Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vlong » 15 сеп 2021 13:36

Това е част от юнашката завера на жоже да прилапа кочината и да стане гражданин.
16.04 2015 Манджуков гордо обявява ,че са спасили лиценза с бъдещият съсобственик Инджов
23.10 2015 Томов обявява Манджуков и Инджов за гробокопачите на ЦСКА,защото не са платили лиценза
12.12 2015 Литекс е изваден от стадион Герена от никакъв на длъжност Стойчо.Боримиров казва,че е задействан планът за превръщането на Литекс в ЦСКА.Бъдещите припоци се смеят и подиграват.
27.05.2016 Новото дружество ЦСКА е регистрирано в ТР.
Следва преместване нова Лига,нагласен търг за базите и т.н.
Инджов го е играл Троянски кон май
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2021 13:42

Държавата отнела неправомерно БА от ЦСКА, за да го даде на Джуджи? Случаеност?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2021 13:57

Очаквах залп от пожелания за успех на ЦСКА, вместо това се получи канонада от люти клетви :),да има някой изненадан.На Тъ.Манолов ще му кажа да си пази здравето, ЦСКА и Пената са му докарали нервна криза.Да не се прави и на самарянин,такива като него винаги са мразили ЦСКА и преди и сега,много са малки и не ни пречат.Тристане никъде не съм писал 1милион лева,а близо, естествено че тези пари са на екипа на Хубчев, това какво променя.А съдът и УЕФА са се произнесли за сумата, какво значи продължават да се договарят,не съм чул Хубчев да се договаря или договаряне означава всяко рекетиране на ръководството на Левски спрямо собствените си треньори и футболисти с цел извиване на ръце и погазване на подписани договори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 сеп 2021 14:16

realno написа:
djd написа:Значи, колегата е прав. Има хора, които са много зле. Ужас, пази, Боже!
Аз по-скоро онова го казах с надежда, не толкова с увереност. ;)

Забрави да споменеш за розовите хапчета, че да бъдеш на нивото на другите "портокали". :)

Не съм забравил, не се притеснявай.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2021 14:55

peliforewer написа:Очаквах залп от пожелания за успех на ЦСКА, вместо това се получи канонада от люти клетви :),да има някой изненадан.На Тъ.Манолов ще му кажа да си пази здравето, ЦСКА и Пената са му докарали нервна криза.Да не се прави и на самарянин,такива като него винаги са мразили ЦСКА и преди и сега,много са малки и не ни пречат.Тристане никъде не съм писал 1милион лева,а близо, естествено че тези пари са на екипа на Хубчев, това какво променя.А съдът и УЕФА са се произнесли за сумата, какво значи продължават да се договарят,не съм чул Хубчев да се договаря или договаряне означава всяко рекетиране на ръководството на Левски спрямо собствените си треньори и футболисти с цел извиване на ръце и погазване на подписани договори.

В отлично здраве съм, благодаря, като за моите 42 години. За твое инфо само ще кажа, че съм бил на повече мачове на цска в европейските турнири от повечето ви фенове. На чичо ти пенчо помошник тренера от онова лято на 94-та е личен познат на мои познати, та покрай тях познавам и чичо ви пенчо, отделно дядо ми беше приятел с баджанак му - Гаганелов. как да е, мога много да пиша, но няма особен смисъл -вие сте като севернофиромците - веднъж спорих с един такъв за Гоце, за Яне, за Самуил и накря той ми вика: Ми кво, ти сега ще кажеш и че Вапцаров е бугарин. Приключих спора, щото нямаше смисъл да споря с промити мозъци.

А феновете на Литекс сте точно такива - някой от вас са просто неумни, други са еничари и го осъзнават, трери просто мразят говедата и искат тенекета. С феновете на някогашното Цска можех да споря, дори имах приятели сред тях (затова съм ходил и на мачове на умрялото дружество), но със сегашната амалгама в сектор Г - не!

