Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Сашо
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот Сашо » 22 сеп 2021 19:58

vvessel написа:„Ничия земя“ За духовното и ваксините :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=07MLcct2U_E[/youtube]

тубата се утвърди като най-комунистическия, тоталитарен, фашистки сайт в съвременния интернет. И това са тенденциите в жалката реалност в която попаднахме и ни предстои да живеем. Къде да го търси човек сега този запис :x нещастници

п.с. Намерих го във vbox, Thk

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 сеп 2021 21:02

Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 сеп 2021 21:03

Изображение
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 сеп 2021 22:39

THE G.A.M.E написа:Изображение

Много интересно. Също много интересно какво хващам с блутуута напоследък. Засичам доста устройства без имена. Някои твърдят, че са ваксинирани, но все още нямам сигурно доказателство. Като имам ще пиша за експеримента, който възнамерявам да направя. Естествено фактчекърите ще кажат, че пак са измислици, но аз ще си направя експеримента за себе си и който иска да ми вярва.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2021 10:30

THE G.A.M.E написа:https://rumble.com/vlod4c-wow-former-pfizer-employee-checkmate.-game-over.-we-win.html

В канала на този тип има едно много добро видео с някаква мед. сестра, която казва нещо очеизвадно, което обаче не знам защо не се повтаря и повтаря. Нещо от рода на "това е вир0с, като вир0с. Прекарали сме шарка-марка, прекарвали сме всичко. И всичко си е продължавало. Но какво е сега това?!". Другото, припомня, че на няколко пъти са пробвали и са СЕ проваляли в създаването на ваксина срещу коронавиру$и/ Просто, първо няма сми, второ е... ми невъзможно (допълнението от мен). А да, и другото, което ми хареса, което каза е, че ако някой иска да прави нещо с тялото ти, което ти не искаш, това се нарича нападение.

Лошото на това фиксиране над съдържанието на тези коктейли е, че се създава един глупав шум, от който няма нужда и вреди на това подобни истини, които всеки ги знае, да бъдат повтаряни на малоумниците. Свободата не е нещо си там. Твоята лична свобода. И ако не се вземат мерки, газовите камери (в преносен или буквален смисъл) са на една крачка. Другото е, че ако не работиш, ще гладуваш. И да не умреш, все тая. Не може подобни неща да се случват в 21-век.

Що се отнася до т.нар. "вак$ини" (които просто не са ваксини) и тяхното съдържание, защо се интересувате, хора? Ето, аз съм взел решението да не се боцкам. И не ме брига какво има в тях или няма. Все едно да разправям на някого за кренвиршите и да се интересувам какво има в тях. Не ям кренвирши и не ме интересува. Който ги яде, негова си работа.

Що се отнася до самото видео от линка, THE GAME, сензационалистко и неособено интересно. 14 000 починали от вак$ината, уау. Е, и? Те едва ли са починали ОТ, но хайде. Значи, имаме експериментално лекарство. Имаме над 100 милиона боцнати и от тях 14 000 в хоризонт. Ми, ако математиката ми е правилна, това си е доста под допустимата грешка за едно експериментално лекарство.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 сеп 2021 11:27

metodito написа: 14 000 починали от вак$ината, уау. Е, и? Те едва ли са починали ОТ, но хайде. Значи, имаме експериментално лекарство. Имаме над 100 милиона боцнати и от тях 14 000 в хоризонт. Ми, ако математиката ми е правилна, това си е доста под допустимата грешка за едно експериментално лекарство.

Методи , явно не следиш съвсем форума и си ги пишеш нещата едно към гьотере. Ето ти статия какво е положението с починалите от ваксини и кажи пак, че е нищо особено:
https://theexpose.uk/2021/09/15/30k-peo ... VsFg7s0BcE
30 хил починали за 6 месеца само в Англия как ти звучи? Нищо работа. Вземи потърси статистика на починалите от ваксини последните 30 години (някой го беше правил) и ще разбереш, че са по-малко отколкото за 6 месеца инжекции с новите препарати наричани "ваксини".
Що се отнася до т.нар. "вак$ини" (които просто не са ваксини) и тяхното съдържание, защо се интересувате, хора? Ето, аз съм взел решението да не се боцкам. И не ме брига какво има в тях или няма.

