Бог Мъри: Идвам да онождам припоци
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DN9Y-xEX1JQ[/youtube]
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
sinqkrepost1914 написа:За жалост не съм бил свидетел на синята приказка и всичко, което Мъри е направил за Левски като треньор, защото съм бил много малък, но много хора са и това, че 90 % са в такъв възторг говори достатъчно. Пълна подкрепа от тук насетне. Изтърпяхме последните години треньори като лицето ПХ, което заслужава само да му изпишат инициалите и нищо повече, като Гошо шубата, който така и не разбра къде се намира за краткия период, като ментето от Римини и т.н. Дано Мъри най-вече обедини публиката и отново сектор Б отново да преподава. Това трябва да е едно от най-важните неща. Обединение. Само така ще станем по-силни, без значение колко сме слаби в класирането. САМО ЛЕВСКИ !!!
Дано заедно да изживеем същите щастливи мигове, които не помниш

Хайрлия да е, както казват по-старите хора
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

metodito написа:[offtopic]groti написа:metodito написа:groti написа:metodito написа:Честито за договора. Ако го нямаше ковид-повърнята съм убеден, че спонсор щеше да дойде по-лесно заради фенската мощна подкрепа. Другата причина е още по-прозаична. 12 години робство. Робство на гроб. Коя наистина голяма и нормална компания е стъпила в България по времето на гроб? А някой знае ли кой букмейкър е искал да стъпи в България, но Васко черепа е уредил да не се случи? Да не би да е бил офлайн буки? Ако е така, то няма много вече в Европа такива. Сещам се май само за "Уилям Хил"...
Нищо общо с Уилям Хил. Същите са стъпили в България отдавна, но само с изнесен аутсорс тук.
Тоест работят хора за тях, но те самите не оперират в България?
Имат център за обслужване на клиенти от други държави, но не оперират в България. Нямат лиценз за работа в България, но ние сме евтина работна ръка и са изнесени кол центрове и прочие и при нас. Доколкото знам не са имали и голям интерес за придобиване на такъв (лиценз) . Доскоро имах някакви контакти при тях, но не се заклевам в достоверност на информацията.
Благодаря. Възможно ли е тях да е спрял Васко Зара, според теб? Лично аз не бих се учудил. Или по-скоро е войната му с цеките.[/offtopic]
[offtopic]Не знам. Не вярвам. Доколкото знам не са кандидатствали никога за лиценз тук. Тях и Черепа не може да ги спре[/offtopic]
110 години любов!
Сираков ме опроверга. Мъри също. В годините (а в последните месеци и дни, дори) съм имал големи резерви към тях двамата, но сега е моментът за пълна подкрепа. Само се моля хората да имат разум и да осъзнаят, че Мъри не е бог и не може да оправи Левски за дни. Ще мине много време докато заиграем приличен футбол. Все пак има светлина
110 години любов!
Kotooshu написа:Хайде, добре си дошъл, Мъри!
Живи и здрави и Само ЛЕВСКИ!!!
Ей това е приказка! Наздраве от синьото Черно море на всички сини привърженици!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Аз съм доволен, защото Стоилов е един от малкото, да не кажа единственият, който отговаря на следните условия:
-Свързан е кариерно с Левски
-Не е престарял
-Има качества (няма да споря колко % са му успехите и колко провалите), факт е че има сериозни за нашето ниво успехи
-Има принципи и ташаци
Надявам се само да му се бачка, защото ще има нужда от денонощна работа
-Свързан е кариерно с Левски
-Не е престарял
-Има качества (няма да споря колко % са му успехите и колко провалите), факт е че има сериозни за нашето ниво успехи
-Има принципи и ташаци
Надявам се само да му се бачка, защото ще има нужда от денонощна работа
- evgenimilenov
- Контакти:
Jordan1914 написа:От този момент нататък, трябва мощна подкрепа към Мъри, Наско и футболистите! Минимум 1 година трябва да се остави Мъри да работи с този отбор! Само ЛЕВСКИ!
Минимум 1 година ????? Какви ги пишеш ?
Едва си го върнахме .... а ти му даваш 1 година .... минимум

Никакъв срок .... ако ще след 10 години да има успех ........
По-добър треньор за Левски от Стоилов не може да дойде - повярвай ми!
Сега е време наистина всички да спрат с плюенето.
Ясно е, че Стоилов не е най-великият треньор, но той ако беше, щяха за него да се борят Байерн и Реал примерно.
Сигурното е, че има тактическа грамотност, а честно казано, понякога за един отбор е важно да има, кой да нареди футболистите и да им зададе конкретни задачи и нещата стават съвсем различни.
В България по принцип сме зле в колективните спортове. Ние сме си индивидуалисти, по всички нива. Плюем се, обиджаме се, гледаме как да прекараме другия, да направим някаква далаверка или просто да направим сечено на съседа, било и без да получим изгода от това.
Това е манталитет и няма да се промени. Или поне няма да се промени коренно, докато всички ние (да сме живи и здрави дълги години), ни има. Смачкани сме от едно "чуждо присъствие", научени сме да се предаваме един други, за да живеем ние уж малко по-добре и това все още ни тежи и не можем да го изкореним.
Само сините!!!
Ясно е, че Стоилов не е най-великият треньор, но той ако беше, щяха за него да се борят Байерн и Реал примерно.
Сигурното е, че има тактическа грамотност, а честно казано, понякога за един отбор е важно да има, кой да нареди футболистите и да им зададе конкретни задачи и нещата стават съвсем различни.
В България по принцип сме зле в колективните спортове. Ние сме си индивидуалисти, по всички нива. Плюем се, обиджаме се, гледаме как да прекараме другия, да направим някаква далаверка или просто да направим сечено на съседа, било и без да получим изгода от това.
Това е манталитет и няма да се промени. Или поне няма да се промени коренно, докато всички ние (да сме живи и здрави дълги години), ни има. Смачкани сме от едно "чуждо присъствие", научени сме да се предаваме един други, за да живеем ние уж малко по-добре и това все още ни тежи и не можем да го изкореним.
Само сините!!!
- modor
- Контакти:
Утрешната тренировка на представителния тим на „Левски“ начело с новия старши-треньор Станимир Стоилов започва в 18:00 часа. Привържениците ще могат да набюдават заниманието от Сектор В, като влизането на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще става от вход №8.
Наставникът ще говори пред медиите от 17:00 часа в залата за пресконференции на Сектор В на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“.
Дано сега Грънчаров спи спокойно
Наставникът ще говори пред медиите от 17:00 часа в залата за пресконференции на Сектор В на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“.
Дано сега Грънчаров спи спокойно

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.