П.С. Още помня един мач преди 15-на години - бихме ви с 1:0 с гол на Мендоса, треньор май пак ви беше Тройчо, за купата. Попиляхте ни от игра, аз с приятели чорбари гледаме мача във В откъм Г в Борисовата градина. В последните минути Мендоса вкара и аз, съвсем инстинктивно, подскочих от кеф. разбира се, бях единственият, ерго, седнах си - толкова за това колко ме е било страх, какви времена са били и всякакви други глупости. Сега и в двата сектора има само наркоманизирани агитки
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 сеп 2021 15:38

honda написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:... Но ще ти дам жокер-ходи питай фифа, уефа и кас що ни признават :lol: Иначе сульо и пульо не ни признават, и ни викат припоци... :mrgreen:

Хайде пак георгиатанасовщини, и тоя същият припознавач-левскимразец е хванал да се изтъква колко бил интелигентен. :shock:
Ще трябва да ви се напише за 1914-ти път, че:
1) Административният футболен орган у нас е БФС, според тази организация сте ЦСКА-София, ново отборче.
2) Административният футболен орган в Европа, в чиито евротурнири участваме, и под чиято егида е организацията от точка 1 БФС. Според тази европейска организация сте CSKA-Sofia, ново отборче. Справка в техния сайт и историческите данни/статистики доказват това.
3) ФИФА нищо не е казвала по вашия казус с тирето, защото ....
4) ... по това се произнесе КАС - висш съдебен орган, който не е административен футболен орган нито в България, нито в Европа! Това е съд, който разглежда жалби, неуредици, оспорване между футболните агенти, компенсации и т.н., НО КАС няма правомощия да се произнася кой отбор е нов, кой отбор на колко години е, кой е с тире и т.н. , защото тиретата са в компетенцията на административните футболни органи, за България това са БФС и УЕФА.
5) Белким всички припознавачи най-сетне разберат това, да се опитат да вникнат в него, и да млъкнат с тяхната пропаганда. Всичките ви опорки са разбити на пух и прах, но сте толкова безочливи и мазни, че пак трябва да ви се повтарят едни и същи работи, интелигентните ми те.

Фейкнююз. БФС никога не е казвал в официално становище , че ''ЦСКА - София е ново отборче'' или каквото и да е отборче по идентичност , защото не влиза в неговата компетенция . Това е факт . Нито в наредбите на БФС, нито в спортното или каквото и да е такова право .
Справката на сайта на УЕФА изобщо и по никакъв начин не доказва кой какъв отбор е по идентичност , което е отново факт . Защо ? Защото нашият отбор винаги във всички мачове и противници в евротурнирите от УЕФА е представян като ЦСКА, което е факт и може лесно да бъде проверено . Последното такова ''изложение'' беше при жребия за ЛК, където водещият на УЕФА представи отбора като единствения полуфиналист в КЕШ от българските отбори :!: :idea: Нещо , което се чува на всеослушание от всички . Тоже факт :!:

ПК на БФС официално ви обяви за Литекс и на тази основа вие играхте през шампионат 2016/17г с лиценз издаден на ФК Литекс.
А кофтито е ,че лиценз не може да се откупува, преотстъпва и т.н. И всеки следващ лиценз се издава на основа на предходния. :mrgreen:

Това няма отношение . Но ако те успокоява , го приемай :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 15 сеп 2021 16:02

peliforewer написа:Да не го разочаровам колегата,но поне половината от тези фенове са докарани от фирмите на Домусчиев с безплатен транспорт и билети, дали е имало кетъринг ще кажат потърпевшите :) .Пиша го това нещо не с цел да се заяждам,а просто това е истината.За мен най-посетения и вълнуващ от фенска гледна точка мач през последните години е финала за Купата между ЦСКА и Монтана.
Хубаво е, че си уточнил че това е за теб. Реалностите обаче са други :lol:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2021 16:11

rane написа:
peliforewer написа:Да не го разочаровам колегата,но поне половината от тези фенове са докарани от фирмите на Домусчиев с безплатен транспорт и билети, дали е имало кетъринг ще кажат потърпевшите :) .Пиша го това нещо не с цел да се заяждам,а просто това е истината.За мен най-посетения и вълнуващ от фенска гледна точка мач през последните години е финала за Купата между ЦСКА и Монтана.
Хубаво е, че си уточнил че това е за теб. Реалностите обаче са други :lol:

Какви години настанаха,фен на Левски да се радва на посещаемост на мач на Лудогорец.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 15 сеп 2021 16:15

peliforewer написа:Какви години настанаха,фен на Левски да се радва на посещаемост на мач на Лудогорец.

И къде видя да се радвам? Това са обективните факти. Гледай видеа, снимки, чети статии.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 сеп 2021 16:20

Според Петър Жеков, той има още 8 гола, които не били записани в официалната статистика.
“Всичко съм проучил, имам документи на английски и на български, които доказват тези голове.” - казва Жеков

Камбуракис ще трябва да се напъне още малко.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”