Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот CSKA 78 » 20 сеп 2021 15:11

bubka написа:
CSKA 78 написа:Лекичко ще те запитам - ти да не си малоумен, или само се правиш на такъв?! И двете болести са смъртоносни! Едната е много заразна и може да те умори бързо, докато другата въобще не е заразна и може да те умори бавно! Да се игнорира едната за сметка на другата е висш идиотизъм!

Не съм малоумен за разлика от теб, който не можеш да се обърнеш към някого от този форум без да започнеш с обида, защото нямаш други аргументи, с които да наложиш мнението си, което очевидно много ти се иска и отчаяно се опитваш да направиш.

И да ти отговоря понеже ти си малоумният и не можеш да четеш с разбиране мненията на тези, които се обръщат към теб, след което като следствие се излагаш като кифладжия, когато се опитваш да им отговориш. Споменал съм терминът ковид паникьорство. Мнението ми се отнася само и конкретно до него и нищо извън това. Той обхваща целият набор от излишни мерки, всяване на страх, започване на новинарските емииси с тупкащи сърца, драматична музика и цял набор от визуални ефекти, сякаш току що е гръмнал АЕЦ-ът, манипулации на хората, скриване на факти и т.н. Това не означава, че не трябва да има едно нормално, спокойно, отговорно отношение към случващото се, но дотам. Всякакви маймунджалъци в повече извън това са смешни и идват в повече на всички.

Аха! Разбирам, че само когато обиждаш си прав, иначе ако те обидят, тогава другите нямат аргументи! Ха-ха!
Чети хубаво какво съм написал, и ако го схванеш може и де не си чак толкова малоумен, за колкото те смятах!

Манипулациите за вируса са само в главата ти! Поне това е ясно!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 сеп 2021 15:15

CSKA 78 написа:
bubka написа:
CSKA 78 написа:Лекичко ще те запитам - ти да не си малоумен, или само се правиш на такъв?! И двете болести са смъртоносни! Едната е много заразна и може да те умори бързо, докато другата въобще не е заразна и може да те умори бавно! Да се игнорира едната за сметка на другата е висш идиотизъм!

Не съм малоумен за разлика от теб, който не можеш да се обърнеш към някого от този фо

рум без да започнеш с обида, защото нямаш други аргументи, с които да наложиш мнението си, което очевидно много ти се иска и отчаяно се опитваш да направиш.

И да ти отговоря понеже ти си малоумният и не можеш да четеш с разбиране мненията на тези, които се обръщат към теб, след което като следствие се излагаш като кифладжия, когато се опитваш да им отговориш. Споменал съм терминът ковид паникьорство. Мнението ми се отнася само и конкретно до него и нищо извън това. Той обхваща целият набор от излишни мерки, всяване на страх, започване на новинарските емииси с тупкащи сърца, драматична музика и цял набор от визуални ефекти, сякаш току що е гръмнал АЕЦ-ът, манипулации на хората, скриване на факти и т.н. Това не означава, че не трябва да има едно нормално, спокойно, отговорно отношение към случващото се, но дотам. Всякакви маймунджалъци в повече извън това са смешни и идват в повече на всички.

Аха! Разбирам, че само когато обиждаш си прав, иначе ако те обидят, тогава другите нямат аргументи! Ха-ха!
Чети хубаво какво съм написал, и ако го схванеш може и де не си чак толкова малоумен, за колкото те смятах!

Бубке, бързо чети за да може г-н "някой" да си оправи мнението за теб. Това знам, че е жизненоважно за теб. Как иначе би живял ако мнението на някой ковид талибан не е положително за теб? :lol: :lol:

Хората се учат един от друг. Но ученето е само размяна на суровина. Никой не може да даде на друг способността да мисли. А тази способност е единственото ни средство за оцеляване.
Няма по-голяма самоизмама от това да си въобразяваме, че човек може да отдели на една страна нещата, изискващи разум и на друга – тези, които изискват вяра. Вярата не може да бъде очертана или ограничена; да й се предаде дори и сантиметър от нечие съзнание, означава това съзнание да й се подчини изцяло.

