bubka написа:CSKA 78 написа:Лекичко ще те запитам - ти да не си малоумен, или само се правиш на такъв?! И двете болести са смъртоносни! Едната е много заразна и може да те умори бързо, докато другата въобще не е заразна и може да те умори бавно! Да се игнорира едната за сметка на другата е висш идиотизъм!
Не съм малоумен за разлика от теб, който не можеш да се обърнеш към някого от този форум без да започнеш с обида, защото нямаш други аргументи, с които да наложиш мнението си, което очевидно много ти се иска и отчаяно се опитваш да направиш.
И да ти отговоря понеже ти си малоумният и не можеш да четеш с разбиране мненията на тези, които се обръщат към теб, след което като следствие се излагаш като кифладжия, когато се опитваш да им отговориш. Споменал съм терминът ковид паникьорство. Мнението ми се отнася само и конкретно до него и нищо извън това. Той обхваща целият набор от излишни мерки, всяване на страх, започване на новинарските емииси с тупкащи сърца, драматична музика и цял набор от визуални ефекти, сякаш току що е гръмнал АЕЦ-ът, манипулации на хората, скриване на факти и т.н. Това не означава, че не трябва да има едно нормално, спокойно, отговорно отношение към случващото се, но дотам. Всякакви маймунджалъци в повече извън това са смешни и идват в повече на всички.
Аха! Разбирам, че само когато обиждаш си прав, иначе ако те обидят, тогава другите нямат аргументи! Ха-ха!
Чети хубаво какво съм написал, и ако го схванеш може и де не си чак толкова малоумен, за колкото те смятах!
Манипулациите за вируса са само в главата ти! Поне това е ясно!