Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот vvessel » 21 сеп 2021 23:29

sinio1914 написа:Малко смляни цифри от мен ...

Явно обичаш да се занимаваш с цифри и както вече спомена един колега по-горе, в този му вид заниманието ти е леко безсмислено поради недостоверността на данните, които се предоставят. Ако гледаш едно видео на сегашния министър на здравеПОГАЗВАНЕТО - Кацаров, преди да стане такъв, там той заедно с един патолог обясняват, че хората не умират ОТ, а СЪС коронавирус.
Така че , според мен, ако искаш да си насочиш правилно усилията в тази насока, вероятно ще трябва да обърнеш внимание на общата смъртност преди и след ваксинацията и съответно как се движат смъртните случаи от инфаркт, инсулт и подобни ваксинопроизводни. Изобщо в момента пропагандната машина така здраво е впрегната да изопачава факти, че трябва да се подходи нетрадиционно за да се открие това, което се търси, защото стъкмистиката е в полза на пЛандемията. За пример мога да ти дам един елементарен похват, които се прилага в Щатите за броене на починалите след ваксинация, като за напълно ваксиниран се смята човек 14 дена след втората доза. Т.е. ако почине някой след първата или до 13 дена след втората то той не се смята за ваксиниран и не може ваксината да бъде обявена за причина за смъртта, което е доста абсурдно. Това поражда и парадокса, че например в Англия с население 5 пъти по-малко от САЩ са починали два пъти повече хора отколкото в Щатите в следствие на ваксините. Ако трябваше да обявят реалните цифри те със сигурност щяха да са шокиращи за огромна част от населението, което би довело до масов отказ от ваксинация, което фармацевтичните мафиотски структори не могат да си позволят.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 сеп 2021 00:31

Thsmith написа:
CSKA78 написа:
TMI, Смит, не ме интересува къде си прекарваш свободното време! Ако ще и да събираш остатъци от храна от кофите, това си е твой бизнес! :) И ако си забелязал предишният ми коментар беше саркастичен! Между другото, има и сбирки по пладне(даже и преди обяд), като брънчове и матинета!
Та днес ще вдигаш ли купон довечера по случай смъртните :?: :!: Даже сред тях има и две деца :!:

Както обикновено си противоречиш сам. Не е особена изненада, но все пак.
С откриващия абзац заявяваш, че не се интересуваш от моето свободно време, а във финалния пасаж ми задаваш въпрос какво ще правя през свободното си време довечера. :lol: При това в текст от само няколко реда. Направо завидно! И не пробвай да избягаш по линията на иронията. Не ти се получава изобщо.

Иначе за съжаление не съм голям купонджия, но ще изчакам още 2 часа и ще отида да вечерям в някой ресторант. Точно след 23, ей така...да пикаете газ.

Смит, отново - пиши си, не ми пречиш! Ти си просто друга бира, малко вкиснала , но друга! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 сеп 2021 00:33

Има вече изнесени доклади за евентуалните фатални случаи при двете РНК ваксини, и...Те са минимални(под 1% от ваксинираните)! При това на хора със съпътстващи заболявания, които са се разболeли от Ковид! И най-важното е, че досега са поставени ваксини(2 дози) на над 3 милиарда души по света!
Другите писаници са сънища на - или неосведомени, или вярващи в неестествени, несъществуващи неща! Или просто дезинформират, защото някой им е наредил да го правят! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 сеп 2021 00:43

От Министерство на здравеопазването (МЗ) разпространиха информация относно реакции след поставяне на ваксина срещу COVID-19.

Ето какво написаха от МЗ на страницата си във Фейсбук:

"Според публикация в списание “Nature” от 17 февруари 2021 г. честотата на алергичните реакции е 3 случая на 1 млн. дози при Moderna (Spikevax) и 5 случая на 1 млн. дози при Pfizer/BioNTech (Comirnaty).

На 29 март 2021 г. Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) излезе с данни, че тежка алергична реакция след прием на AstraZeneca (Vaxzevria) е констатирана при 41 ваксинирани на около 5 млн. дози във Великобритания (полисорбат).

По данни на ЕМА и СЗО миокардити и перикардити се наблюдават предимно при мъже, в рамките на няколко дни (до 14) след втората доза иРНК ваксина. По-чести са при млади мъже.

До 31 май 2021 г. в страните от Единния европейски акт са докладвани:

➡145 случая на миокардит при Comirnaty (ваксината на Pfizer/BioNTech),
➡19 случая след прилагане на Spikevax (ваксината на Moderna),
➡138 случая на перикардити след Comirnaty,
➡19 случая след прилагане на Spikevax.

За същия период от време, до края на май тази година, в страните от Единния европейски акт са приложени 177 млн. дози Comirnaty и 20 млн. дози Spikevax.

