Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 21 сеп 2021 20:27

Тук е мястото да се извиня на ръководство,треньори и футболисти на Монтана за това че се усъмних в това че ще играят на 100% срещу отбора на ефбет,направиха ни на луди и да се съмняваме във всичко,но това не ме оправдава.Успех на Монтана и дано се повтори финала за Купата от 2016г :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 21 сеп 2021 20:28

W84me написа:
delqnski47 написа:
LoveAndPeace написа:
delqnski47 написа:
LoveAndPeace написа:
delqnski47 написа:Горките.... под евробоеца Славия са даже. :| :|

Само за човек , който на Литекс вика ЦСКА , може 2.750 да е повече от 5.250 :roll: :roll:

Чак 5.250, айде не се изхвърляй . 8-) Гледкай таблицата за последните 5 години, а не тая къде е за кешовиците.
https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2022

Ти гледкай и се чуди , що така ги няма предишните години в коефициента на Тирето :?

Щот не сме клошари, които да взимат националния коефициент просто ей така . :|

Щото са Тире-Ловеч.

Абе ние де ви вкараме 5-6 тирета след няколко дни,после де ще ги събереш тия тирета за да ни ги пишеш след името?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 сеп 2021 20:43

Елитните отбори, то пък един елит, окапаха като круши за купата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 сеп 2021 20:49

peliforewer написа:Тук е мястото да се извиня на ръководство,треньори и футболисти на Монтана за това че се усъмних в това че ще играят на 100% срещу отбора на ефбет,направиха ни на луди и да се съмняваме във всичко,но това не ме оправдава.Успех на Монтана и дано се повтори финала за Купата от 2016г :) .

Е бива ли фалит да им пожелаваш бе баси :o :o :shock: :shock: :? :?
Тоя финал може да се повтори в Лигата на Св.Петър :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 сеп 2021 21:24

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Тук е мястото да се извиня на ръководство,треньори и футболисти на Монтана за това че се усъмних в това че ще играят на 100% срещу отбора на ефбет,направиха ни на луди и да се съмняваме във всичко,но това не ме оправдава.Успех на Монтана и дано се повтори финала за Купата от 2016г :) .

Е бива ли фалит да им пожелаваш бе баси :o :o :shock: :shock: :? :?
Тоя финал може да се повтори в Лигата на Св.Петър :lol:

Казал съм ви на двама-трима че с всеки коментар ставате все по-смешни,какво общо има това Монтана да играе финал с фалита на ЦСКА.Ако има финал ЦСКА-Монтана бъди сигурен че онези дето бяхме на 24.05.2016г на В.Левски пак ще сме там,а Вие с Тубата ни погребвайте,дано си жив и здрав въпреки че си глупав.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

yagarr

Мнениеот yagarr » 21 сеп 2021 21:25

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 сеп 2021 21:56

yagarr написа:[offtopic]
LoveAndPeace написа:
yagarr написа:
LoveAndPeace написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:УЕФА в ролята си на административен футболен орган, или по-конкретно официалният им сайт, казва, че сте CSKA-Sofia. Отбор на 5 годинки и отбор с тире - точно, кратко и ясно! Модераторчета-майчица да не ми се напъва да публикува клипчета, те са абсолютно безпочвени от административно-футболна гледна точка. Така че, драги Георгиатанасовецо, УЕФА не е казвала, че Тирето е ЦСКА, според сайта им далеч не е така. :mrgreen:
А становището на ФИФА-та, с което абсурдно парадирате, е всъщност становище на съд към организацията, и като такъв, съдът не се явява футболен административен орган за нашите и никаквите географски ширини, което значи, че може да си гледате "пребогатата" футболна история, а Никито Александров да брои "огромната фенска маса" и само да подсмърчате, нооооо - тия дето ви припознават всъщност не са футболни административни субекти. Демек, тяхното мнение е същото, каквото е на бабичките пред блока. :o

Наскоро четох статия за разпределение на пари от действащи участиниц в ЕКТ и има едно интересно перо!Раздават се пари на база 10 годишно представяне в ЕКТ!Та ЦСКА получава пари както за миналогодишното си представяне,така и за участията си в мачовете с Мура и Зимбру,макар загубени се водят участие в първи кръг!Странно нали?

Всъщност не е вярно :)
Първата година с коефициент на отбора на ЦСКА-София е 18/19
https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/tenyears/ - 339то място

Информацията в Уефа за България се подава от БФС, да видим ако Бербатов стане президент какво ще стане :mrgreen:

Ако е така , защо водещият на тегленето на групите ви представи с думите - Достигали два пъти полуфинал.
Или когато , както ви е удобно :)

За сайта на уефа говоря за информацията. https://dsport.bg/ludogorec-zaraboti-10 ... nt=section[/offtopic]

На база 10-годишен коефициент ЦСКА взема 445 000 евро. Отборът се намира на 23-та позиция от 32-та тима в груповата фаза. „Червените“ имат 10,500 коефициент в изминалите 10 години. Реално към настоящият 5-годишен коефициент на отбора от 8,000 са добавени 0,500 точки от сезон 2014/2015 (отпадането от Зимбру), още 0,500 точки от 2012/2013 (отпадането от Мура) и 1,500 пункта от сезон 2011/2012, когато ЦСКА отпадна от Стяуа.

Подозирах аз, че BRF си има клониран профил, с който спокойно може да отприщи левскимразието си. :mrgreen:
Но по важното е, че според цитата, след като отпаднеш от Зимбру ти добавят 0.5 точки в клубния коефициент, а резилът срещу Мура ти носи цели 1.5 пункта. Това с уговорката, нали, че си фалирал, 2-3 години си гледал ЕКТ по телевизора, докато в един момент се пръкваш в Европа с тиренце и като нов отбор, с нулева история, обаче хоп - взЕми тоя бонус! :shock: :lol:
Последна промяна от TristaNNN на 21 сеп 2021 22:06, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 сеп 2021 22:02

По-назад в темата мернах, че тирейци се готвят да правят изненади на Митов. Това е разбираемо, предвид, че Никото беше, а и си остава, единственият доблестен футболен човек у нас, който си позволи да каже в ефир, че "Тия не са много ЦСКА" https://topsport.bg/levski/nikolay-mito ... oblem.html
Или иначе казано, цитирайки една значима историческа личност, която е родена на днешната дата -
Моята цел е постигната вече. В сърцето на тиранина аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравей!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”