Със Славия не може и дума да става за сравнение. За над половин век европейско представяне Славия има по-голям успех. На всичкото отгоре Славия не са отбор на властта, докато синия адаптивен отбор към всякакви потилитечски строеве, въпреки подкрепата не успява. Аз бих се чувствал обиден ако съм славист и ме сравняват с Левски.
Хайде с ЦСКА, където е още по-голяма разликата, го правим майтап да става и да се смеем с простотията на завършилите само (или и него не) основно образование.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
-
- Контакти:
Хванаха футболист от Втора лига с наркотици
Тук има някаква грешка. Все още не са изпаднали.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
-
- Контакти:
Левски Крумовград
Даааа, Левски-та много. Винаги ме е кефело синята агитка като "уточнява" в песните "Левски-София". Да не стават грешки. Левски-та много, няма разлика. От Крумовград или София нищо не говорят на страничните наблюдатели. Та да се знае кой се има предвид.
И обратния вариант е добър. ЦСКА. Няма нужда от уточнения. Дори и юридически фатки да налагат промени на името това не води до промяна сред привържениците и да се уточняват "и аз съм от ЦСКА, да ЦСКА-София, не друго". Цесекар съм е ясно какво е.
Връщайки се обратно към мургавия етнос що ли не ме учудва един град в който сериозно се подвизават, крадат и си има ог години рефрен за него "Гара Левски пази багажа". Къде другаде мургавели ще се подвизават и ще е пълно с кражби ако не в Левски.
Непринуден написа:1914.1902 написа:Да им направят всички мачове на Армията, както миналата година.
Това е някакъв лапсус. Левскар се оплаква от една страна, че ако играем мачовете си на Армията имаме домакинско предимство, а от друга страна, че ние не сме ЦСКА и сме някакви гости от село окупирали Армията, тоест при втория вариант нямаме никакво домакинско предимство.
Не сте много умни привържениците на Левски, за да не казвам по-точното определение...........и никога и не сте се опличавали с много акъл.
ЦСКА-София използва Армията, защото там играе като домакин през цялото време. Няма как да кажа да си направят всички мачове в Ловеч.
И искам да ми посочиш къде точно аз съм писал, че 'някакви гости от село окупирали Армията'. Благодаря!
Ти кой беше, че ще ми говориш за акъл, някакъв човек, който няма какво да прави с живота си, дошъл да пише във форум в тема 'Без цензура' над 300 мнения.

Последна промяна от 1914.1902 на 21 сеп 2021 18:04, променено общо 1 път.
Непринуден написа:Хванаха футболист от Втора лига с наркотици
Монтана в коя лига са?
LoveAndPeace написа:yagarr написа:LoveAndPeace написа:BRF написа:TristaNNN написа:Mitata написа:Футболният клуб е доста по-широко понятие от търговско дружесто с ЕИК. Особено ако е с пребогата история и огромна маса привърженици. ФК не е обикновена фирма. Футболът е за феновете. Именно от тези принципи се водят УЕФА и ФИФА, когато казаха, че ЦСКА София е приемникът на ЦСКА.
УЕФА в ролята си на административен футболен орган, или по-конкретно официалният им сайт, казва, че сте CSKA-Sofia. Отбор на 5 годинки и отбор с тире - точно, кратко и ясно! Модераторчета-майчица да не ми се напъва да публикува клипчета, те са абсолютно безпочвени от административно-футболна гледна точка. Така че, драги Георгиатанасовецо, УЕФА не е казвала, че Тирето е ЦСКА, според сайта им далеч не е така.![]()
А становището на ФИФА-та, с което абсурдно парадирате, е всъщност становище на съд към организацията, и като такъв, съдът не се явява футболен административен орган за нашите и никаквите географски ширини, което значи, че може да си гледате "пребогатата" футболна история, а Никито Александров да брои "огромната фенска маса" и само да подсмърчате, нооооо - тия дето ви припознават всъщност не са футболни административни субекти. Демек, тяхното мнение е същото, каквото е на бабичките пред блока.
