Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Не съм оптимист за Мъри.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Не съм оптимист за Мъри.
Не си оптимист, че ще поеме отбора или не си оптимист, че ще успее да постигне някакви успехи?
Всеки който е дошъл в Левски с големи очаквания обикновено се проваля. Най-вероятно същото ще се случи и с Мъри. След 10 годишни кандърми, ако се навие да дойде ще сбърка. На него му трябва поне година да окомплектова отбора и да заиграем що-годе грамотно. Трябва да се има предвид, че предния отбор той го наследи и леко надгради като попадна на играч като Бардон. Сега наследството е тежко, пари няма за трансфери, време няма за експерименти, изобщо ако успее да постигне нещо в рамките на година ще е истински подвиг.
Нека не забравяме, че при предишния престой на Мъри в Левски, Насо беше незаобиколим фактор в БФС. Мъри биеше максимум 4-5 отбора, защото те не стават, 4-5 мача Насо ги уреждаше и пак биехме и имаше един истински с ЦСКА, където този мач не ни носеше много усмивки. Така че сега без Насо в БФС, без много пари и с тези футболисти, аз лично не съм много оптимист за бъдещето...
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:Всеки който е дошъл в Левски с големи очаквания обикновено се проваля. Най-вероятно същото ще се случи и с Мъри. След 10 годишни кандърми, ако се навие да дойде ще сбърка. На него му трябва поне година да окомплектова отбора и да заиграем що-годе грамотно. Трябва да се има предвид, че предния отбор той го наследи и леко надгради като попадна на играч като Бардон. Сега наследството е тежко, пари няма за трансфери, време няма за експерименти, изобщо ако успее да постигне нещо в рамките на година ще е истински подвиг.
Сега има хора, като Зайков, Миланов и Борко, които в никакъв случай не са Ричи, Боримиров, Лусио и Живко, но пак е нещо. Още повече, че в онзи период в школата се работеше по друг начин... Трябват не един, а двама вратари, два бека за отдясно, един отляво, в средата сме ок засега, напред може да се импровизира. Ако сега дойде Мъри, съм на мнение, че ще завършим в първата шестица - нещо, което въобще никой от нас не виждаше как ще стане с Живко, нали? Мисля, че и няма да сме брашнян чувал, както отново изглеждаше, че ще е. И при добър късмет, може да се представим достойно за купата (полуфинал-финал). За следващия сеозн, божа работа. Така че аз съм предпазлив оптимист. Особено, гледайки конкуренцията. Не говоря за Лудогорец и тирето, а за тези под тях - все пак съм оптимист, но не и максималист.

- сини шампиони
modor написа:сини шампиони написа:Я да попитам какво става с членските карти, кога ще се подновяват!
От декември трябва да се подновяват.
Много ти благодаря чакам с нетърпение да си я подновя.
И само Левски оле
Ако дойде Стоилов ще има допълнителен обединителен ефект,и нова вълна ентусиазъм.Това ни е нужно в момента.За мен възможните и желани опции са или Херо,или Мъри.Наско сака Мъри,така че това е.
Пак ще има недоволни,от ясно ,по-ясно е.
Пак ще има недоволни,от ясно ,по-ясно е.
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
gembala написа:Нека не забравяме, че при предишния престой на Мъри в Левски, Насо беше незаобиколим фактор в БФС. Мъри биеше максимум 4-5 отбора, защото те не стават, 4-5 мача Насо ги уреждаше и пак биехме и имаше един истински с ЦСКА, където този мач не ни носеше много усмивки. Така че сега без Насо в БФС, без много пари и с тези футболисти, аз лично не съм много оптимист за бъдещето...
И в УЕФА ли имаше хора, че така се получи с четвъртфинала и ШЛ? Играхме, като равни на ЦСКА (Москва), Оксер, Удинезе и Шалке, с Марсилия... Бах тоз' Наско, много влиятелен бил...
Последна промяна от metodito на 01 сеп 2021 14:15, променено общо 1 път.
сини шампиони написа:modor написа:сини шампиони написа:Я да попитам какво става с членските карти, кога ще се подновяват!
От декември трябва да се подновяват.
Много ти благодаря чакам с нетърпение да си я подновя.
Oт магазина казаха октомври.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
gembala написа:Нека не забравяме, че при предишния престой на Мъри в Левски, Насо беше незаобиколим фактор в БФС. Мъри биеше максимум 4-5 отбора, защото те не стават, 4-5 мача Насо ги уреждаше и пак биехме и имаше един истински с ЦСКА, където този мач не ни носеше много усмивки. Така че сега без Насо в БФС, без много пари и с тези футболисти, аз лично не съм много оптимист за бъдещето...
Благодаря за информацията май сме гледали различни мачове, би ли ми дай инфо кои отбори 4-5 сме били и кои 4-5 насо ги е уреждал и, да те помоля да пуснеш и статистиката с сесека.
Ще ти бъда много благодарен.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.