Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът в България
Забелязах, че конспиративни алхимици обсъждат образованието в България?! Смея смело да твърдя, че такова няма от 89 година на миналия век! Тогава имаше проучване, според което бяхме на второ място в света по образование...След Израел! И понеже проучването беше по социалистическо време, та доста от по-младото поколение няма да му повярва! Но наистина тогава образованието беше на много високо ниво! Въпреки че беше безплатно(даже и висшето)! Сегашното образование, дори и преди 20 години, е пълен майтап и то си личи - колкото повече конспиративни алхимици, толкова по-ниско образование! 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Thsmith написа:CSKA 78 написа:
Е, хууво ся, и кой съм накарал да се ваксинира?! Или подхождаш по начина - крадецът вика- дръжте крадеца?! Никой не съм карал да се ваксинира, обаче ти постоянно парадираш с това, че не спазваш никакви мерки! Така че ти си талибанът! Ха-ха!
Не си накарал някого, просто защото си никой. Иначе ти се иска супер много, то си личи. Това с крадеца сигурно е някакво проектиране на чувства? ; ) Аз отговарям за себе си и отговарям за себе си. Не те карам да си свободен, не те карам нищо. Ако искаш умирай от страх в мазето, ако искаш си боцни по 10 ваксини от всяка. Твоя си работа. Просто не се опитвай да тормозиш останалите нормални хора с твоите талибански дивотии.
п.с. Това "ха-ха" звучеше като от отчаян комик в края на изпълнението си при притихнала зала.
И защо си мислиш, че съм никой?! Защото обръщам внимание на хора с нисък статут в обществото в някакъв си сайт ли?!
Ха-ха(как ти "звучи" този смях)! Не си проектирам чувствата, явно ти го правиш!
И да, говорим/пишем за същото - да се оставят хората намира от талибаните! И да не се упражнява натиск по медиите от същите! Ако искаш не спазвай мерките, които са закон в момента! Защото са наложени от Министъра на здравеопазването и сме в Извънредна епидемична обстановка, която легализира мерките! С други думи, като не спазваш мерките нарушаваш закона, което те прави талибан! Обаче не парадирай с това по форумите, за да привлечеш съмишленици в опит да има повече като теб! Същото се отнася и за ваксините! Талибаните по медии и форуми парадират с това, че няма да си поставят ваксина! И кой го интересува дали "Сульо и Пульо" ще си постави ваксина или не?! Или целта е да се привлекат съмишленици, така че да не са сами?!
Защото имаш такова излъчване. Слабо ме интересува личния профил на хората и избягвам да давам оценки, просто визирах реплика за това, че видиш ли никой не си накарал, а иначе даваш вид на човек, чието най съкровено желание е да наложи хомот на света и да го принуди да живее в неговата кутийка от страх.
Явно уцелих болно място. Сори г-н Ковид Талибан.
Точно това искат хората от теб и такиав като теб. Да ги оставите намира г-н Талибани.
Що се отнася до другото, аз не парадирам за да привличам съмишленици. Не се имам за Уилям Уолъс или нещо подобно. Аз споделям какво правя аз, а какво правят другите си е е тяхна работа и не ме интересува. Надявам се да имат глава и да могат да мислят сами и твърде много съжалявам, че живея в години на тотален страх за мизерното животче, години в които много хора са склонни да жертват свободата си за едното нищо. Поколението на бащите и дядовците ни реагира по съвсем друг начин на Хонконгския грип (при това много по страшен и смъртоносен), ако се не бъркам към 400 000 души умират само във ФРГ. Само дето тогава политиците са все още мислещи, а обществото помни добре Хитлер и не търси друг душманин за да ги "пази". Такива талибани като теб са далеч в ъгъла, а и никой не вижда хора в скафандри и не слуша колко е страшно да кашляш. Това е разликата със сега. Жалко...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Ле-ле! Вече познаваш хората само по "излъчването" им през интернет! Ха-ха! Не знаех, че си екстрасенс!
Не, нямам желание да налагам хомот на света! По-младите приемат свободата си като даденост, не са се борили за нея! И колкото повече време минава, тази даденост се превръща в слободия! Нужна е по-голяма дисциплина, защото свободата не е да правиш каквото си искаш и да не се съобразяваш с никого! Както имаш права в едно общество, така имаш и задължения! А талибаните като теб си искат слободията! Затова парадират, че не спазват мерки! А други парадират, че нямало да си сложат ваксина! Сигурно и ваксините вече им ограничават "свободата"!
Та господа талибани, оставете хората сами да решат, дали да се ваксинират или не, без да врещите по медиите или форумите против ваксините!

