Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът в България
Защо трябва да го казва на когото и да било? Ако искат и със скафандри да ходят, какво точно ни засяга това?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
pomiqrat написа:THE G.A.M.E написа:Кои "мерки", човек ?pomiqrat написа:Ако мерките се спазваха отдавна да сме забравили за ковида. Мерки има, защото никоя държава по света не може да се справи с текучеството заразени.![]()
Няма мерки, лекарства или ваксина, които да са се преборили с който и да било грипен щам.
Има си сезони и специфика на времето ( метеорологични специфики ) ... Които са рай за грипните вируси, и в бункер да се затвориш, в момента, в който излезеш, го хващаш. От там вече е въпрос на организъм/имунна система.
А лично "ковид', просто не желаят да го "нулират", просто бизнес, както биха се изразили нЕкои.
И идеална ситуация за политиците, да оправдаят задаващият се икономически крах в глобален мащаб.
Каж го на дръпнатите, които носят маски всеки грипен сезон.
Дръпнатите ходят така и така с маски, щото след 22 години видЕха отново слънцето

А Мангъров да е жив и здрав ! Спаси ми детето ! И ще съм му блгодарен доживот ! И му вярвам ! Защото той ми спаси детето.
Сметам разбирате за какво става въпрос.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- metodito
- Контакти:
ivan56 написа:metodito написа:ivan56 написа:Методи, фактите пич, фактите.
Ваксинирани, неваксинирани.
Процентите не лъжат от кои има повече починали, пък ти си развивай глупостите.
Ваксината не е панацея, но за в момента е най-добрите решение.
Никоя ваксина не предпазва на 100%, оставям те да си отговориш защо.
Така и не каза, какво предлагат всички антиваксъри за справяне с проблема.
Фармакомпания вика![]()
Пич, ти и без тая шитня, живееш някакъв странен живот, щом вярваш, че някой ти определя как да живееш.
Брат, ти сериозно трябва да изкараш наново курса по биология 6-ти-8-ми клас. Като не ти е ясно нещо, питай, човек. Някаква антиваксърска нападка, прозирам. Тежка опорка, признавам. Отивам да плача в мазето засрамен. Прозрачен си, бате. Казвам му "не пиши за проценти, щото ще си за смях, той пише баш за проценти.Не се усещаш даже, нали?
Естествено, че цифрите и % не влизат в хумореските, които разправяш, но това са факти.
Математиката е точна наука.
П.п. Нали няма да си даваме наклон, кой какво да пише.
Съжалявам за ограничените ти познания, но това си е твоя работа. Хора, като теб едновременно ми вдигат самочувствието (защото не знаят очевидни и отдавна известни неща, а принципно трябва да ги знаеш) и ме потискат (защото се разчита точно на масата неуки и гръмогласни хора, като теб, за да си прокарат идиотщината). Споко, ннедоучилите победихте. Измислихте нова медицина, измислихте нова наука и всичко. Всичко е точно. Няма се пУашиш. Това е пан... епидемия на недоучилите, все пак. "Идиокрация" не е комедия, а пророчески филм.
pomiqrat написа:Ако мерките се спазваха отдавна да сме забравили за ковида.

Е сега, принципно е достатъчно никой да не общува с никого и всеки да си седи в картонената кутия. Така никой ням да се заразява от подобни страшни грипове.
п.с Докато го пишех това и се сетих за един "фантастичен" филм от преди 20-30 години. Слай и Снайпс, изглежда е бил Demolition Man ако не бъркам. Там така живееха в един много чист свят и правеха секс с помощта на 3д очила или нещо подобно, без реално докосване за да не се заразят с нещо.
Сега ще си го дръпна пак да прегледам дали има прилики със сегашните дивотии. Все пак си фантазираха за бъдещето.
п.с Докато го пишех това и се сетих за един "фантастичен" филм от преди 20-30 години. Слай и Снайпс, изглежда е бил Demolition Man ако не бъркам. Там така живееха в един много чист свят и правеха секс с помощта на 3д очила или нещо подобно, без реално докосване за да не се заразят с нещо.