Ами айде помосли малко що вдигаме аларма какво има в тях. Да видим ще се сетиш ли. Не е за това, че тези които ги продават вдигат 100 пъти повече аларма и по всякакъв начин цензурират различно от тяхното мнение. Ще ти дам жокер. Примерно знаеш, че двама келеши в квартала тарашат коли и си викаш, ми аз кола нямам, няма и да си купувам, що да им казвам на комшиите ?!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 сеп 2021 13:03

При 6.500 млрд. поставени дози и 1 млн. починали са пренебрежително малка бройка. А и направена ли им е аутопсия, за да твърдите, че е от ваксината...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 23 сеп 2021 13:05

Масовия мор в Италия е бил причинен именно от ваксини - такава теория казва попа горе във видеото. Надупчили ги декември 2019 и пролетта при среща с грипен вирус (не казвам корона, защото те сега всички грипни вируси са преименувани на корона), имунната им система е атакувала собствените си клетки. Причина за смъртта - белодробна, бъбречна и т.н. недостатъчности. Затова забраниха аутопсиите, за да не бъде доказано това от патолозите. Ако е истината това, казва, сега след масовите летни ваксинации и нахлуването на есенните грипове, става наистина мазало и този път вече РЕАЛНА пандемична ситуация. Ето тогава вече много лесно и бързо минават и се налагат малоумни законопроекти.
Най-искрено се надявам след някой и друг месец да изхвърлим и тази теория в кошчето, защото е наистина зловеща.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2021 13:32

vvessel написа:
metodito написа: 14 000 починали от вак$ината, уау. Е, и? Те едва ли са починали ОТ, но хайде. Значи, имаме експериментално лекарство. Имаме над 100 милиона боцнати и от тях 14 000 в хоризонт. Ми, ако математиката ми е правилна, това си е доста под допустимата грешка за едно експериментално лекарство.

Методи , явно не следиш съвсем форума и си ги пишеш нещата едно към гьотере. Ето ти статия какво е положението с починалите от ваксини и кажи пак, че е нищо особено:
https://theexpose.uk/2021/09/15/30k-peo ... VsFg7s0BcE
30 хил починали за 6 месеца само в Англия как ти звучи? Нищо работа. Вземи потърси статистика на починалите от ваксини последните 30 години (някой го беше правил) и ще разбереш, че са по-малко отколкото за 6 месеца инжекции с новите препарати наричани "ваксини".
Що се отнася до т.нар. "вак$ини" (които просто не са ваксини) и тяхното съдържание, защо се интересувате, хора? Ето, аз съм взел решението да не се боцкам. И не ме брига какво има в тях или няма.

Ами айде помосли малко що вдигаме аларма какво има в тях. Да видим ще се сетиш ли. Не е за това, че тези които ги продават вдигат 100 пъти повече аларма и по всякакъв начин цензурират различно от тяхното мнение. Ще ти дам жокер. Примерно знаеш, че двама келеши в квартала тарашат коли и си викаш, ми аз кола нямам, няма и да си купувам, що да им казвам на комшиите ?!

Клипчето на "Играта", което коментирам, пича говори за 14 000 за САЩ. Което на фона на над 100 000 000...
Що се отнася до "другите" ваксини, не мисля, че има точни статистики. Аутизмът...

Относно сравнението ти, не е ок. Това какво правиш със себе си е лично твоя работа. Редиш се на опашка, за да вкарат в тялото ти нещо, към което ТЕ самите не знаят то как ще реагира? Твоя работа, бате. Както е моя работа това, че няма да се боцкам. И нямам желание да слушам пропаганди. Истината... никой не я знае. Това, което аз знам е, че една ваксина действа, като трябва да запознае тялото ти със заплахата, която бори. Така е било и така ще е. Спайкове, шпайкове, мрна, днк, сакфйфнжнжрн... доообре. Както, казах, всеки за себе си знае най-добре.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2021 13:35

pomiqrat написа:...за да твърдите, че е от ваксината...

Както не може да се твърди обратното, нали?

Върни се в “Свободна зона”