Не, нямам желание да налагам хомот на света! По-младите приемат свободата си като даденост, не са се борили за нея! И колкото повече време минава, тази даденост се превръща в слободия! Нужна е по-голяма дисциплина, защото свободата не е да правиш каквото си искаш и да не се съобразяваш с никого! Както имаш права в едно общество, така имаш и задължения! А талибаните като теб си искат слободията! Затова парадират, че не спазват мерки! А други парадират, че нямало да си сложат ваксина! Сигурно и ваксините вече им ограничават "свободата"!
Та господа талибани, оставете хората сами да решат, дали да се ваксинират или не, без да врещите по медиите или форумите против ваксините!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
CSKA 78 написа:Ле-ле! Вече познаваш хората само по "излъчването" им през интернет! Ха-ха! Не знаех, че си екстрасенс!![]()
Лол, екстрасенс? Да не си взел свръхдоза от ваксини?
CSKA 78 написа:
Та господа талибани, оставете хората сами да решат, дали да се ваксинират или не, без да врещите по медиите или форумите в полза на ваксините и ограниченията!
А, ето така звучи правилно. Точно призив към теб Талибанчо : )
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Г-н Смит, сигурно сте наясно, че в Щатите вашето юзерно име означава никой(при извършено престъпление, и ако трябва да се идентифицира жертва или престъпник без документи за самоличност) или в най-добрият случай е огромна част от масата народ!? Това отклонение го правя заради вашето твърдение, че аз съм бил никой! Ха-ха!
Та г-н Смит, били ли сте войник?! Защото ако не сте е ясно откъде сте "придобили" настоящото ви държание! Ако сте били, тогава проявете малко достойнство, както и въображение(ако имате такова) и напишете свой текст, както и не се опитвайте да изопачавате и да допълвате думите ми! Разбира се, ако не сте от поколението, което знае да прави само "копи и пейст"!
ПП Лошо е, че премахнаха задължителната военна служба и по този начин доста момчета се изродиха в детеродни женски органи! А ако същите момчета са и мамини синчета, г-н Смит, тогава положението е неспасяемо, като след атомна бомба!
ППП В САЩ жертвите или престъпниците без самоличност ги пишат или Смит, или Джон Доу(за мъж), или Джейн Доу(жена)!
Та г-н Смит, били ли сте войник?! Защото ако не сте е ясно откъде сте "придобили" настоящото ви държание! Ако сте били, тогава проявете малко достойнство, както и въображение(ако имате такова) и напишете свой текст, както и не се опитвайте да изопачавате и да допълвате думите ми! Разбира се, ако не сте от поколението, което знае да прави само "копи и пейст"!
ПП Лошо е, че премахнаха задължителната военна служба и по този начин доста момчета се изродиха в детеродни женски органи! А ако същите момчета са и мамини синчета, г-н Смит, тогава положението е неспасяемо, като след атомна бомба!

ППП В САЩ жертвите или престъпниците без самоличност ги пишат или Смит, или Джон Доу(за мъж), или Джейн Доу(жена)!
Полека-лека се минава към следващата крачка от плана:
"Нищо подобно не е правено в Европа". Италия ще изисква сертификат за COVID-19 от работещите
https://www.svobodnaevropa.bg/a/3146499 ... WOL--5L-Ow
А било конспирация, а ?! Ваксините не били задължителни. Никой няма да те кара. Дрън-дрън та пляс.
Набодат ли се над 50% тогава почва екшъна. Кунчев и останалите платени отрепки ще си изплючт червата от яд, че не могат да си заработят процентите за ваксинирани. Разни нещастници от проДАй България бълват помия денонощно за да си оправдаят грантовете от Сорос. Впрегнати са всеки куц, кьорав и сакат продажник за да агитира за препаратите. Но слава богу малко хора им се връзват на лъжите, защото българите бяха лъгани много последните 30 години и вече почнаха да се научават да не ги лъжат. Е, не всички, но като цяло голям процент.
Положителната новина днес е, че във Франция ваксините са спряни за неопределен период, но това никъде по медиите го няма. Блокирани са със съдебно решение. Реално са спряни края на август, но чак днес прочетох една публикация и разбрах за това. Питах една позната която живее във Франция и тя ми каза, че личния и лекар го е казал още преди 2 седмици, но никъде не се казва официално във Франция. Значи все пак има тук-там проблясък на нормалност и законност. Има шанс за човечеството и хората в него. За овцете шансовете намаляват
"Нищо подобно не е правено в Европа". Италия ще изисква сертификат за COVID-19 от работещите
https://www.svobodnaevropa.bg/a/3146499 ... WOL--5L-Ow
А било конспирация, а ?! Ваксините не били задължителни. Никой няма да те кара. Дрън-дрън та пляс.
Набодат ли се над 50% тогава почва екшъна. Кунчев и останалите платени отрепки ще си изплючт червата от яд, че не могат да си заработят процентите за ваксинирани. Разни нещастници от проДАй България бълват помия денонощно за да си оправдаят грантовете от Сорос. Впрегнати са всеки куц, кьорав и сакат продажник за да агитира за препаратите. Но слава богу малко хора им се връзват на лъжите, защото българите бяха лъгани много последните 30 години и вече почнаха да се научават да не ги лъжат. Е, не всички, но като цяло голям процент.
Положителната новина днес е, че във Франция ваксините са спряни за неопределен период, но това никъде по медиите го няма. Блокирани са със съдебно решение. Реално са спряни края на август, но чак днес прочетох една публикация и разбрах за това. Питах една позната която живее във Франция и тя ми каза, че личния и лекар го е казал още преди 2 седмици, но никъде не се казва официално във Франция. Значи все пак има тук-там проблясък на нормалност и законност. Има шанс за човечеството и хората в него. За овцете шансовете намаляват

