Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Пълна подкрепа за Мъри, хората зад него и отора. Освен това ще трябва да сме и търпеливи, защото финансите са ограничени, дълговете бол, част от футболистите слаби, друга не малка част неподготвени, има откорвени неможачи или дебелаци и накрая атаките срещу нас няма да закъснеят, там гатанасовщина си е диагниоза има толкова гнЪсна чорба сред журналята, и не на последно място ще има е съдийски тесли.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Сипвайте си от скъпото левскари, да се порадваме ... иде правилния футбол
Наздраве

Наздраве

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

- modor
- Контакти:
Добре дошъл у дома, Мъри! 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
както споменах преди време не смятам Мъри за някакво хипер мега треньорско светило. Както всеки добър треньор си има и провалите, и успехите.
Но определено смятам, че има шанса да да стане обединителната фигура в този така тежък за клуба ни момент. Дано наистина стане. Имаме нужда от човек, който да е на ти със спортно-техническите въпроси и да разбира от треньорство. Така че приветствам с голяма, ама наистина голяма надежда това назначение и му желая успех.
В добавка към патетиката ми
бих казал, че сега има шанс читави играчи да искат да станат част от отбора ни въпреки недотам розовото ни финансово положение. Все пак съгласете се, че едно е да се присъединяваш към отбор, трениран от Живко Миланов, Тодор Симов (никакви лоши чувства към тези две момчета) или Гошо Тодоров, съвсем друго е да си част от отбор, трениран от Станимир Стоилов. Всеки един играч с всичкия си осъзнава тази разлика
Но определено смятам, че има шанса да да стане обединителната фигура в този така тежък за клуба ни момент. Дано наистина стане. Имаме нужда от човек, който да е на ти със спортно-техническите въпроси и да разбира от треньорство. Така че приветствам с голяма, ама наистина голяма надежда това назначение и му желая успех.
В добавка към патетиката ми

- sinqkrepost1914
- Контакти:
За жалост не съм бил свидетел на синята приказка и всичко, което Мъри е направил за Левски като треньор, защото съм бил много малък, но много хора са и това, че 90 % са в такъв възторг говори достатъчно. Пълна подкрепа от тук насетне. Изтърпяхме последните години треньори като лицето ПХ, което заслужава само да му изпишат инициалите и нищо повече, като Гошо шубата, който така и не разбра къде се намира за краткия период, като ментето от Римини и т.н. Дано Мъри най-вече обедини публиката и отново сектор Б отново да преподава. Това трябва да е едно от най-важните неща. Обединение. Само така ще станем по-силни, без значение колко сме слаби в класирането. САМО ЛЕВСКИ !!!
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- LoveAndPeace
- Контакти:
А утре сутрин е правилният момент да обявят и начало на кампанията за подновяването на членските карти.
В следващите 20тина дни могат да постигнат много , стига да имат акъл и нюх.
В следващите 20тина дни могат да постигнат много , стига да имат акъл и нюх.
Jordan1914 написа:От този момент нататък, трябва мощна подкрепа към Мъри, Наско и футболистите! Минимум 1 година трябва да се остави Мъри да работи с този отбор! Само ЛЕВСКИ!
Ще има и атаки от платени медии как Левски играе зле и т.н. Ще се плюе по треньора и от сини уж сърца. Дано от септември догодина имаме отбор за обиграване и надграждане.
sinqkrepost1914 написа:За жалост не съм бил свидетел на синята приказка и всичко, което Мъри е направил за Левски като треньор, защото съм бил много малък, но много хора са и това, че 90 % са в такъв възторг говори достатъчно. Пълна подкрепа от тук насетне. Изтърпяхме последните години треньори като лицето ПХ, което заслужава само да му изпишат инициалите и нищо повече, като Гошо шубата, който така и не разбра къде се намира за краткия период, като ментето от Римини и т.н. Дано Мъри най-вече обедини публиката и отново сектор Б отново да преподава. Това трябва да е едно от най-важните неща. Обединение. Само така ще станем по-силни, без значение колко сме слаби в класирането. САМО ЛЕВСКИ !!!
Пожелавам ти го от все сърце, онова синьо море, левскарският дух които обръща мачове и истинската подкрепа която публиката дава на отбора. Ще бъде трудно но не и невъзможно!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

-
Честито!!! Пълна подкрепа към Мъри, Наско и играчите.
1. От сърце желая успех на Стоилов и да ме опровергае, че не е правилния треньор за Левски. Треньора е най - важната фигура за доброто представянето на отбора и дано Стоилов е този треньор. Омръзна ми от експерименти.
2. Няма да има златен дъжд, но с идването на Стоилов се дава сигнал, че финансовите ни проблеми ще останат в историята.
2. Няма да има златен дъжд, но с идването на Стоилов се дава сигнал, че финансовите ни проблеми ще останат в историята.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"