THE G.A.M.E написа:https://rumble.com/vlod4c-wow-former-pfizer-employee-checkmate.-game-over.-we-win.html
В канала на този тип има едно много добро видео с някаква мед. сестра, която казва нещо очеизвадно, което обаче не знам защо не се повтаря и повтаря. Нещо от рода на "това е вир0с, като вир0с. Прекарали сме шарка-марка, прекарвали сме всичко. И всичко си е продължавало. Но какво е сега това?!". Другото, припомня, че на няколко пъти са пробвали и са СЕ проваляли в създаването на ваксина срещу коронавиру$и/ Просто, първо няма сми, второ е... ми невъзможно (допълнението от мен). А да, и другото, което ми хареса, което каза е, че ако някой иска да прави нещо с тялото ти, което ти не искаш, това се нарича нападение.
Лошото на това фиксиране над съдържанието на тези коктейли е, че се създава един глупав шум, от който няма нужда и вреди на това подобни истини, които всеки ги знае, да бъдат повтаряни на малоумниците. Свободата не е нещо си там. Твоята лична свобода. И ако не се вземат мерки, газовите камери (в преносен или буквален смисъл) са на една крачка. Другото е, че ако не работиш, ще гладуваш. И да не умреш, все тая. Не може подобни неща да се случват в 21-век.
Що се отнася до т.нар. "вак$ини" (които просто не са ваксини) и тяхното съдържание, защо се интересувате, хора? Ето, аз съм взел решението да не се боцкам. И не ме брига какво има в тях или няма. Все едно да разправям на някого за кренвиршите и да се интересувам какво има в тях. Не ям кренвирши и не ме интересува. Който ги яде, негова си работа.
Що се отнася до самото видео от линка, THE GAME, сензационалистко и неособено интересно. 14 000 починали от вак$ината, уау. Е, и? Те едва ли са починали ОТ, но хайде. Значи, имаме експериментално лекарство. Имаме над 100 милиона боцнати и от тях 14 000 в хоризонт. Ми, ако математиката ми е правилна, това си е доста под допустимата грешка за едно експериментално лекарство.