CSKA 78 написа:Г-н Смит, сигурно сте наясно, че в Щатите вашето юзерно име означава никой(при извършено престъпление, и ако трябва да се идентифицира жертва или престъпник без документи за самоличност) или в най-добрият случай е огромна част от масата народ!? Това отклонение го правя заради вашето твърдение, че аз съм бил никой! Ха-ха!
Ох, явно съм ударил точно в целта и засегнатото място се е оказало по болно от очакваното.
Хубаво е, че се опитваш да разясняваш какво означава Смит, какво означава Джон Доу и тн. Никой нямаше да знае без твоята помощ какво означава Джон Доу в САЩ. Много хора щяха да са искрено разочаровани.
Не, г-н Талибан. Естествено, че не съм бил и никога не съм имал и най малко намерение. И не, изобщо не изопачавам думите ти. Ти сам си избра това определение талибан, като неволно прекрасно описа всички дивотии, които правите. Понеже нямаш никакъв разумен аргумент в полза на тезите си, веднага следва удряне с лакти по масата и опит да се надвика другия, а по възможност и да се заглуши изобщо за да стане на вашето. Да, но не сте познали.
Що се отнася до писането, по-добре не пиши твой текст, а пробвай да прочетеш нещо полезно. Например Айн Ранд и помисли за свободата и доброволното приемане на това да си овца/жертва. Кой е Джон Голт?
п.с. Виждам, че продължаваш и с изпълненията тип комик в края на изпълнение при пълна и неловка тишина в залата. "Ха-ха". Забавно е определено.
И между другото, няма нищо общо с темата, но специално за мен никога не е стоял на дневен ред въпрос за военна служба. И да премахването на поробването на един индивид за определено време е едно нормално еволюционно развитие. Който желае да си играе на войници е свободен да се ориентира към това по свое желание.
От друга страна, любовта към това някой да ти заповядва и да те притежава е доста добра улика защо толкова настървено защитаваш рестрикцията спрямо хората и всякакви фашистки методи намесващи се в ежедневието ни.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Франция не ме интересуват, и ако искат наистина да си спрат ваксините, въобще не ме интересува! Другите нормални хора също предполагам! Но конспиративните алхимици започват да стават забавни в търсенето на някакви "сензации", които да подкрепят тяхната теза! Ха-ха!
Доколкото виждам от линка по-долу Франция не са спрели ваксинациите! Като плъзнете плъзгача на страницата, за да определите ден, то и процентите се променят, вярно само с няколко десети от процента, защото е ден за ден, но има промяна!
Та такава е информацията, идваща от конспиративните алхимици - една лелка на пазара каза, а друга от чужбина потвърди!
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=FRA
Доколкото виждам от линка по-долу Франция не са спрели ваксинациите! Като плъзнете плъзгача на страницата, за да определите ден, то и процентите се променят, вярно само с няколко десети от процента, защото е ден за ден, но има промяна!
Та такава е информацията, идваща от конспиративните алхимици - една лелка на пазара каза, а друга от чужбина потвърди!

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=FRA
Смит, да, говори/пиши си не ми пречиш, стана ми ясен! 

vvessel написа:Малко информация от фашистка Австралия. Това е пост от ФБ, защото така единствено достига информацията оттам:Най абсурдно е в момента тук в Австралия където живея.Сидни е разделен на 5км зони. Който направи крачка извън клетката 1000долара глоба и 14дни карантина.Маски задължително .Днес Министърът Председателката на наши щата Нов Южен Уелс с усмивка обяви ако искате свобода трябва да се ваксинирате.Попитана ако 80%са ваксинирани ще паднат ли ограниченията.Тя отговори ще видим .А гордо изпъчена обяви 3 днес са починали от Ковид и тримата ваксинирани.Живеем като в кошмарна фантастична книга.Нещата стигнаха много много далеч.Хеликоптери полицеиски хвърчат по цял ден цяла нощ.Приличаме като страна във война.
И всичко е за наше добро да не умрем от Ковид от всичко друго няма проблем само да не е Ковид.
Да се самоцитирам и да пусна едно видео за онагледяване на случващото се в Австралия. Фактчекърите да не гледат

https://fb.watch/84OPzuqJwP/