Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
A, кой ще плаща на Хубчев, на Насиру, на Зимната селекция? Ще играе ли Левски в Европа, защото в момента сме с двегодишно наказание?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:A, кой ще плаща на Хубчев, на Насиру, на Зимната селекция? Ще играе ли Левски в Европа, защото в момента сме с двегодишно наказание?
От кога сме с такова наказание?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
И аз не разбирам това с Хубчев - момчето живее с Левски, но това си е решение на треньора в крайна сметка.
- LoveAndPeace
- Контакти:
W84me написа:bilyaletdinov написа:A, кой ще плаща на Хубчев, на Насиру, на Зимната селекция? Ще играе ли Левски в Европа, защото в момента сме с двегодишно наказание?
От кога сме с такова наказание?
И на мен ми стана интересно

Колегата да каже повече
Започвам да мрънкам. Това с Хубчев е подигравка! Момчето заслужава да получи шанс!
tmanolov написа:Преди няколко дни колегата warped беше написал една чутовна глупост
Добре хубаво си го написал, въпреки че не съм съгласен може и да си прав.
Само да ти кажа, че това тръгна от качествата на Сираков при предишните му престой в Левски, а не от Мъри
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Eminem написа:Започвам да мрънкам. Това с Хубчев е подигравка! Момчето заслужава да получи шанс!
Много съм изненадан! Момчето е Левскар и показва качества според мен, дано е партенка и му се даде шанс
-
scooool написа:Eminem написа:Започвам да мрънкам. Това с Хубчев е подигравка! Момчето заслужава да получи шанс!
Много съм изненадан! Момчето е Левскар и показва качества според мен, дано е партенка и му се даде шанс
Щом го пише в дспорт значи е истина, в другите сайтове само вкарват интриги. И аз се изненадах неприятно, но Мъри би трябвало най-добре да знае какво прави и защо. Иначе, дано си върнем Драган Михайлович!!!
Да Ви светна защо Лайнежа е скочил срещу маркетинг директорката - защото има идея да назначи бранд мениджър, който да следи за злоупотреби с марката. Тоест такива като Нкпсз, които слагат марката върху стоките си в магазина, вече ще трябва да плащат, ако искат да го правят. И други идеи имат за които ще падне голям рев от същите хора, ама за тях по нататък...
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Да Ви светна защо Лайнежа е скочил срещу маркетинг директорката - защото има идея да назначи бранд мениджър, който да следи за злоупотреби с марката. Тоест такива като Нкпсз, които слагат марката върху стоките си в магазина, вече ще трябва да плащат, ако искат да го правят. И други идеи имат за които ще падне голям рев от същите хора, ама за тях по нататък...
Само дано и него да не го пребият "неизвестни извършители"
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра