Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Mitata
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Mitata » 21 сеп 2021 06:45

Преди няколко месеца не се играха редица мачове, защото трябваше да се пази здравето на футболистите.

Приемете, че ситуацията е подобна - нужно е да се пази здравето на футболистите. За целта е редно да се избягват терени, където няма условия да се играе футбол.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 21 сеп 2021 06:47

Mitata написа:Преди няколко месеца не се играха редица мачове, защото трябваше да се пази здравето на футболистите.

Приемете, че ситуацията е подобна - нужно е да се пази здравето на футболистите. За целта е редно да се избягват терени, където няма условия да се играе безопасен футбол.

А тези, които са играли до вчера там не са хора, а впрегатни коне!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 сеп 2021 06:50

krumeto написа:
Mitata написа:Преди няколко месеца не се играха редица мачове, защото трябваше да се пази здравето на футболистите.

Приемете, че ситуацията е подобна - нужно е да се пази здравето на футболистите. За целта е редно да се избягват терени, където няма условия да се играе безопасен футбол.

А тези, които са играли до вчера там не са хора, а впрегатни коне!

Този терен очевадно е опасен за здравето на футболистите. Това, че други отбори не са отказали да гостуват в Пазарджик, е изцяло техен проблем.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 сеп 2021 08:20

Dust написа:Той теренът не е в това състояние от вчера или оня ден, но както виждаш на него се провеждат официални мачове.
След като до момента БФС не са забранили временно да не играят там докато не си оправят терена, няма значение кой отбор гостува не може едностранно да се иска да се играе на друго място

Откъде разбра че желанието за смяна на терена е ЕДНОСТРАННО уважаеми професоре.Пропуснал си някои детайли,че тревата е болна и след последните валежи теренът не е годен за игра.Какво следва,Хебър да си окепази терена защото на няколко смешника по форумите така ще им е по-добре.Хебър ако не са съгласни няма как да се премести мача,не съм чул да има негативна реакция от тяхна страна, явно и те са загрижени за здравето на футболистите си, колкото и това да пречи на разни тетевенски бекове.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 сеп 2021 09:47

Тирето може да играе в хола на ГГ мача за Купата, да не би случайно да стане фал. Сигурно стадионите в Смолян и Дупница са топ ниво, че там ще играят Локо и Левски. Случаят ми напомня за Монтана-Лудогорец преди няколко години, където мачът се измести в Разград.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 сеп 2021 09:47

Тирето може да играе в хола на ГГ мача за Купата, да не би случайно да стане фал. Сигурно стадионите в Смолян и Дупница са топ ниво, че там ще играят Локо и Левски. Случаят ми напомня за Монтана-Лудогорец преди няколко години, където мачът се измести в Разград.

https://www.segabg.com/node/14243

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 сеп 2021 09:57

Миналата година тирейци отново започнаха надпреварата като ''гост''.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 сеп 2021 10:04

W84me написа:Тирето може да играе в хола на ГГ мача за Купата, да не би случайно да стане фал. Сигурно стадионите в Смолян и Дупница са топ ниво, че там ще играят Локо и Левски. Случаят ми напомня за Монтана-Лудогорец преди няколко години, където мачът се измести в Разград.

А интересно как не си спомни Монтана-Левски0-1 на Герена пак за Купата 2017г.:) .Даже играхте с резервния екип защото бяхте гости,ние поне ще сме с оригиналните си екипи :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 сеп 2021 10:32

peliforewer написа:
W84me написа:Тирето може да играе в хола на ГГ мача за Купата, да не би случайно да стане фал. Сигурно стадионите в Смолян и Дупница са топ ниво, че там ще играят Локо и Левски. Случаят ми напомня за Монтана-Лудогорец преди няколко години, където мачът се измести в Разград.

А интересно как не си спомни Монтана-Левски0-1 на Герена пак за Купата 2017г.:) .Даже играхте с резервния екип защото бяхте гости,ние поне ще сме с оригиналните си екипи :) .

Нищо общо, тогава стадиона на Монтана беше в истински ремонт, а не "по болест"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 сеп 2021 10:40

W84me написа:
peliforewer написа:

Нищо общо, тогава стадиона на Монтана беше в истински ремонт, а не "по болест"

Монтана си имаха стадион на който домакинстваха,как пък точно с Левски решиха да играят на Герена.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”