свършват дотам. Нататък механизмът, чрез който се постига имунен отговор е различен!!!! Четете бе, четете!! За вашето здраве се отнася.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/DNA_vaccine

As of 2021 no DNA vaccines have been approved for human use in the United States. Few experimental trials have evoked a response strong enough to protect against disease and the technique's usefulness remains to be proven in humans. A veterinary DNA vaccine to protect horses from West Nile virus has been approved.

In August 2021, Indian authorities gave emergency approval to ZyCoV-D. Developed by Cadila Healthcare, it is the first DNA vaccine approved for humans.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/MRNA_vaccine

On 2 December, seven days after its final eight-week trial, the UK Medicines and Healthcare products Regulatory Agency became the first global medicines regulator in history to approve an mRNA vaccine, granting emergency authorization for Pfizer–BioNTech's BNT162b2 COVID-19 vaccine for widespread use

В уикипедията го пише! Не ти пускам линкове към съмнителни фейсбук клипове или нещо подобно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”