Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 03 окт 2021 07:40

Old_death написа:
yagarr написа:
realno написа:Както и друг път съм казвал да си припок е позор. Ще се радвам задълженията ви да не са 33 мил., 24 мил., но най - ще се радвам задълженията ви да са били 30 лева /сребърника/, за да се види, че за нищо сте готови да си предадете и изоставите клуба, на който се вричахте да бъдете "винаги верни" и да го замените с Литекс. Така, че колкото по - малко са ви били задълженията, толкова по голям е позора ви. :)
Смятането може да продължи. :lol:

Вие като избрахте "трудния път" сега ще си носите кръстта и ще ядете дървото, средняшко отборче такова..

Никакъв труден път не са избирали. Ядат го такъв, какъвто им го подадат, преглъщат и продължават напред с отворена уста, в очакване на следващия.

Неслучайно "трудният път" е поставен в кавички. Всички знаем колко е "труден" пътят им. Ще стане труден, когато отрежат пъпната връв от държавата. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2021 09:04

W84me написа:
bubka написа:
W84me написа:
Mitata написа:От тези 8 милиона, с които държавата е закупила автомобилите печалбата е вероятно 10% или не повече от 800 000 лв..

Ей, БОГУ! Печалбата била 10%. НЕ! Печалбата е 100%, защото иначе тия "коли" щяха да изгният някъде си и никой нямаше да ги купи. Като освен тази поръчка, има още десетки за същите каруци на благодетелчето на ЦСКА-София. И пак питам, откъде са 8 милиона за емблемата, някой пита ли?

Имаш проблеми с базови икономически понятия. Изясни си ги.

Бтв, що те нямаше в темата след дербито :mrgreen:.

Щот не съм се бил държал уважително с припсовете. Базови икономически понятия не ми трябват в случая за прибиране на 8 милиона държавни пари.

Да бе, нямало да се продадат... Сваля се малко от цената и купувачи бол. А и откакто заради ковид кризата за нови автомобили се чака по 6-8 месеца, щяха да ги глътнат като топъл хляб.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2021 09:06

damyanov1963 написа:В 0:8 от самия себе си :idea: :lol:

Доста нефелно, като прочета нещо подобно ме избива на смях. :lol: Измислете нещо по-умно.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2021 09:09

Ozzimozzi написа:
Old_death написа:
yagarr написа:
realno написа:Както и друг път съм казвал да си припок е позор. Ще се радвам задълженията ви да не са 33 мил., 24 мил., но най - ще се радвам задълженията ви да са били 30 лева /сребърника/, за да се види, че за нищо сте готови да си предадете и изоставите клуба, на който се вричахте да бъдете "винаги верни" и да го замените с Литекс. Така, че колкото по - малко са ви били задълженията, толкова по голям е позора ви. :)
Смятането може да продължи. :lol:

Вие като избрахте "трудния път" сега ще си носите кръстта и ще ядете дървото, средняшко отборче такова..

Никакъв труден път не са избирали. Ядат го такъв, какъвто им го подадат, преглъщат и продължават напред с отворена уста, в очакване на следващия.

Неслучайно "трудният път" е поставен в кавички. Всички знаем колко е "труден" пътят им. Ще стане труден, когато отрежат пъпната връв от държавата. ;)

Те са се срасли с държавата, не вярвам пъпната връв да бъде отрязана. Но така ги държат в будна кома. Все пак добре би било да спрат помощите от 80 хил. годишно, нека сами ги плащат както е при всички останали. Ако ЦСКА продължи да плаща наем, нека държавата поиска и от тях същото, за да има равнопоставеност.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 окт 2021 09:14

Mitata написа:Да бе, нямало да се продадат... Сваля се малко от цената и купувачи бол. А и откакто заради ковид кризата за нови автомобили се чака по 6-8 месеца, щяха да ги глътнат като топъл хляб.

За Ауди А8 ме карат за чакам 9 месеца! Ще откача дето се вика, по-добре един Great Wall да си взема...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2021 09:16

W84me написа:
Mitata написа:Да бе, нямало да се продадат... Сваля се малко от цената и купувачи бол. А и откакто заради ковид кризата за нови автомобили се чака по 6-8 месеца, щяха да ги глътнат като топъл хляб.

За Ауди А8 ме карат за чакам 9 месеца! Ще откача дето се вика, по-добре един Great Wall да си взема...

Хора има всякакви. Търсят автомобили за различни нужди. Според финансовите си възможности.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 окт 2021 10:05

Значи тук всичко е обяснено.Гледсйте.
https://youtu.be/tpEEZ6jNUso
Литекс Моторс е създаден с цел да фалира,и да се откраднат милиони от кредити.
Хваща се китайска компания за лице,демек ние сме голяма работа,теглят се милионите за великият завод,работи се известно време,докато могат да се вземат още пари за разширение,части,логистика,дръндрън.Плаща се договореното на китайците за франчайзинга
щото иначе става лошо.И хоп фалит,КТБ да го духа,Цветанов дали е бил в играта не е ясно.
Ми това е накратко новата схема за грабеж
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 окт 2021 10:56

Mitata написа:
damyanov1963 написа:В 0:8 от самия себе си :idea: :lol:

Доста нефелно, като прочета нещо подобно ме избива на смях. :lol: Измислете нещо по-умно.

Това 0:8 не е само за смях, то си е жив та*ак на гол г*з :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 03 окт 2021 10:58

bubka написа:
damyanov1963 написа:Абе тия чорбата са ташака на и без това жалкото ни първенство. Левски си прай ташак с тех със 7:2 и 7:1, Литекс ги бие с 8:0 и после им зае местото на Армията,...
В групите на пресконференциите :lol: си правят ташак с тех при всяко едно участие...
Абе изобщо... :lol:

Нещо се бъркаш. Най-големият ташак е, че последните няколко сезона ЦСКА има повече мачове в Европа, отколкото Левски има в първата шестица на А група :lol:. При това, макар и със слабото ни представяне в групите, пак сме спечелили повече точки там, отколкото Левски тук :lol:.

Кои са тези "последните няколко сезона" ? И защо не и 2-3 сезона преди този период "последните няколко сезона" ? Нещо се е случило ли , че сте тръгнали резко нагоре ? Какво ?
"Изтръскахте" от гърбината едни 30 М дългоре и :lol: преоблякъл се Илия пак в тия :lol: и вече сте баровците от с.Микре
Няма лошо :) сами сте си го избрали

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 03 окт 2021 11:09

Mitata написа:
W84me написа:

Хора има всякакви. Търсят автомобили за различни нужди. Според финансовите си възможности.

Мита Мита :lol: Продадените бройки ГрейтУоли на физически лица са колкото е средната посещаемост на мач на Лудогорец :lol: :lol:
Почти съм сигурен , че дори и Лада се продава по-добре от тая китайско-микренска хуйня.

Върни се в “Левски”