ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги

Мнениеот antonzzzz » 11 фев 2010 19:01

vranchevi написа:Ето моята версия за случващото се: Италианската футболна федерация има програма за подпомагане на футболисти, останали без договор. Тя им организира безплатни лагер-сборове, на които се канят мениджери от различни страни. Целта е тези мениджери да си харесат играчи и да им намерат отбори. В МОМЕНТА ТАКИВА ЛАГЕРИ СЕ ПРОВЕЖДАТ В РЕДЖО КАЛАБРИЯ. Ако БФС не изхвърли Ботев, доста от тези играчи ще бъдат докарани от Калабрия в Пловдив. За 6-месечния си престой в България те няма да получат нито една заплата, но те си го знаят предварително. БФС, НАП и бившите футболисти ще получат уверение, че Селския ще им се издължи "другата" Сряда. Може дори да ни покажат някакъв фиктивен договор за управление.

Това е много опасно! Трябва да натиснем БФС да ни изхвърли на 15-и!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 11 фев 2010 19:47

bulgaro написа:И се чудя, защо, по дяволите, тук се прокрадват някои мнения целящи нови разединения, точно когато сме уж най-здраво обединени?

Нали уж трябва да сме помъдрели? Изключая доста крайното мнение на Форевър, аз поводи за разединение не виждам, просто някои хора си задаваме въпроси.

Много е опасно да се смята, че голяма част от фенската маса на Ботев е наясно с нещата. нечовека може да направи хватка "смяна на собствеността" и тогава реално ще се получи сериозно разцепление, защото голяма част от феновете ще кажат "Защо да се прави ново АД, след като урода го няма"? Това беше и въпросът на Сорсъра. Донякъде може би е добре да разширя това, което той каза - необходима е много сериозна работа, за да се обоснове, дори и при смяна на собствеността, защо, аджеба, се създава ново АД и се работи над схемата за ново юридическо лице, което да е приемник на традицията, името и всичко останало на марката "Ботев".

Проблемът, който някои хора "имаме" с Бареков е, че този тип, макар и несъмнено канар, е твърде опасно обвързан с разни интереси, политически игри и подобни схеми. Аз, за себе си, не съм убеден, че подобен човек би бил добър стопанин на Ботев. Ако, обаче, той декларира по ясен и недвусмислен начин, че помощта му към каузата е без задни мисли и чужди интереси, то тогава аз съм първия, който ще подкрепи еуфорията, създадена услужливо около него.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 11 фев 2010 20:28

Пак ще повторя мнението си за хипотезата на Сорсе :arrow: Салерно е същия циркаджия като другите пишман купувачи от Италия. Всички те са комбина със Селския и сценарият им е перманентно някой от тях да искача отпред на сцената като "спасител" на БОТЕВ. Крайната цел на мафиозите е да спасят Христоловото АД , а защо ? Това е друга история... Ще видите ,че ако БФС най-накрая спази разпоредбите си и изхвърли селското АД на 15-ти февруари , мафиозите - Салерно ,Малерно и т.н. барабар със Селския ще изквичат на умряло , и ще обърнат съвсем друга плоча. :evil:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 фев 2010 20:52

botev forever написа:Следя ти болката за безгръбначните ти приятели мекотелото Андреев и амебата Б.Димитров.Ами сигурно си спомняш края на 2008г. как двамцата дойдоха с голямата кошница излъгаха феновете за светло бъдеще,излъгаха футболисти,треньори и работници,че ще им платят и за награда изгониха легендите Вичев и Пехливанов.Така,че стига си ми ги писал в графата Ботевисти.....

Първо, не ми пука за Андреев и Боби.

Второ, говориш наизуст. Андреев дойде в клуба като финансов специалист да подготви сделката с Кръстева. Тя не стана. Но за това е виновен Митко, както и да е.

Трето, Булгаро ти го каза. За къв чеп Пехливанов и кой още визира ти работиха за Митьо. Значи Боби работи за митьо и ней голямото леке, щот не е легенда нали!

