ЖЪЛТИЯ ЦВЯТ НА ОМРАЗАТА

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: ЖЪЛТИЯ ЦВЯТ НА ОМРАЗАТА

Мнениеот SHYNE » 28 ное 2008 18:17

Само ще допълня, че песен анти-Ботев няма от 20 години. Всички са от времето, когато се казваше АФД "Тракия"

както и да е :lol: ясен си ми :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 28 ное 2008 18:18

BultraStyle написа:драги ми столипиновски смехурко ..........

КАЖИ ИСТАНБУЛТРА$$$$ЧО !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 28 ное 2008 19:25

Бизнесът на ромите с каруци се срина

Десетки семейства в Столипиново останаха без препитание заради кризата и рязкото понижаване на цените на старото желязо, алармира вчера шефът на социална фондация "Рома" Антон Карагьозов. Над 200 души в махалата били в бизнеса с метали, а на ръцете им в повечето случаи разчитат многобройни фамилии. Без "трудов" ангажимент останаха и десетките собственици на каруци, които основно пренасяха събраните в града железа или изхвърлените стари хладилници, печки и бойлери. "Каруците в "Столипиново" секнаха. Хората ни масово се оплакват, че от старите перални и телевизори вече не излиза пукнат лев", обяснява Карагьозов. Над 100 тона старо желязо държал в двора си и се чудел какво да го прави 40-годишният Хасан, който се надява на по-добри времена. "Затишие" цари и на двата пункта в махалата, където се събират непотребните електроуреди за скрап. Единият е разположен на ул. "Бъндерица", а другият -на "Крайречна". В тези междинни изкупвателни пунктове напоследък собствениците им брояли едва по 9 ст. за килограм, като само преди два месеца ценната суровина се изкупувала по 50 стотинки. :D

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 28 ное 2008 19:30

SHYNE написа:
Само ще допълня, че песен анти-Ботев няма от 20 години. Всички са от времето, когато се казваше АФД "Тракия"

Не се прави, ами ела да изсипеш още някой и друг леген с "добри думи" за Умразните тебе и цялото жълто. Съберете се, помислете, викнете този-онзи на помощ, изпрати петнААСЕ-дваААСЕ мейла, пусни шестНАААСЕ-дваААСЕ скайп-а, отвори десетина фото-шопа (Извинявай Софияааааа, нямам предвид теб), спретнете нещо, напийте се и на сутринта целунете лика на Барека "за добро утро".

За да ти се изясни ситуацията, трябва си намериш кръщелното (ако имаш, ако не - при попа), да се изповядаш в неделя, да постиш 40 дена (кръстника ти пали ката ден свещ, най-малко от 0,50 лв., аз ще го посъветвам да е поне от лев), да целунеш ръка на мама и тате, да изчакаш Сирни Заговезни за "хамкане" с яйце или халва и след сто пъти "Отче наш" да дойдеш при мен за изясняване.

Чакам те смирено в "Св.Неделя", че е в старата, наша, българска махала, дето днес живееш в Изгрев, но й викаш "Столипиново" (уточнение за по-голяма яснота).
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 28 ное 2008 20:14

Туше слушай брато . ако очакваш да ти псувам отбора .ще останеш разочарован . защото за разлика от други хора аз УВАЖВАМ отбора ти .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

EBA4A_NA_GALTI

Мнениеот EBA4A_NA_GALTI » 29 ное 2008 06:20

Туше написа:
SHYNE написа:

Не се прави, ами ела да изсипеш още някой и друг леген с "добри думи" за Умразните тебе и цялото жълто. Съберете се, помислете, викнете този-онзи на помощ, изпрати петнААСЕ-дваААСЕ мейла, пусни шестНАААСЕ-дваААСЕ скайп-а, отвори десетина фото-шопа (Извинявай Софияааааа, нямам предвид теб), спретнете нещо, напийте се и на сутринта целунете лика на Барека "за добро утро".

За да ти се изясни ситуацията, трябва си намериш кръщелното (ако имаш, ако не - при попа), да се изповядаш в неделя, да постиш 40 дена (кръстника ти пали ката ден свещ, най-малко от 0,50 лв., аз ще го посъветвам да е поне от лев), да целунеш ръка на мама и тате, да изчакаш Сирни Заговезни за "хамкане" с яйце или халва и след сто пъти "Отче наш" да дойдеш при мен за изясняване.

Чакам те смирено в "Св.Неделя", че е в старата, наша, българска махала, дето днес живееш в Изгрев, но й викаш "Столипиново" (уточнение за по-голяма яснота).

Говориш им непонятни неща, те са мюсюлмани.

Върни се в “Локо Пловдив”