LoveAndPeace написа:Mitata написа:LoveAndPeace написа:Mitata написа:Вероятно имаш предвид онези 5 млн. и нещо дълг към трети лица. Защо реши, че са дългове към футболисти и мениджъри? Освен това в отчета е записано, че въпросният дълг е обезпечен с текущи активи.
Ако ЦСКА дължеше подобни суми на футболисти и мениджъри сините журналисти отдавна щяха да са надушили и разтръбили. Щеше да има съдебни дела, най-малкото прекратени договори.
Дори не съм и спекулирал към кого са. Лиценз си имате - значи са са обезпечени.
Както ти написах по-рано , дългът е пренебрежимо малък и затова не го коментирах.
Ставаше въпрос за тенденцията на трупане на дългове , но ти каза , че вярваш на ГГ.......
Между другото не каза как виждаш ЦСКА-София и играта без споменатите футболисти ?
Щом сме в ЕКТ, ЦСКА се представя сравнително добре. Отстранихме отбори от Хърватия и Чехия, които вече са на светлинни години пред България. Направихме 10,5 коефициент, надявам се ще понатрупаме точки в групата, за да стигне 12-13 още през настоящата година. А и ви полупваме редовно, което повярвай ни носи огромна радост и удовлетворение.
Разбира се винаги може да се иска повече от отбора, но както казах не сме максималисти. Важно е да се върви напред с малки, но сигурни крачки.
С две думи![]()
поне затриването на отбора ви ви се отплаща. Важното е да сте доволни.
Питаш ме за играта - отговорих. Затриване? Ако това е затриване, не знам вашето какво е. Не бива да сме черногледи, в края на краищата тази игра е да носи радост и удовлетворение на привържениците. Ако сме обхванати от обсесии за затриване на любимия ЦСКА по-добре да не сме фенове.