Айн Ранд
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 сеп 2021 15:33

Смит, ти не си ли на някой купон по случай смъртните случаи от днес?! Или ще го вдигаш във Вторник, когато ще са повече?!

ПП Разбрахме се вече, че ти си талибанът! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 сеп 2021 15:34

CSKA 78 написа:
bubka написа:

Не съм малоумен за разлика от теб, който не можеш да се обърнеш към някого от този форум без да започнеш с обида, защото нямаш други аргументи, с които да наложиш мнението си, което очевидно много ти се иска и отчаяно се опитваш да направиш.

Когато първо ти си започнал с обида, е нормално да получиш подобен ответен отговор.

Иначе ти си абсолютно най-последният потребител в този форум от всички налични, който ме интересува какво мнение има за мен.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 сеп 2021 15:42

Бубка, да не спорим! Дали си малоумен или по-малко, това си е твой проблем! :)

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 сеп 2021 16:06

Баси, най-после и ти да схванеш нещо :shock: :lol:. Точно така, това си е мой проблем.

Иначе Кантарджиев днес се е изказал, че нещо бройките му се виждат твърде малко и дали подават вярно инфо. Тоя почти (ин)директно си призна, че тъпите гербаджии са манипулирали цифри, за да изкарат бройката по-голяма и че по принцип тая бройка е манипулируема.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 сеп 2021 16:25

Не знам какво е доказал Кантарджиев, обаче намирисва на предизборно хвърляне на кал, което се прави от всички страни! Проблемът за талибаните е, че което и правителство да дойде на власт, ще има и ограничения и ваксини, а може последните да станат и задължителни! :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 сеп 2021 21:16

CSKA 78 написа:Смит, ти не си ли на някой купон по случай смъртните случаи от днес?! Или ще го вдигаш във Вторник, когато ще са повече?!

ПП Разбрахме се вече, че ти си талибанът! :)

На талибанчо, нз във вашия свят какъв е редът, но принципно купони в обедно време не са особено на мода. :lol: След малко обаче ще ходя да играя карти ако толкова те интересува.

И честно казано ми е все тая колко хора са починали от грип, колко ги е бутнала кола и колко са загинали поради други обстоятелства. Знам, че за вас са изключително важни бабите, които умират от грип, но аз не правя особена разлика от детайлите в статистиката на смъртните случаи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 сеп 2021 22:13

bubka написа:Баси, най-после и ти да схванеш нещо :shock: :lol:. Точно така, това си е мой проблем.

Иначе Кантарджиев днес се е изказал, че нещо бройките му се виждат твърде малко и дали подават вярно инфо. Тоя почти (ин)директно си призна, че тъпите гербаджии са манипулирали цифри, за да изкарат бройката по-голяма и че по принцип тая бройка е манипулируема.

Че то навсякъде е така. Да не говорим за оловните ковчези и липсата на аутопсии, за които вече се писа. Убеден съм, че по време на Първата световна са писали "испански грип с придружаващо заболяване куршум". :lol:
Но най-голям автогол си вкараха с манипулираните тестове, защото с хода на времето, процента на смъртността почна да пада (с увеличение на положителните). Не е случайно и онова съобщение за PCR-ите, което било фалшива новина. Не, не е. Това е вир0с страшно смъртоносен, с 0.3% смъртност. Трябваше да го измислят по-елегантно, според мен.

Между другото Манафчийски още в началото каза нещо много интересно в смисъл на "не може да сте отрицателни, тестваме, докато теста излезе положителен".

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 20 сеп 2021 22:58

CSKA 78 написа:...което и правителство да дойде на власт, ще има и ограничения и ваксини, а може последните да станат и задължителни! :)

И какво те топли това? Изобщо, какво те е грижа за нежелаещите да се бодат, ако ти си боцнат, защитен и безсмъртен?
Тъкмо повечето от нас ще умрат и ще има повече ресурс, въздух, концерти и фитнеси за вас. И повече ваксини. Както и да го погледнеш - на далавера сте и не виждам що така се радваш, че някой ще спасява задължително тъпите конспиролози, плоскоземци, ядачи на кремвирши и антиваксъри. Оставете ни да мрем в невежеството си и се радвайте на Прекрасния Нов Свят.

Върни се в “Свободна зона”