Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 22 сеп 2021 21:46

miro_rz написа:
Cheradonna написа:
miro_rz написа:
Cheradonna написа:
miro_rz написа:Селски кенефи, трактора е зад вратата. Абе евро атмосфера!

Абе ти уж си от Гецово,пък не знаеш,че ако мадамите знаеха,колпо пара струва един трактор,никога,ама никога нямаше да искат да се возят по мерцедеси.....
Паралии сме,купуваме си трактори щото ни кефят. :)

Чак пък да съм от Гецово!?
Е поне червен или оранжев да бяхте взели, той пък син. :lol:

и жълт може си вземем не ни пука,ние сме над тези неща. :arrow:

Аре сега и пръскачките, нормална футболна обстановка! :lol:
Сега и тока ли ще спре!?

Ангел Узунов · 6 мин ·
Треньора на Хебър Николай Митов - Жадното, беше толкова жаден ,че чак поливната система на Армията се включи заради него
. :)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 23 сеп 2021 08:35

мамицата им черна,за 5 год история само калъфки

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 сеп 2021 09:09

peliforewer написа:
miro_rz написа:
Cheradonna написа:
miro_rz написа:
Cheradonna написа:
miro_rz написа:Селски кенефи, трактора е зад вратата. Абе евро атмосфера!

Абе ти уж си от Гецово,пък не знаеш,че ако мадамите знаеха,колпо пара струва един трактор,никога,ама никога нямаше да искат да се возят по мерцедеси.....
Паралии сме,купуваме си трактори щото ни кефят. :)

Чак пък да съм от Гецово!?
Е поне червен или оранжев да бяхте взели, той пък син. :lol:

и жълт може си вземем не ни пука,ние сме над тези неща. :arrow:

Аре сега и пръскачките, нормална футболна обстановка! :lol:
Сега и тока ли ще спре!?

Ангел Узунов · 6 мин ·
Треньора на Хебър Николай Митов - Жадното, беше толкова жаден ,че чак поливната система на Армията се включи заради него
. :)

Да ви имам поливната система. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 23 сеп 2021 11:39

Dust написа:Я сега кажи, как модератор ще спре поддръжката на един сайт? - виждам, че пръщиш от акъл
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113 in /raid1/html/ipb/admin/sources/classes/session/publicSessions.php on line 602 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /raid1/html/ipb/admin/sources/classes/session/publicSessions.php on line 613 Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /raid1/html/ipb/admin/sources/classes/session/publicSessions.php on line 615

а когато се зареди след няколко опита е по-бъгава от първите интернет сайтове
Data.BG, след като беше продадена на Sportal Media Group, УМРЯ.
Хубаво е, че групата модератори си поддържаме връзка в интернет, споделяме си радости и неволи, и всеки от нас си гледа ежедневието, а злобарчета, като теб ще си останат завинаги анонимниците на форумите.

Уйне, Андрешко, пишеш за селяндурщината, а използваш селски хитрости. Къде съм писал, че модератор е спрЕл поддръжката на сайта бе, спрел, можеш ли да четеш?

Е как да има истински форумджии като ти ги прогони. Кажи честно, как успя да обезлюдиш и прее*беш цял спортен форум в който хвърли толкова години труд, за да бъде същия този спортен форум вървежен и актуален!? И накрая (заедно с тукашния шеф :) ) го затри,,, и всичко заради едната злоба,,, злоба породила се от това, че не можа да преживееш любовната ти раздяла с Гришата, който толкова години те таковаше и накрая те изостави. :)
Струваше ли си?

Написах, че форумджиите както ги наричаш, избягаха заради теб, а не заради техническите бъгове на сайта. Избягаха заради рязката промяна и злоба в модераторството ти, следствие любовната ти раздяла с Гришата след като те изостави. И това обезлюдяване и затриване на спортния форум (а не на цялата Дата.БГ) ти го направи още 2015-2017. От тогава в спортния форум останахте само вие модераторите да си пишете .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2021 12:01

Непринуден написа:
Извинявай за въпроса. Би ли казал какво образование имаш и какво си завършил?

