Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
И какво се оказва? Че школата не е съставена от Найденов, Петков и Петков... Почеркът на Мъри започва да личи от първата контрола - всеки ще получи шанс. Дано осъзнаят обаче реалната възможност.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Пишат,че Иванков се връща.
Браво. Ама, чакай, ПК не каза ли, че той се връща миналата година? Само една операция...
- анто маина
Kotooshu написа:Някой гледал ли го е този Димитър Костадинов, какви са ви наблюденията?
Здравко трябва да му е резерва,освен ако не му натежи фланелката ,понякога се случва при трансфер в Левски и ЦСКА-София .
- levskarcheto96
- Контакти:
Kotooshu написа:Някой гледал ли го е този Димитър Костадинов, какви са ви наблюденията?
От това, което съм гледал, е няколко класи над Здравко.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
W84me написа:TristaNNN написа:Тука двама-трима от дежурните форумни селекционери пак почнаха да привличат звезди разни.Иначе, по повод безбройните мнения за физиката на юношите ни през годините, какво ще кажете за момчетата, които се появиха в игра през втората част на днешната контрола? Състезателят с номер 2 и нападателчето как ви се струват, физически?
Пълна трагедия, физически и технически. 2 Номер го чаталосва оня, дето играеше в Цесекато, а сега е 100 кила.
Аз съм доволен от Асен Митков и момчето дето вкара гола.
На 2 номер движенията му бяха супер некоординирани, а това значи, че от него нема да стане нищо. Освен, ако не е новия Блес Матюиди. И оня е супер некоордиран във всяко движение и замахнване, не знам как играеше толко години на високо ниво. За Асен Митков и малката тротинетка Любо май се казваше съм съгласен, че имат потнцииал. Денис Динев не направи кой знае какво, но и не обърка кой знае какво. За Георги Александро не знам дали си струва да го чакаме. Момчето въобще няма вид на цз. Нито фигура, нито ръст, нито няква тактическа грамотност. Но определено от вчера има 3-4 момчета, които трябва да се следят.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
levskarcheto96 написа:Kotooshu написа:Някой гледал ли го е този Димитър Костадинов, какви са ви наблюденията?
Ако наистина е голяма класа, договор за 3 години е супер. А някой има ли поглед за Хосе Кордоба?
- LoveAndPeace
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:На 2 номер движенията му бяха супер некоординирани, а това значи, че от него нема да стане нищо. Освен, ако не е новия Блес Матюиди. И оня е супер некоордиран във всяко движение и замахнване, не знам как играеше толко години на високо ниво. За Асен Митков и малката тротинетка Любо май се казваше съм съгласен, че имат потнцииал. Денис Динев не направи кой знае какво, но и не обърка кой знае какво. За Георги Александро не знам дали си струва да го чакаме. Момчето въобще няма вид на цз. Нито фигура, нито ръст, нито няква тактическа грамотност. Но определено от вчера има 3-4 момчета, които трябва да се следят.
И накрая идва Числото и в рамките на 2 седмици ти отмъкне 4-5 обещаващи юнушки с гръмки и влажни обещания.
LoveAndPeace написа:sinqkrepost1914 написа:На 2 номер движенията му бяха супер некоординирани, а това значи, че от него нема да стане нищо. Освен, ако не е новия Блес Матюиди. И оня е супер некоордиран във всяко движение и замахнване, не знам как играеше толко години на високо ниво. За Асен Митков и малката тротинетка Любо май се казваше съм съгласен, че имат потнцииал. Денис Динев не направи кой знае какво, но и не обърка кой знае какво. За Георги Александро не знам дали си струва да го чакаме. Момчето въобще няма вид на цз. Нито фигура, нито ръст, нито няква тактическа грамотност. Но определено от вчера има 3-4 момчета, които трябва да се следят.
И накрая идва Числото и в рамките на 2 седмици ти отмъкне 4-5 обещаващи юнушки с гръмки и влажни обещания.
Числото къде са, нали виждаш.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
rane написа:Тези трима бразилци струваха пари, но двама от тях по спомен ги и продадоха за по-добри пари, отколкото ги купиха. Само Ж. Карлос беше провал - нищо не направи и беше продаден на сериозна загуба. Другите 2 допринесоха за титлата през 2008/2009, а Жоазиньо игра добре и в ЕКТ.bilyaletdinov написа:Батков раздаде адски много премии на играчи и треньори след влизането в ШЛ. Тези трима бразилци струваха адски много пари. Че е направил грешки, направил е. Ама айде да не ми обяснява Мъри, че той е разбил Левски. С Батков Левски игра 4 пъти в групи на ШЛ или ЛЕ. Докато можеше държеше клуба в борбата за титлата.
После дойде герберската измет и назначените собственици.
Мъри съдеше години наред Левски, а сега иска Славчев да се отказва от парите си...долна история.
Отборът, който спечели последната ни засега титла, реално си беше подготвен и в голяма част селектиран от Мъри.
Мъри не е идеален и си има трески за дялане, но не може да му се отрече, че направи много за Левски.
Самият Батков призна за грешка, че го е сменил. Той Батков много грешки направи, не е една, като доста от тези грешки ни докараха до просешка тояга. Още по негово време започнахме да имаме проблеми да покрием изискванията за лиценз!
Малко поправки - Зе Соареш също бе продаден на сериозна загуба. За Жо - клуба първоначално беше на минимална печалба после стана доста повече поради бонуси от представянето му.
Забравяш за двамата мароканци Рабех и Бензукан - които бяха привлечени по изричното настояване на Мъри. Наистина като играч Рабех беше футболист какъвто не е идвал в България ,но проблема му беше в главата. Футболист №2 на СП за младежи , водил преговори с Реал(М) и Ливърпул. В трансферния прозорец в който Левски го взе беше желян от Порто и Бешикташ,но хората разбраха що за стока и се отдръпнаха. Има една поговорка "Ако си мислиш ,че купуваш Мерцедес на цената на "Москвич" най-вероятно ще се окаже ,че си купил магарешка количка".
Също така Жеан Карлуш - много добър футболист ,само дето не беше централен нападател и никога не е играл като такъв. Не съм виждал друг футболист в нашето първенство (освен Ж.Мораиш) ,който с таква лекота да се освобождава от защитниците, но не беше научен да играе като ЦН,а Левски имаше нужда от точно такъв. Играчи с неговия профил имаше доста - Йовов, Телкийски, Бардон, Домо. Макар че той реално не се засече с тях . В Бразилия Жеан Карлуш е играл като лек нападател в система 4-4-2. Като централния нападел е бил типичен таран висок над 190 см. Докато при нас го мъчихме да играе таран.
levskarcheto96 написа:Kotooshu написа:Някой гледал ли го е този Димитър Костадинов, какви са ви наблюденията?
Може ли да се намеся.
Малко се бъркате Д.Костадинов не е типично крило. Той е атакуващ халф или лек нападател. Докато Здр Димитров си е типично крило.
Д.Костадинов е по-скоро нападател тип Домо или Бардон. Много добра техника , добър завършващ удар ,но е доста нисък да играе ЦН. Най-вероятно Мъри ще се опита да играе в схема без типичен ЦН.