Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 18 сеп 2021 13:18

gihuelo написа:
W84me написа:
TNT написа:За днес изпитвам леки съмнения относно вашия мач.Не съм сигурен Цеката какво е намислил? :? По-скоро ще го пробвам в единия фиш гол-гол.

Цеката го намисли още при победата над Враца предишния кръг, която има връзка, както с този мач днес, така и с мача Враца-Левски.

Е мислиш ли че Враца са чак толкова добър отбор та да се налага да лягат на Цеката и то в София?
Имаше и ефекта на нов треньор.

Едни 3 точки се въртят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 сеп 2021 13:36

Dust написа:
Mitata написа: една компания с неясен произход на капитала закупи емблемата на фалиралия ЦСКА...

Поправиме ако греша.

Променил си цитата. Дискусията е излишна.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 сеп 2021 13:53

TNT написа:
W84me написа:Айде момци, вчера съм напред, казах ви 3 мача, днес продължаваме :

Изображение

За вчерашните ти прогнози бях абсолютно съгласен-победите на Локо и Ботев.
За днес изпитвам леки съмнения относно вашия мач.Не съм сигурен Цеката какво е намислил? :? По-скоро ще го пробвам в единия фиш гол-гол.

Няма какво да го мислиш. Цеката е протеже на Домуса, а вчера имаше една специална поздравителна синя телеграма, обясняваща се в любов към него и с не скрита молба да му смучат х*я.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 сеп 2021 14:11

bubka написа:
TNT написа:
W84me написа:Айде момци, вчера съм напред, казах ви 3 мача, днес продължаваме :

Изображение

За вчерашните ти прогнози бях абсолютно съгласен-победите на Локо и Ботев.
За днес изпитвам леки съмнения относно вашия мач.Не съм сигурен Цеката какво е намислил? :? По-скоро ще го пробвам в единия фиш гол-гол.

Няма какво да го мислиш. Цеката е протеже на Домуса, а вчера имаше една специална поздравителна синя телеграма, обясняваща се в любов към него и с не скрита молба да му смучат х*я.

Тия така са се окопали в БФС-то, че властта без кръв няма да дадат. Бербатов се бори момчето, но самичък няма да успее. Прокуратурата и тя се прави на заспала. Там, горе плачат за един як Магнитски, в американците ми е надеждата.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 сеп 2021 15:17

Mitata написа:
Dust написа:
Mitata написа: една компания с неясен произход на капитала закупи емблемата на фалиралия ЦСКА...

Поправиме ако греша.

Важното е, че идеално разбра ситуациата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 сеп 2021 15:39

Dust написа:
Mitata написа:
Dust написа:

Поправиме ако греша.

Важното е, че идеално разбра ситуациата.

Произходът на 8-те милиона според мен е пределно ясен - Ганчев. Ясно е, че Иван, шефът на животните, който честно казано изобщо не ми е симпатичен, не е извадил милионите.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 сеп 2021 15:41

Mitata написа:
Произходът на 8-те милиона според мен е пределно ясен - Ганчев. Ясно е, че Иван, шефът на животните, който честно казано изобщо не ми е симпатичен, не е извадил милионите.

Пределно ясен за тоя форум, а пределно ясен ли е за властите, как е доказан?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 сеп 2021 15:47

W84me написа:
Mitata написа:

Пределно ясен за тоя форум, а пределно ясен ли е за властите, как е доказан?

Произходът на средствата в ЦСКА е известен. При вас положението е м.м.та си джаса и работа за прокуратурата и службите колкото щеш. Да, ама не, една прохождаща в бизнеса компания вади 5 млн. годишно. Пералня.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 сеп 2021 15:50

Mitata написа:Произходът на средствата в ЦСКА е известен. При вас положението е м.м.та си джаса и работа за прокуратурата и службите колкото щеш. Да, ама не, една прохождаща в бизнеса компания вади 5 млн. годишно. Пералня.

ДОКУМЕНТИ, работи се с ДОКУМЕНТИ. Произхода в ЦСКА бил известен, ама ЦСКА го няма от 5-6 години вече. И какво общо има фирмата на един затворник с Гриша Ганчев или там откъдето идват парите? Случайно ли е, че точно преди тази сделка, държавата купи трошляци за същата сума от захарното човече?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 сеп 2021 15:59

W84me написа:
Mitata написа:Произходът на средствата в ЦСКА е известен. При вас положението е м.м.та си джаса и работа за прокуратурата и службите колкото щеш. Да, ама не, една прохождаща в бизнеса компания вади 5 млн. годишно. Пералня.

ДОКУМЕНТИ, работи се с ДОКУМЕНТИ. Произхода в ЦСКА бил известен, ама ЦСКА го няма от 5-6 години вече. И какво общо има фирмата на един затворник с Гриша Ганчев или там откъдето идват парите? Случайно ли е, че точно преди тази сделка, държавата купи трошляци за същата сума от захарното човече?

Прав си за документите. Но самият факт, че една прохождаща в бизнеса фирма може да си позволи да отделя 5 млн. годишно, е достатъчно основание за по-сериозна проверка от данъчните на първо място.

Върни се в “Левски”