Това, че в момента си тук и ни обясняваш "как сме се сблъскали със суровата реалност", задаваш ни въпроса "дали сме се събудили", напомняш ни, че Левски е шампион, омаловажаваш постигнатото ни в Шампионската лига с приказките, че "не сме направили нищо велико, тъй като еди коя си година Левски са направили 4 победи, а видиш ли късметлиите от ЦСКА с 3 са се класирали, само защото в групата са 4 отбора", само доказва, че изпитващ задоволство от изхода на днешния двубой.
Убеден съм, че тази вечер си стискал палци за поляците, безсмислено е да го отричаш, личи от далече.
Отговорът на въпроса ти, от какво трябва да си доволен или недоволен е : че изпитващ завист, завист, че недай си боже вечният червен кръвен враг може да постигне нещо. Изпитваш ужас от мисълта, че ЦСКА има шансът за сътвори нещо велико, че има възможността да пренапише история. Именно поради тази причина след тазвечершния мач почувства облекчение. Колкото и да ни пробутваш приказките, че "мачът е бил ясен", " че ЦСКА така или иначе е щяла да отпадне" дълбоко вътре в теб, ти си треперил, случайно да не се повторят домакинските ни двубои ни срещу Тур, Зенит, Алмерия.
Тази моя версия се доказва от въпроса ти "И,кой правеше заря,когато Левски приемаше Челси?". Отговорът е : Червените ти еквиваленти, тези, които също подобно на теб не успяха да приемат това, че "кръвния им враг" е постигнал нещо значимо, защото поне за мен постигнатото от Левски беше значимо. Левски все пак първият отбор, който се класира в груповата фаза на Шампионскта лига, и това нещо не може да им бъде отнето. Разбери, не върви да оправдаваш завистта си с тази на другите.
Това моето мнение. Искрено се надявам да не съм бил прав за теб.