Преди няколко месеца не се играха редица мачове, защото трябваше да се пази здравето на футболистите.
Приемете, че ситуацията е подобна - нужно е да се пази здравето на футболистите. За целта е редно да се избягват терени, където няма условия да се играе футбол.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:Преди няколко месеца не се играха редица мачове, защото трябваше да се пази здравето на футболистите.
Приемете, че ситуацията е подобна - нужно е да се пази здравето на футболистите. За целта е редно да се избягват терени, където няма условия да се играе безопасен футбол.
А тези, които са играли до вчера там не са хора, а впрегатни коне!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа:Mitata написа:Преди няколко месеца не се играха редица мачове, защото трябваше да се пази здравето на футболистите.
Приемете, че ситуацията е подобна - нужно е да се пази здравето на футболистите. За целта е редно да се избягват терени, където няма условия да се играе безопасен футбол.
А тези, които са играли до вчера там не са хора, а впрегатни коне!
Този терен очевадно е опасен за здравето на футболистите. Това, че други отбори не са отказали да гостуват в Пазарджик, е изцяло техен проблем.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
-
- Контакти:
Dust написа:Той теренът не е в това състояние от вчера или оня ден, но както виждаш на него се провеждат официални мачове.
След като до момента БФС не са забранили временно да не играят там докато не си оправят терена, няма значение кой отбор гостува не може едностранно да се иска да се играе на друго място
Откъде разбра че желанието за смяна на терена е ЕДНОСТРАННО уважаеми професоре.Пропуснал си някои детайли,че тревата е болна и след последните валежи теренът не е годен за игра.Какво следва,Хебър да си окепази терена защото на няколко смешника по форумите така ще им е по-добре.Хебър ако не са съгласни няма как да се премести мача,не съм чул да има негативна реакция от тяхна страна, явно и те са загрижени за здравето на футболистите си, колкото и това да пречи на разни тетевенски бекове.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Тирето може да играе в хола на ГГ мача за Купата, да не би случайно да стане фал. Сигурно стадионите в Смолян и Дупница са топ ниво, че там ще играят Локо и Левски. Случаят ми напомня за Монтана-Лудогорец преди няколко години, където мачът се измести в Разград.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Тирето може да играе в хола на ГГ мача за Купата, да не би случайно да стане фал. Сигурно стадионите в Смолян и Дупница са топ ниво, че там ще играят Локо и Левски. Случаят ми напомня за Монтана-Лудогорец преди няколко години, където мачът се измести в Разград.
https://www.segabg.com/node/14243
https://www.segabg.com/node/14243
Миналата година тирейци отново започнаха надпреварата като ''гост''.
-
- Контакти:
W84me написа:Тирето може да играе в хола на ГГ мача за Купата, да не би случайно да стане фал. Сигурно стадионите в Смолян и Дупница са топ ниво, че там ще играят Локо и Левски. Случаят ми напомня за Монтана-Лудогорец преди няколко години, където мачът се измести в Разград.
А интересно как не си спомни Монтана-Левски0-1 на Герена пак за Купата 2017г.

W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:W84me написа:Тирето може да играе в хола на ГГ мача за Купата, да не би случайно да стане фал. Сигурно стадионите в Смолян и Дупница са топ ниво, че там ще играят Локо и Левски. Случаят ми напомня за Монтана-Лудогорец преди няколко години, където мачът се измести в Разград.
А интересно как не си спомни Монтана-Левски0-1 на Герена пак за Купата 2017г..Даже играхте с резервния екип защото бяхте гости,ние поне ще сме с оригиналните си екипи
.
Нищо общо, тогава стадиона на Монтана беше в истински ремонт, а не "по болест"
-
- Контакти:
W84me написа:peliforewer написа:W84me написа:Тирето може да играе в хола на ГГ мача за Купата, да не би случайно да стане фал. Сигурно стадионите в Смолян и Дупница са топ ниво, че там ще играят Локо и Левски. Случаят ми напомня за Монтана-Лудогорец преди няколко години, където мачът се измести в Разград.
А интересно как не си спомни Монтана-Левски0-1 на Герена пак за Купата 2017г..Даже играхте с резервния екип защото бяхте гости,ние поне ще сме с оригиналните си екипи
.
Нищо общо, тогава стадиона на Монтана беше в истински ремонт, а не "по болест"
Монтана си имаха стадион на който домакинстваха,как пък точно с Левски решиха да играят на Герена.
W84me ( Блатер) ..