СЗО представя данните,

постъпили в Американската система за докладване на нежелани събития за ваксини (VAERS), а те сочат, че към 11 юни 2021 г. при лица на възраст 12-29 години са констатирани 40,6 случая на миокардит при мъже на един милион втори дози иРНК ваксини и 4,2 случая при жени, които са получили втора доза ваксина. При хора над 30-годишна възраст – 2,4 и 1 на милион втори дози за мъже и жени съответно.

Инфекцията със SARS-CoV-2, но не и ваксината,

се свързва и със значително повишен риск от перикардит, сърдечни аритмии, инфаркти, инсулти, белодробна емболия, дълбока венозна тромбоза, остро бъбречно увреждане и др.", завършват поста си от здравното министерство
.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 сеп 2021 00:55

favaca8888 написа:Така и все пак не стана ясно Ковид 78 убоде ли се или не се убоде?

Естествено, че се е набоцкал. Той е типичен ваксър-наркоман. Не знам дали като се боцнат ги вкарват в някакъв регистър, но вероятно събота и неделя обикаля от пункт на пункт по градовете да го шибат с нова доза :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 сеп 2021 01:21

„Ничия земя“ За духовното и ваксините :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=07MLcct2U_E[/youtube]

Следва видео на немски биохимици които изследват кръвта на ваксинирани и откриват неприятни изненади. Заглавието е:
"По следите на ваксините срещу Ковид-19. Едно престъпление срещу хората."
https://www.facebook.com/nebris.r/video ... 8027992822

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 22 сеп 2021 02:17

Thsmith написа:
Иначе за съжаление не съм голям купонджия...

... а си и коравосърдечен!
Човекът с дни се върти около тебе и те подпитва, с надеждата да го поканиш на някое парти, матине или чай с бисквитки, ти... не, та не!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 22 сеп 2021 02:29

CSKA 78 написа: И най-важното е, че досега са поставени ваксини(2 дози) на над 3 милиарда души по света!

Супер! Значи му скършиха гръбнака на подлия вирус, спряха да мрат, спряха да правят тестове, махнаха маските и отвориха Австралия?
Радвам се за тях, най-сетне стигнаха там, откъдето България не е мърдала. :lol:

Или пък прибързвам? И пак се заразяват, пак умират, пак са маскирани, пак си ровят из носовете, пак са заключени?
А ние ще-мрем-яко-ще-мрем, в камиони, чували, на стълби, по гори и поля?

Аз продължавам да питам - ти набоде ли се, с какво и колко пъти? И какво (с оглед на потенциалното ти безсмъртие) те топли, че други 3 милиарда са набодени, някакви 4 не са, някой щял да ги задължава, МЗ казало нещо... ? Живей си живота, старши, и остави и другите да живеят техния. ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 сеп 2021 03:36

CSKA 78 написа:
Thsmith написа:
CSKA78 написа:
TMI, Смит, не ме интересува къде си прекарваш свободното време! Ако ще и да събираш остатъци от храна от кофите, това си е твой бизнес! :) И ако си забелязал предишният ми коментар беше саркастичен! Между другото, има и сбирки по пладне(даже и преди обяд), като брънчове и матинета!
Та днес ще вдигаш ли купон довечера по случай смъртните :?: :!: Даже сред тях има и две деца :!:

Както обикновено си противоречиш сам. Не е особена изненада, но все пак.
С откриващия абзац заявяваш, че не се интересуваш от моето свободно време, а във финалния пасаж ми задаваш въпрос какво ще правя през свободното си време довечера. :lol: При това в текст от само няколко реда. Направо завидно! И не пробвай да избягаш по линията на иронията. Не ти се получава изобщо.

Иначе за съжаление не съм голям купонджия, но ще изчакам още 2 часа и ще отида да вечерям в някой ресторант. Точно след 23, ей така...да пикаете газ.

Смит, отново - пиши си, не ми пречиш! Ти си просто друга бира, малко вкиснала , но друга! :)

Ей, много беше важно да ми разрешиш. Как ли бих посмял да пиша без разрешението на Конан Талибана :lol:

Real написа:
Thsmith написа:
Иначе за съжаление не съм голям купонджия...

... а си и коравосърдечен!
Човекът с дни се върти около тебе и те подпитва, с надеждата да го поканиш на някое парти, матине или чай с бисквитки, ти... не, та не!

Ами такъв съм си, какво да се прави :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 сеп 2021 04:53

Пускам едно видео със "чудесни" странични ефекти от модерните препарати. Да видите как една девойка се превръща от магнит за мъжете в магнит за метални предмети :geek:
https://www.facebook.com/10000105413035 ... 9670204688

Върни се в “Свободна зона”