"Инджов се е оттеглил" "Инджов няма общо с ЦСКА-София"
Дам
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:Нещо не ми е много емоционално преди утрешното дерби. Когато подуенци не бяха от изпадащите отбори, имаше повече заряд дейба![]()
.
Прав си, 7:2,7:1, да не изброявам всичките, че един погреб няма да стигне...
Чужда ми е и тази емоция. Не съм я преживявал лично. Не съм толкова дърт. Аз си разбирам от тоталното мачкане на подуенци последните 15-тина години.
LoveAndPeace написа:bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:Нещо не ми е много емоционално преди утрешното дерби. Когато подуенци не бяха от изпадащите отбори, имаше повече заряд дейба![]()
.
Чужда ми е и тази емоция. Не съм я преживявал лично. Не съм толкова дърт. Аз си разбирам от тоталното мачкане на подуенци последните 15-тина години.
Еза 6-2 през 2007ма трябва да си бил наличен вече
![]()
bubka написа:LoveAndPeace написа:bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:Нещо не ми е много емоционално преди утрешното дерби. Когато подуенци не бяха от изпадащите отбори, имаше повече заряд дейба![]()
.
![]()
Къде бе го видя 6:2 2007-ма. Вие от страх преди днешния мач съвсем изтрещяхте.
LoveAndPeace написа:bubka написа:LoveAndPeace написа:bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:Нещо не ми е много емоционално преди утрешното дерби. Когато подуенци не бяха от изпадащите отбори, имаше повече заряд дейба![]()
.
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nBcqqZEfQZ8[/youtube]
bubka написа::mrgreen:LoveAndPeace написа:bubka написа:LoveAndPeace написа:bubka написа:damyanov1963 написа:Прав си, 7:2,7:1, да не изброявам всичките, че един погреб няма да стигне...
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nBcqqZEfQZ8[/youtube]
????? Все още не разбирам за какво иде реч. Ти шизофреник ли си, какъв сиАко държиш на тая 6-ца, значи 7-те преди това не влизат в играта. Първо си го изясни сам за себе си и тогава после пиши
CaptainBertorelli написа:Прогнозата ми за мачлето с подуенци е, че тази тема ще бъде заключена
Cheradonna написа:CaptainBertorelli написа:Прогнозата ми за мачлето с подуенци е, че тази тема ще бъде заключена
Всичко им е такова на подуянци,тая тема е отражение цялостното им творчество,когато нещо не им изназя,когато нямат аргументи срещу опонента си започват с милиционерско-доносническите си прийоми...Явно атмосферата при тях е така,защото наглед нормални хора влизайки при тях изтрещяват винаги по някое време!
Та и аз прогнозирам,че темата щ е се заключи особенно при много лош за тях резултат!!!
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 23 госта