Наскоро четох статия за разпределение на пари от действащи участиниц в ЕКТ и има едно интересно перо!Раздават се пари на база 10 годишно представяне в ЕКТ!Та ЦСКА получава пари както за миналогодишното си представяне,така и за участията си в мачовете с Мура и Зимбру,макар загубени се водят участие в първи кръг!Странно нали?
Всъщност не е вярно![]()
Първата година с коефициент на отбора на ЦСКА-София е 18/19
https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/tenyears/ - 339то място
Информацията в Уефа за България се подава от БФС, да видим ако Бербатов стане президент какво ще стане
Ако е така , защо водещият на тегленето на групите ви представи с думите - Достигали два пъти полуфинал.
Или когато , както ви е удобно
За сайта на уефа говоря за информацията. https://dsport.bg/ludogorec-zaraboti-10 ... nt=section
На база 10-годишен коефициент ЦСКА взема 445 000 евро. Отборът се намира на 23-та позиция от 32-та тима в груповата фаза. „Червените“ имат 10,500 коефициент в изминалите 10 години. Реално към настоящият 5-годишен коефициент на отбора от 8,000 са добавени 0,500 точки от сезон 2014/2015 (отпадането от Зимбру), още 0,500 точки от 2012/2013 (отпадането от Мура) и 1,500 пункта от сезон 2011/2012, когато ЦСКА отпадна от Стяуа.
-
- Контакти:
1914.1902 написа:Непринуден написа:Хванаха футболист от Втора лига с наркотици
Монтана в коя лига са?
Ами очаквах да са традиционните разпространители на наркотици. Монтона не са и от там съм се объркал.
Ти като чуеш терористични атаки най-вероятно (въпреки че не е задължително) си мислиш за крайни ислямисти. Ами същото е и с наркотици и наркомани (както и ниско образовани, крайни квартали, цигански етнос, без основно образование и други). В най-общия случаи става дума за.....
-
- Контакти:
1914.1902 написа:Непринуден написа:1914.1902 написа:Да им направят всички мачове на Армията, както миналата година.
Това е някакъв лапсус. Левскар се оплаква от една страна, че ако играем мачовете си на Армията имаме домакинско предимство, а от друга страна, че ние не сме ЦСКА и сме някакви гости от село окупирали Армията, тоест при втория вариант нямаме никакво домакинско предимство.
Не сте много умни привържениците на Левски, за да не казвам по-точното определение...........и никога и не сте се опличавали с много акъл.
ЦСКА-София използва Армията, защото там играе като домакин през цялото време. Няма как да кажа да си направят всички мачове в Ловеч.
И искам да ми посочиш къде точно аз съм писал, че 'някакви гости от село окупирали Армията'. Благодаря!
Ти кой беше, че ще ми говориш за акъл, някакъв човек, който няма какво да прави с живота си, дошъл да пише във форум в тема 'Без цензура' над 300 мнения.![]()
![]()
В над 80% писал за Левски сигурно. Ти ли си умния?
Ами не се оплаквай от домакински подкрепи като ни слагат все на Армията. Нали сме и според теб от Ловеч? Някак си не мога да разбера тази глупост. Да вия на умряло от нещо което не считам за вярно............възниква въпроса добре ли си ментално?
Ами предполагам, че и ти си толкова глуповат и мислиш, че не сме ЦСКА, а хора от провинцията окупирали Армията. Ако не е така ти се извинявам. Просто 99% от синята фенска маса е такава и по инерция те вкарвам там.
Не, не съм умен и не се занимавай с мен. Простоват съм.
Ок, хубаво е сам да го признаваш! Хубав ден.
- delqnski47
- Контакти:
LoveAndPeace написа:delqnski47 написа:Горките.... под евробоеца Славия са даже.![]()
Само за човек , който на Литекс вика ЦСКА , може 2.750 да е повече от 5.250![]()
Чак 5.250, айде не се изхвърляй .

https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2022
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.