Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът в България
Мисля си, че е работа на този, който те боцка да те проверява. Не вярвам, че ако се боцкаш средата на август и в края на септември пак да си болен, си бил заразен при боцкането. Това не звучи нормално.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Сашо написа:CSKA 78 написа:Ще те завторя,
Ко каза, ко? Ааа. и да сме наясно - не някой друг, а самия чичо ти Гейтс предупреди, че много хора ще имат остра нужда от психиатрична помощ след края на всичко това.
Добре, Куко! Още един безплатен съвет- намери си Пипето и ще се почувстваш по-добре! Силна храна, много разходки и може би чичо ти Гейтс няма да е бил прав за теб!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Трябва да признаем, че т'ва е брутално точно определение за ситуацията.
За първи път в човешката история част от хората могат да предадът вирус, който нямат, на хора, които са ваксинирани срещу 'него".
И аз това се чудя

Защо като съм напълно здрав и не ми пука за този вирус трябва да слагам маска ?
Ми няма да я сложа.Евете си матерницата

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
https://mysofia.bg/news/razdavat-smart-chasovnici-na-vaksinirani-30-09-2021/?fbclid=IwAR0S2ws4iRBVT9XqERqmzk3hAPvR-x53N3MrJCj4md1cXS9gyz-1OXQOveI
Казват си го директно в прав текст: Подиграваме ви се
Дали от министерството на здравеопазването никой не е чувал, че часовник НЕ СЕ подарява?!! Не бих казал...
Казват си го директно в прав текст: Подиграваме ви се

Дали от министерството на здравеопазването никой не е чувал, че часовник НЕ СЕ подарява?!! Не бих казал...
Това са глупости, но какво да се прави?
--
Защо не се подарява часовник? От любопитство, без връзка с темата?
--
Защо не се подарява часовник? От любопитство, без връзка с темата?

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Ами, толкова могат да измислят. Какво като 1-2ма вземат часовник. За другите какво 

- metodito
- Контакти:
И аз не съм го чувал това за часовника. На времето една мацка ми подари часовник и ме шкартира. Скоро след това часовника спря да бачка. 

- metodito
- Контакти:
Поредното доказателство, дами и господа, че си имаме работа с конспирация. Само, че не в смисъла на "глупава теория", а в оригиналния смисъл на думата, която е "таен сговор", съзаклятие. Макрон "пандемия на неваксинираните". Байдън: "пандемия на неваксинираните". Говорим не за сериозно непознаване на медицинската наука, а говорим за тежко престъпление, нарочно внушение, целящо нанансянето на вреда на части от населението, което трябва да се накаже със смърт. Както франсетата, така и американците не си поплюват в това отношение и имат история в това отношение. Да видим...
Вържете си по един червен конец, да не ви урочаса някой, че трябва да ходите при някоя баба да ви "веси"
И чесън да си закичите против таласъми

И чесън да си закичите против таласъми

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
На сайта - единен информационен портал ги има условията за Играта, траеща само един месец.
Това е за тия, които ще участват.
102 часовника за около 25 000 ваксинирани за месеца с първа доза. От тях около 5000 хиляди да се регистрират за играта - 2 % шанс.

Това е за тия, които ще участват.
102 часовника за около 25 000 ваксинирани за месеца с първа доза. От тях около 5000 хиляди да се регистрират за играта - 2 % шанс.