И още нещо ще ти кажа преди да кажаеш "Лекето Андреев дойде да печели пари и слава от Ботев". ВСЕКИ КОЙТО СИ КУПУВА ОТБОР ИДВА ЗА ДА ПЕЧЕЛИ. Нали ти е ясно тва. Хем искаш сделка, хем кат се появи някой който иска да купува и го изкарваш че търсил слава! Е как да се пордаде този отбор бе. Бай Мунчо овчаря ли да дойде да го купи. Кво трябва да стане ми кажи
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 фев 2010 21:05

rump_shaker написа:
botev forever написа:Следя ти болката за безгръбначните ти приятели мекотелото Андреев и амебата Б.Димитров.Ами сигурно си спомняш края на 2008г. как двамцата дойдоха с голямата кошница излъгаха феновете за светло бъдеще,излъгаха футболисти,треньори и работници,че ще им платят и за награда изгониха легендите Вичев и Пехливанов.Така,че стига си ми ги писал в графата Ботевисти.....

Първо, не ми пука за Андреев и Боби.

Второ, говориш наизуст. Андреев дойде в клуба като финансов специалист да подготви сделката с Кръстева. Тя не стана. Но за това е виновен Митко, както и да е.

Трето, Булгаро ти го каза. За къв чеп Пехливанов и кой още визира ти работиха за Митьо. Значи Боби работи за митьо и ней голямото леке, щот не е легенда нали!

И още нещо ще ти кажа преди да кажаеш "Лекето Андреев дойде да печели пари и слава от Ботев". ВСЕКИ КОЙТО СИ КУПУВА ОТБОР ИДВА ЗА ДА ПЕЧЕЛИ. Нали ти е ясно тва. Хем искаш сделка, хем кат се появи някой който иска да купува и го изкарваш че търсил слава! Е как да се пордаде този отбор бе. Бай Мунчо овчаря ли да дойде да го купи. Кво трябва да стане ми кажи

Сега да сме наясно:Андреев е финансов специалист колкото аз съм космонавт.Сигурно помниш и изказванията му,че Селю има място в клуба заради връзките си в Италия.Ами помнете бе хора,така ще можете да имате по-правилна позиция за всеки който иска да седне и да управлява клуба ни.Второ:аз казах на булгаро,че почти всички легенди са били на работа при селю и заради това да се откажем от тях ли?Да спрем легендите да регистрират новото ад ли?Интересно ми е да те чуя.

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 11 фев 2010 21:13

vhpvhp написа:Пак ще повторя мнението си за хипотезата на Сорсе :arrow: Салерно е същия циркаджия като другите пишман купувачи от Италия. Всички те са комбина със Селския и сценарият им е перманентно някой от тях да искача отпред на сцената като "спасител" на БОТЕВ. Крайната цел на мафиозите е да спасят Христоловото АД , а защо ? Това е друга история... Ще видите ,че ако БФС най-накрая спази разпоредбите си и изхвърли селското АД на 15-ти февруари , мафиозите - Салерно ,Малерно и т.н. барабар със Селския ще изквичат на умряло , и ще обърнат съвсем друга плоча. :evil:

Може като бонус да видим Селяка разстрелян по италиански!!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 фев 2010 21:15

botev forever написа:Сега да сме наясно:Андреев е финансов специалист колкото аз съм космонавт.Сигурно помниш и изказванията му,че Селю има място в клуба заради връзките си в Италия.Ами помнете бе хора,така ще можете да имате по-правилна позиция за всеки който иска да седне и да управлява клуба ни.Второ:аз казах на булгаро,че почти всички легенди са били на работа при селю и заради това да се откажем от тях ли?Да спрем легендите да регистрират новото ад ли?Интересно ми е да те чуя.
Ти познаваш ли го Андреев, Космонавте?
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 фев 2010 21:17

rump_shaker написа:
botev forever написа:Сега да сме наясно:Андреев е финансов специалист колкото аз съм космонавт.Сигурно помниш и изказванията му,че Селю има място в клуба заради връзките си в Италия.Ами помнете бе хора,така ще можете да имате по-правилна позиция за всеки който иска да седне и да управлява клуба ни.Второ:аз казах на булгаро,че почти всички легенди са били на работа при селю и заради това да се откажем от тях ли?Да спрем легендите да регистрират новото ад ли?Интересно ми е да те чуя.
Ти познаваш ли го Андреев, Космонавте?

Разбира се г-н Андреев 2.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 фев 2010 21:24

Ех форевър форевър, дразниш брато. Никъв не ми е Андреев, но се дразня на такива като теб майна. Всички са келеши и тва е!!!!! Баси стойностнните мнения дето имаш харабия!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”