Нямам никакво образование, кракът ми не е стъпвал в училище и университет. Що? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 сеп 2021 12:51

Е стига бре, поне основно там за шофьорската книжка нямаш ли!? :mrgreen:
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 сеп 2021 13:38

zieek91 написа:Написах, че форумджиите както ги наричаш, избягаха заради теб, а не заради техническите бъгове на сайта. Избягаха заради рязката промяна и злоба в модераторството ти, следствие любовната ти раздяла с Гришата след като те изостави. И това обезлюдяване и затриване на спортния форум (а не на цялата Дата.БГ) ти го направи още 2015-2017. От тогава в спортния форум останахте само вие модераторите да си пишете .

Добър си в свободните съчинения.
Вече споделих причината за загиването на Data.BG като платформа, първо умря форума. Малко стил журналистите от Dsport, няма да търпя някой да ми казва, какво да правя за да угаждам на друг.
ГГ не ми е била лична любовница, че да ме изоставя, но виж доста народ му налапхте обещанията.
Живи и здрави, и дано в близките 3-4 сезона да ви купи една титла, защото друго след себе си в Борисовата градина няма да остави
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 сеп 2021 13:47

Един приятел си хвърли старата колата в моргата, но един автокрадец му докара друга, различна и аркадаша я пребоядиса, смени й емблемата и я настани в гаража си и е сигурен, че това е старата му кола. Казвам му, че греши и си внушава, но държи че е прав, защото външно изглежда по същия начин и е в гаража му. Казах му, че номера на двигателя и документите за покупко-продажба ще докаже, че колата е различна, той заявява, че това не го вълнува щом като изглежда като старата му кола и в гаража му. След дълъг спор аркадаша поне се съгласи, че новата кола се явява наследник на старата кола, но не е оригинала. Приятел е, нямаше как да го оставя да се се заблуждава и да му се подиграват другите. :) :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 сеп 2021 14:13

Локомотив (София) издигна Борислав Михайлов за президент на БФС, информираха официално от клуба. Столичните железничари са първите, които предлагат Михайлов за управленския пост на футболната ни централа. Така към момента официално има издигнати две кандидатури преди конгреса на 12 октомври. Другата е на Димитър Бербатов, който преди няколко дни беше подкрепен от ЦСКА - София, Берое и Пирин (Благоевград), както и няколко клуба от по-долните дивизии.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2021 14:22

TristaNNN написа:
BRF написа:Наскоро четох статия за разпределение на пари от действащи участиниц в ЕКТ и има едно интересно перо!Раздават се пари на база 10 годишно представяне в ЕКТ!Та ЦСКА получава пари както за миналогодишното си представяне,така и за участията си в мачовете с Мура и Зимбру,макар загубени се водят участие в първи кръг!Странно нали?

Странно, я. Обикновено УЕФА раздава, каквото има да раздава, след приключване на спортно-състезателния сезон, като имам блед спомен, че при специални обстоятелства този срок се удължава до 3 години, но за последното не съм съвсем сигурен как и точно колко беше. Но може наистина да има такова перо, каквото твърдиш. Все пак би ли дал една препратка към статията, не успях да я намеря търсейки по ключови думи? И се надявам, да не намекваш, че УЕФА е превела нещо полагаемо на резнатото ЦСКА, с последващите резнати ЕИК, банкови сметки и т. н. в сметките на отбора с ловешкото ЕИК, респективно с ловешките банкови сметки, и така да припознава нещо си? Нали не намекваш това? :mrgreen: Аз бих направил логически обосновано предположение какво е станало с превода и къде е отишъл, но първо ще се радвам да прочета статията и да намеря допълнителна информация за въпросното перо.

https://fakti.bg/sport/608471-ludogorec ... a-pochti-4
Заповядай

Върни се в “Левски”