ВЛ: Лийдс - Ливърпул 12.09.2021 |18:30| 0-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: ВЛ: Лийдс - Ливърпул 12.09.2021 |18:30|

Мнениеот slash1912 » 13 сеп 2021 23:14

Liverpool_EC написа:
slash1912 написа:Мането е скандален и това не е от вчера.Беше си наумил,че ще вкара и опропасти сума атаки...Жалко.че няма с кой да бъде сменен за някой друг мач.
Тук изниква въпроса-трябваше ли ни селекция това лято??

10 дена след затваряне на прозореца Клоп излиза и казва, че януари ще трябва да се намери решение за смените на Мане и Салах. Дали сега му дойде на акъла на този треньор? Да видим на кой диамант от Чемпиъншипа статистиката му ще е подходяща за да потренира с първия отбор на Ливърпул...
И пак старите курвенски номера-затвори прозореца и веднага почнаха да обещават, как догодина щели да купят 70-80 милионен халф :lol: :lol: :lol: Да чакаш играч от ФСГ, е като да чакаш от ***** писмо...ще дойде, ама догодина :mrgreen:

Трансферите при нас се случват с една година закъснение,вероятно плащачите от Бостън слагат кутии за дарения на бейзболните мачове :mrgreen: Мога да се хвана на бас,че януари няма да вземем никой :lol:
Реално сме на една контузия (Салах или Жота) от повторение на миналия сезон.Само не знам откъде имаш нерви и време да спориш с доказани лаици като РедНека :?:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

john barnes
Контакти:

Re: ВЛ: Лийдс - Ливърпул 12.09.2021 |18:30| 0-3 FT

Мнениеот john barnes » 13 сеп 2021 23:43

Аз не мога да разбера,какво толкова се ядосвате на контузията на Елиът. Да,не е приятна...но дефакто той не е твърд титуляр и не оказва влияние на състава. Според мишката янис,дето сам се нарича тренер,ние имаме 9 халфа. Но той реве за крило...ами по неговата логика ние имаме предостатъчно атакуващи играчи-салах,мане,фирмино,жота,минамино,ориги. Това са цели шест опции. Окса също може да е нападател или халф,също като Елиът,нали така бургаски се.ляк? Можеш ли да броиш,или трябва да ти се помага? Знам знам,че ме четеш и страдаш...ама така ти отива,нали меденруднишки чобанин.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Лийдс - Ливърпул 12.09.2021 |18:30|

Мнениеот Liverpool_EC » 13 сеп 2021 23:47

slash1912 написа:
Liverpool_EC написа:
slash1912 написа:Мането е скандален и това не е от вчера.Беше си наумил,че ще вкара и опропасти сума атаки...Жалко.че няма с кой да бъде сменен за някой друг мач.
Тук изниква въпроса-трябваше ли ни селекция това лято??

10 дена след затваряне на прозореца Клоп излиза и казва, че януари ще трябва да се намери решение за смените на Мане и Салах. Дали сега му дойде на акъла на този треньор? Да видим на кой диамант от Чемпиъншипа статистиката му ще е подходяща за да потренира с първия отбор на Ливърпул...
И пак старите курвенски номера-затвори прозореца и веднага почнаха да обещават, как догодина щели да купят 70-80 милионен халф Да чакаш играч от ФСГ, е като да чакаш от ***** писмо...ще дойде, ама догодина

Трансферите при нас се случват с една година закъснение,вероятно плащачите от Бостън слагат кутии за дарения на бейзболните мачове :mrgreen: Мога да се хвана на бас,че януари няма да вземем никой :lol:
Реално сме на една контузия (Салах или Жота) от повторение на миналия сезон.Само не знам откъде имаш нерви и време да спориш с доказани лаици като РедНека :?:

Чакахме 30 г правилния треньор, а сега чакаме половин петилетка да му съберат пари за "правилния играч" в "подходящото време".
[offtopic]След дебили, като тренера и реалиста, с реднека съм направо на друго ниво :mrgreen: Този поне не пъди Клоп, а просто го води за служител на заплата при ФСГ в счетоводните си отчети :lol: Чакам с нетърпение лятото на 2024 да ни осветли дали Клоп си е заслужавал заплатата и ако не, в кои точно години се набутаха ФСГто, че го държаха в отбора. Другото положително с него е, че не ме пуска да изляза от кръчмата и си поркам мастика на корем, даже и като не искам :lol: А в кръчмите знаеш как е...време колкото искаш :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Лийдс - Ливърпул 12.09.2021 |18:30| 0-3 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 14 сеп 2021 00:03

john barnes написа:Аз не мога да разбера,какво толкова се ядосвате на контузията на Елиът. Да,не е приятна...но дефакто той не е твърд титуляр и не оказва влияние на състава. Според мишката янис,дето сам се нарича тренер,ние имаме 9 халфа. Но той реве за крило...ами по неговата логика ние имаме предостатъчно атакуващи играчи-салах,мане,фирмино,жота,минамино,ориги. Това са цели шест опции. Окса също може да е нападател или халф,също като Елиът,нали така бургаски се.ляк? Можеш ли да броиш,или трябва да ти се помага? Знам знам,че ме четеш и страдаш...ама така ти отива,нали меденруднишки чобанин.

Ядосването е, защото колкото и неопитен да е, явно Клоп го предпочита пред натресения му Минамино и Диарбекир Ориги. Т.е януари сигурно щеше да го ползва на крилото вместо Салах, аз така си мисля по действията на Клоп досега. Щом даде на малкия толкова минути за сметка на други атакуващи играчи. А сега при още една-две контузии в атака и Ориги може да цъфне титуляр без нито една минута и на пейката дори. Елиът поне щеше да се развива с натрупването на мачове, а Ориги горкия толкова е навит да е резерва, че не можеш го разви и с бой :lol:

Върни се в “Ливърпул”