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Определено им куца нещо на рекламтите агенти

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Хайде да ги видим тези проценти!
Великия прф. Кантарджиев.
Много молА да спират да натискат хора които са карали вируса да се ваксинират поне засега в близките 1/2/3 г.
докато разберем колко "полезно" е ваксинирането наистина. Също така трябва да приемат че има хора които
са го карали този вирус преди да тръгне тъпата им инф. система и не са качени в нея като преболедували!
Който не го е карал да решава сам.
Великия прф. Кантарджиев.
„Доказано е, че 0.7% от боледувалите, т.е. 7 на 1000 души, могат да се разболеят отново.
При ваксинираните с пълен курс на имунизация – около 40-50 души на 1000, но го преминават леко. Те обаче могат да разпространяват вируса няколко дни, докато той е в голямо количество в носоглътката и организмът не го е унищожил.
Около 5% от ваксинираните могат да се заразят отново. Целта на ваксините е да се намали до минимум вероятността за тежко изкарване на заболяването”, заяви в ефира на „Здравей, България” проф. Кантарджиев.
Относно третата игла, според него от СЗО са против от морална гледна точка, тъй като голяма част от Африка не е ваксинирана. Той е на мнение, че лекото преболедуване и две дози от ваксината дават достатъчен имунитет.
„Някои учени казват, че този имунитет ще е до живот. Според мен ще издържи поне няколко години. Известен факт е, че антителата падат, но остава клетъчният имунитет. При среща с вируса той започва за кратко време да произвежда клетки, които правят антителата. Клетките, които убиват заразените такива, ще ни спасят”, обясни проф. Кантарджиев.
Много молА да спират да натискат хора които са карали вируса да се ваксинират поне засега в близките 1/2/3 г.
докато разберем колко "полезно" е ваксинирането наистина. Също така трябва да приемат че има хора които
са го карали този вирус преди да тръгне тъпата им инф. система и не са качени в нея като преболедували!
Който не го е карал да решава сам.
Мда, да гушнем букета. Това пък ептен никой си няма и представа какво символизира.
И някой да не реши отново, че говорим за магии и проклятия

Thsmith написа:п.с Докато го пишех това и се сетих за един "фантастичен" филм от преди 20-30 години. Слай и Снайпс, изглежда е бил Demolition Man ако не бъркам. Там така живееха в един много чист свят и правеха секс с помощта на 3д очила или нещо подобно, без реално докосване за да не се заразят с нещо.![]()
Сега ще си го дръпна пак да прегледам дали има прилики със сегашните дивотии. Все пак си фантазираха за бъдещето.
Да, много добър филм. От златните класики на 90-те. Но специално той не е част от пропагандните продукции. Той си е фантастика, заради самата фантастика. Филмово изкуство, заради самото изкуство.
Иначе има десетки, стотици филми и сериали от типа predictive programming, показващи различни версии на утопични технологични бъдещи общества, където всички са нацъкани с чипчета, купища технологии и птички и пчелички пеят и всички са много хепи и се обичат. Е, стига да слушат. Включително и такива буквално разиграващи пандемия от коронавирус, както и вече съвсем реални и фактически социални системи, като тази на social rating-а в някои китайски градове. Като целта е да ти ударят по подсъзнанието, та когато дойде това нещо до нашата реалност да си кажеш(несъзнателно) - "аха, ей това го гледах по онзи филм преди години, беше супер як, там главния герой така си доближаваше само чипчето в ръката и всичко за него излизаше на тоя екран, ебаси и якия филм беше" и т.н.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Сашо написа:Мда, да гушнем букета. Това пък ептен никой си няма и представа какво символизира.
Символизира, че някоя калинка е взела пари за кампания

Иначе на мен винаги ми е било много смешно тезата с "прегръщането". Все едно някои различен от единични ковид талибани е спрял да се прегръща

bubka написа:Thsmith написа:п.с Докато го пишех това и се сетих за един "фантастичен" филм от преди 20-30 години. Слай и Снайпс, изглежда е бил Demolition Man ако не бъркам. Там така живееха в един много чист свят и правеха секс с помощта на 3д очила или нещо подобно, без реално докосване за да не се заразят с нещо.![]()
Да, много добър филм. От златните класики на 90-те. Но специално той не е част от пропагандните продукции. Той си е фантастика, заради самата фантастика. Филмово изкуство, заради самото изкуство.
Иначе има десетки, стотици филми и сериали от типа predictive programming, показващи различни версии на утопични технологични бъдещи общества, където всички са нацъкани с чипчета, купища технологии и птички и пчелички пеят и всички са много хепи и се обичат. Е, стига да слушат. Включително и такива буквално разиграващи пандемия от коронавирус, както и вече съвсем реални и фактически социални системи, като тази на social rating-а в някои китайски градове. Като целта е да ти ударят по подсъзнанието, та когато дойде това нещо до нашата реалност да си кажеш(несъзнателно) - "аха, ей това го гледах по онзи филм преди години, беше супер як, там главния герой така си доближаваше само чипчето в ръката и всичко за него излизаше на тоя екран, ебаси и якия филм беше" и т.н.
Нз, не се бях сещал за него от десетилетия. Вчера докато пишех поста нз от къде ми дойде, намерих го и го изгледах. Падна ми ченето около връзките с "новия сигурен свят".

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]