Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 02 сеп 2021 12:05

A, кой ще плаща на Хубчев, на Насиру, на Зимната селекция? Ще играе ли Левски в Европа, защото в момента сме с двегодишно наказание?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 сеп 2021 12:09

bilyaletdinov написа:A, кой ще плаща на Хубчев, на Насиру, на Зимната селекция? Ще играе ли Левски в Европа, защото в момента сме с двегодишно наказание?

От кога сме с такова наказание?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 02 сеп 2021 12:15

И аз не разбирам това с Хубчев - момчето живее с Левски, но това си е решение на треньора в крайна сметка.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 сеп 2021 12:25

W84me написа:
bilyaletdinov написа:A, кой ще плаща на Хубчев, на Насиру, на Зимната селекция? Ще играе ли Левски в Европа, защото в момента сме с двегодишно наказание?

От кога сме с такова наказание?

И на мен ми стана интересно :?
Колегата да каже повече

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2021 12:27

Започвам да мрънкам. Това с Хубчев е подигравка! Момчето заслужава да получи шанс!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 сеп 2021 12:30

tmanolov написа:Преди няколко дни колегата warped беше написал една чутовна глупост

Добре хубаво си го написал, въпреки че не съм съгласен може и да си прав.
Само да ти кажа, че това тръгна от качествата на Сираков при предишните му престой в Левски, а не от Мъри
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 02 сеп 2021 13:00

Eminem написа:Започвам да мрънкам. Това с Хубчев е подигравка! Момчето заслужава да получи шанс!

Много съм изненадан! Момчето е Левскар и показва качества според мен, дано е партенка и му се даде шанс

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 сеп 2021 13:19

scooool написа:
Eminem написа:Започвам да мрънкам. Това с Хубчев е подигравка! Момчето заслужава да получи шанс!

Много съм изненадан! Момчето е Левскар и показва качества според мен, дано е партенка и му се даде шанс

Щом го пише в дспорт значи е истина, в другите сайтове само вкарват интриги. И аз се изненадах неприятно, но Мъри би трябвало най-добре да знае какво прави и защо. Иначе, дано си върнем Драган Михайлович!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 сеп 2021 13:25

Да Ви светна защо Лайнежа е скочил срещу маркетинг директорката - защото има идея да назначи бранд мениджър, който да следи за злоупотреби с марката. Тоест такива като Нкпсз, които слагат марката върху стоките си в магазина, вече ще трябва да плащат, ако искат да го правят. И други идеи имат за които ще падне голям рев от същите хора, ама за тях по нататък...
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 сеп 2021 13:37

mikata написа:
Да Ви светна защо Лайнежа е скочил срещу маркетинг директорката - защото има идея да назначи бранд мениджър, който да следи за злоупотреби с марката. Тоест такива като Нкпсз, които слагат марката върху стоките си в магазина, вече ще трябва да плащат, ако искат да го правят. И други идеи имат за които ще падне голям рев от същите хора, ама за тях по нататък...

Само дано и него да не го пребият "неизвестни извършители"
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”