Отбор за Форум Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bojiTHEmaster
Контакти:

Re: Отбор за Форум Лига

Мнениеот bojiTHEmaster » 07 фев 2010 13:22

murdjo_ написа:Не че се заяждам, но аз това го предвидих още като се записах във форума. Момчета не става само с ядене... Уж се събирахме, намерихме игрище, всичко направихме... ама за чий?!?!?!? Вие си мислите, че тоя турнир е алабала, няма такова нещо. Там всеки отбор играе освен за кеф, но и за оставане в лигата. Имат СПОРТНА ЗЛОБА(доста важен термин за всеки един спорт).
Другата събота също съм на изпит, така че зависи какъв час изберете.
ПС: аз само не разбрах защо ритаме на игрише двойно по-скъпо от това в студенстки???

Олег, за спортната злоба е ясно, но не мисля че това ни е най-важния проблем в момента. Да видим дали има достатъчно хора да направим един мач, пък после ще мислим за другите неща. Като влезем в турнира и като си платим всичките такси бъди сигурен, че ще видиш много по-голям хъс и мотивация във всички. Но в близките месеци няма да може да се включим в турнира, така че единственото, което може да правим е да се събираме и да разцъкваме ЗА КЕФ, което означава че не играем за някаква награда или класиране, а за удоволствие.
За игрището - първо още венъж благодарим! Но вече 3 пъти не сме се събирали, а като гледам как вървят нещата е вероятно и занапред да се получава понякога така. А ти беше казал, че трябва да сме сериозни и да ходим всяка седмица... Това го казвам за по принцип - ако не може да се събираме редовно по-добре да не ходим. А за тази седмица специално Калин каза: "Това значи че следващата седмица спокойно може да си играем - на Спортна София по-добре, защото събота има турнир в Студентски град." В смисъл в студентски е много добро и най-добре да ходим там, но ако не може да сме редовни, по добре да не те злепоставяме пред твоя човек...

murdjo_
Контакти:

Мнениеот murdjo_ » 07 фев 2010 16:27

Както желаете, парите са си ваши...

MapTy_ftw
Контакти:

Мнениеот MapTy_ftw » 08 фев 2010 00:26

Защо не се запишем да играем тук, а и сезона почва скоро няма да чакаме много :)
http://amfl-bg.com/ :idea: :?:

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 11 фев 2010 15:15

Олег, ще питаш ли за тая седмица твоя човек дали игрището е свободно в неделя примерно в 15:30. Да направим опит да се съберем пак - щом не може в събота заради турнира, тогава - неделя. През това време - който прочете поста ми и е съгласен за деня часа и мястото може да потвърди, че има желание и ще присъства. Часа подлежи естествено на промяна - казах 15 и 30 само за да определя някакъв час. И естествено зависи и кога и дали е свободно игрището :-) Айде до скоро!
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 12 фев 2010 10:34

Аз съм съгласен, само че дано Олег реагира по-скоро, защото така не мога да кажа на другите точно място и час...

murdjo_
Контакти:

Мнениеот murdjo_ » 12 фев 2010 10:37

Реагирвам :) Само ми кажете дали ще се съберем. Другото ще го уредим.

murdjo_
Контакти:

Мнениеот murdjo_ » 12 фев 2010 10:38

За колко време да го запазвам игрището ?

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 12 фев 2010 11:45

ми за 15:30, а ако не е свободно - запази за някой друг следобеден час
ПП. За час и половина :)
ПП2. Досега сме 7 човека като има още толкова, които не са видяли, че съм им писал, така че смятам, че ще се съберем :)
Последна промяна от bojiTHEmaster на 12 фев 2010 12:49, променено общо 1 път.

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 12 фев 2010 12:42

Пичове аз не мога в неделя :shock:

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 12 фев 2010 19:31

Аз мога. Даже ще се пробвам да викна още един човек.
Изображение

Върни се в “Игри и забавления”