Университатя (Крайова) купи Валентин Илиев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Университатя (Крайова) купи Валентин Илиев

Мнениеот Гуу » 11 фев 2010 21:18

aloha^guy написа:Абе човек каква е тази твоя мания да се пише в онази тъпа тема за трансфери ?!??! Ей това не мога да разбера... Сега е купен Вальо Илиев и сега ще пишем в тази тема,защото е актуална....
За какво да се ровим в 19139191900 страници и линкове ,за да търсим къде е последния коментар.... Недей така ,мисли трезво и най-практически изгодно и удобно....

Ами жалко ,че не дойде :) Можеше с Митрески да бъдат най-добрата двойка защитници.НО В СПОРТАЛ ПИСАХА ,ЧЕ ИСКАЛ 40 000 ЛЕВА !!! За лакомия като него - един посредствен отбор в Румъния му е достатъчно !!! (ако е истина) :evil:

Тези 40 000 лв. са просто, ако мине номера. Убеден съм, че щеше да склони и на много по-малка заплата, но е факт, че 1) - имаме доста защитници, 2) Андоне не е запознат добре с качествата му. ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 фев 2010 21:23

delqnski47 написа:ТРЕТО:Има си тема за ТРАНСФЕРИ и всеки момент ще бъде преместена темата ;)

Защо да бъде местена и какво общо има с трансферите на ЦСКА, че Вальо Илиев е подписал с румънския отбор? ;)

Иначе е ясно, че нямаше да дойде в ЦСКА, защото все още не сте продали никой в защитата.

Също така този трансфер е поредното доказателство, че онова с братятя Костея ако не им бъркам имената беше яка партенка :lol:
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 11 фев 2010 21:25

Eми щом Вальо смята така за най-добре :) Дано успее да се наложи 8-)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 11 фев 2010 21:28

Аз по принцип смятам, че връщането на играчи е много лоша трансферна политика (изключвам Славия и Венци Стефанов), не смятам че Вальо Илиев щеше да помогне много на отбора, а пък и лятото при добра оферта щеше да си тръгне, предпочитам да се налага някой друг на този пост

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 фев 2010 21:36

Ако искате да не си имате проблеми с модераторите,то пишете всичко свързано с ТРАНСФЕР или ЕВЕНТУАЛЕН ТРАНСФЕР и този ТРАНСФЕР да е свързан пък с ЦСКА,пишете в тема ''ТРАНСФЕРИ'' :!: Аз нито измислям глупавите правила във този форум,нито нищо!И аз не обичам последния коментар от някоя моя тема да е:Нарушена точка 5,алинея 4,ред 13,изречение 2!Все едно сме в казармата!Голям праз като нарушим един път някое правило,то те модераторите са безгрешни и не нарушават правилата...
Но да не коментирам повече да не си навлека на някой нервите!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 11 фев 2010 21:39

mertezaker написа:Аз по принцип смятам, че връщането на играчи е много лоша трансферна политика (изключвам Славия и Венци Стефанов), не смятам че Вальо Илиев щеше да помогне много на отбора, а пък и лятото при добра оферта щеше да си тръгне, предпочитам да се налага някой друг на този пост

Да бе тея Локо София , за кво им трябваше да връщат Камбуров?
Ами тея Левски Бардон?!ЗА кво им е , той е най-сакатия в целия отбор! :x
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 11 фев 2010 21:44

Камбуров не е играл в Локо (сф) преди това, а смятам, че Бардон макар че е класен, ще дойде момент в който от Левски ще се чудят как да се отърват от него и този момент ще дойде скоро според мен

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 фев 2010 21:47

Признавам си незнам на кое място са Университатия Крайова ,но знам ,че румънският футбол е с класа над нашият.

Успех Вальо.Ти си коректен,възпитан и интелигентен играч.Знам ,че не правиш грешка.Успех за напред.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 11 фев 2010 21:50

[offtopic]Емо,ти да не си му кръстик бе,как го нананани.[/offtopic]
Голяма грешка.но аз съм се отказал.Титан нищо добро не могат да измислят,това стана ясно още след позорното "освобождаване" на Димитър Пенев,а после и на Любо.боклуци.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2010 21:51

По темата.......трябва да се замислим.....защо всеки свестен български футболист.....напоследък отива в Румъния ?
Толкова ли са по добре......и по силни румънците от нас ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”