Едните играели лошо, за да махнат треньора, ние пък играем тото, за да имаме пари за лятото.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
paceto написа:Правят първенствата по-интересни така.
Едните играели лошо, за да махнат треньора, ние пък играем тото, за да имаме пари за лятото.![]()
miro_rz написа:В един кръг загубиха Барселона, Реал М, Байерн М и ПСЖ!![]()
Това няма как да е ставало поне 20/25 години!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
miro_rz написа:Депортиво бяха класа 2001-ва!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
wolf написа:ViscaBarca написа:Играчите нарочно играят по този начин, за да махнат Куман! Убеден съм, че в момента, в който се махне, ще тръгнем нагоре! Все още сме в битката за всички трофеи!
И Депай ще започне да боде хеттрик всеки мач![]()
Излишно е да те питам но ти хапчетата пил ли си ги?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:е ебава се няма как да е сериозен![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Pichichi написа:Отново нито един играч от Реал М!
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
locke написа:Pichichi написа:Отново нито един играч от Реал М!
Бензо, Вини и Кроос ли да викне![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост