Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот Real » 19 сеп 2021 13:31

insaneboy1 написа: Чакам сега да се врътнеш и да кажеш колко са тъпи испанците, немислещи овце, роби и т.н. :mrgreen:

Ще почакаш...
Винаги съм казвал, че е добре всеки, който чувства необходимост и има желание да се "ваксинира" - да има достъп до "ваксина". Най-малкото - така ще се успокои, а по-малко стрес означава по-добър имунитет. Също така е добре всеки, който не желае да се боде или не е уверен в безопасността - да не бъде принуждаван, пряко или косвено. Кога ще схванете, че "ваксинирани" и неваксинирани сме от едната страна на барикадата. От другата са Сценаристите.

П.П. А тъпи овце и немислещи роби са единствено троловете, които (доброволно или срещу няколко сребърничета) сътрудничат на фашизоидната пропаганда... Ама това си е техен проблем.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 19 сеп 2021 13:59

По случай неделя, и че темата е пълна с глупости. Ви поздравявам:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Drtk182RllA[/youtube]
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 сеп 2021 14:34

CSKA 78 написа:Към конспиративните алхимици:
Не е лесно да не си много умен, но същевременно да си много глупав! Ха-ха!
Ще ми е интересно тези индивиди да ми покажат цялото съдържание на кренвиршите, които ядат през ден(а някои може и всеки ден)! На каймата, която правят на кюфтета, или директно си ги купуват готови! На цигарите, които пушат всеки ден! А ако има наркомани сред тях(което е сигурен залог) - каква е разликата между дозите, които приемате всеки ден и дозата ваксина?!
Ако искате да знаете какво точно има в зеленчуците или в месото, които ядете всеки ден, драги ми конспиратори, тогава се връщате на село, откъдето сте тръгнали, като най-добрите в селото, и си ги произвеждате сами!
Иначе винаги ще имате съмнения в продуктите, даже и в бурканите с месо изпратени от баба ви! Защото по пътя може да са били радиоактивно замърсени с 5G! А и сигурно ли е какви смески слага баба ви на прасето, а?!
И може би най-доброто от завръщането ви по селата, е, че градовете ще могат да поемат глътка въздух! А и има много по-малка вероятност да ви напръскат с кемтрейлс!
Та на добър път, конспиративни алхимици - за завръщането към корените! :)

Много, много глупав пример!

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 19 сеп 2021 20:20

metodito написа:А това с ваксините е според мен просто символно. Както споменах подкрепям теорията за пласебото (може и да греша).

metodito Практиката (доколкото знам) при пускане на ваксина в тестов период е следната: разделя се група от доброволци на две части - на едната част прилагат тестовата ваксина, а на другата плацебо. Без тяхното знание. След което, оставени във вирусната среда, се сравняват определените симптоми. Ако се отличат такива само при групата с тестовата ваксина, а при тези с плацебото липсват напълно, то той се потвърждава като страничен ефект.
И на децата вече в детската градина е ясно че се прави експеримент с ваксините, но за този експеримент, освен плацебо е нужен и тестовия бъркоч. Така че наистина си прав, но само на 1/2 ;)
В момента държавите са като клетки с мишки - в коя клетка какво дават за зобане, само те си знаят :) Но все ми се струва, че в тези клетки, където натиска върху мишките е най-силен, то там зоба е най-любопитен за следене

П.с. Напъна на сценаристите е доста сериозен, за да ограничим нещата само до символизъм.... Всъщност, да сетих се че наистина има и такъв - Парцала на устата - shut up!! ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 сеп 2021 20:34

:P :P :P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2021 22:37

Сашо написа:
metodito написа:А това с ваксините е според мен просто символно. Както споменах подкрепям теорията за пласебото (може и да греша).

metodito Практиката (доколкото знам) при пускане на ваксина в тестов период е следната: разделя се група от доброволци на две части - на едната част прилагат тестовата ваксина, а на другата плацебо. Без тяхното знание. След което, оставени във вирусната среда, се сравняват определените симптоми. Ако се отличат такива само при групата с тестовата ваксина, а при тези с плацебото липсват напълно, то той се потвърждава като страничен ефект.
И на децата вече в детската градина е ясно че се прави експеримент с ваксините, но за този експеримент, освен плацебо е нужен и тестовия бъркоч. Така че наистина си прав, но само на 1/2 ;)
В момента държавите са като клетки с мишки - в коя клетка какво дават за зобане, само те си знаят :) Но все ми се струва, че в тези клетки, където натиска върху мишките е най-силен, то там зоба е най-любопитен за следене

П.с. Напъна на сценаристите е доста сериозен, за да ограничим нещата само до символизъм.... Всъщност, да сетих се че наистина има и такъв - Парцала на устата - shut up!! ;)

Ми, не, аз не мисля така.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2021 22:41

Real написа:Кога ще схванете, че...

Никога. Но то принципно винаги трябва да има различно мнение. Другото е тоталитаризъм. С едно мнение всички.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 сеп 2021 08:53

"Ваксинираните имат 13 пъти по-висок риск от заразяване с Делта от преболедувалите
Те са със 7,13 пъти по-висок риск от симптоматично заболяване от Ковид, сочи най-мащабното проучване до този момент - на над 715 хиляди души"
https://www.spisanie8.bg/%D0%BD%D0%B0%D ... D0%BE.html

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 сеп 2021 13:26

bubka написа:
CSKA 78 написа:Има милиони в света, които всяка година умират от рак!

Всеки четвърти мъж и всяка четвърта жена в света стават жертви на рака. Само през изминалата година, над 17,5 млн. души са били диагностицирани с онкологично заболяване, а 8,7 млн. са починали от злокачествени тумори и свързани с тях усложнения. Черната статистика е обявена в статия, публикувана от сп. JAMA Oncology.

Хубаво е, че цитираш статии, които правят безсмислено цялото ковид паникьорство.
Притеснителното е, че не го осъзнаваш.

Тъй като има здравословни казуси, които са много по-директна заплаха за здравето и качеството на живот на хората, но за които се обръща 1000 пъти по-малко внимание.

Лекичко ще те запитам - ти да не си малоумен, или само се правиш на такъв?! И двете болести са смъртоносни! Едната е много заразна и може да те умори бързо, докато другата въобще не е заразна и може да те умори бавно! Да се игнорира едната за сметка на другата е висш идиотизъм!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 сеп 2021 14:53

CSKA 78 написа:
bubka написа:
CSKA 78 написа:Има милиони в света, които всяка година умират от рак!

Всеки четвърти мъж и всяка четвърта жена в света стават жертви на рака. Само през изминалата година, над 17,5 млн. души са били диагностицирани с онкологично заболяване, а 8,7 млн. са починали от злокачествени тумори и свързани с тях усложнения. Черната статистика е обявена в статия, публикувана от сп. JAMA Oncology.

Хубаво е, че цитираш статии, които правят безсмислено цялото ковид паникьорство.
Притеснителното е, че не го осъзнаваш.

Тъй като има здравословни казуси, които са много по-директна заплаха за здравето и качеството на живот на хората, но за които се обръща 1000 пъти по-малко внимание.

Лекичко ще те запитам - ти да не си малоумен, или само се правиш на такъв?! И двете болести са смъртоносни! Едната е много заразна и може да те умори бързо, докато другата въобще не е заразна и може да те умори бавно! Да се игнорира едната за сметка на другата е висш идиотизъм!

Не съм малоумен за разлика от теб, който не можеш да се обърнеш към някого от този форум без да започнеш с обида, защото нямаш други аргументи, с които да наложиш мнението си, което очевидно много ти се иска и отчаяно се опитваш да направиш.

И да ти отговоря понеже ти си малоумният и не можеш да четеш с разбиране мненията на тези, които се обръщат към теб, след което като следствие се излагаш като кифладжия, когато се опитваш да им отговориш. Споменал съм терминът ковид паникьорство. Мнението ми се отнася само и конкретно до него и нищо извън това. Той обхваща целият набор от излишни мерки, всяване на страх, започване на новинарските емииси с тупкащи сърца, драматична музика и цял набор от визуални ефекти, сякаш току що е гръмнал АЕЦ-ът, манипулации на хората, скриване на факти и т.н. Това не означава, че не трябва да има едно нормално, спокойно, отговорно отношение към случващото се, но дотам. Всякакви маймунджалъци в повече извън това са смешни и идват в повече на всички.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”