Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 01 сеп 2021 10:33

baltimore написа:Имате фиксирани месечни вноски към НАП по споразумението които също не са плащани. И въпреки това се представя документ, че няма задължения. Аз ли нещо бъркам/не разбирам или всичко е точно и проразчно?

Не е до бъркане или неразбиране. Никой не е чел това споразумение. Никой не знае какви точки има в него. Не е задължително при изпадане в забава , споразумението да се прекратява автоматично и цялата сума да става изискуема. Все пак кредиторът (НАП) може да прецени по какъв начин ще си събере цялата ( колкото може повече) сума.
На тях им е ясно , че второ тире няма да има и момента в който направят крачката .......горят с 99.9%

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 01 сеп 2021 10:36

И в гонга вече пише, че по информация на труд, Мъри е вече начело на Левски, но аз си чакам дспорт :) :) :)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 сеп 2021 10:45

TristaNNN написа:Прочетох, че някои колеги се канят да си правят регистрации в Палмс бет и да залагат. Аз направих същото преди около 3 месеца с идеята, че така и така не ме бива в залозите и в някакъв момент ще загубя каквото имам, но поне нека парите ми да отидат при тези, които помагат финансово на любимия клуб. Е, след като малко се просветих в темата със залозите, се оказа, че няма да ме фалират толкова лесно, но това е друга тема.
Молбата ми към колегите, които ще си правят регистрации в Палмс бет е да ми драснат на лично (или на някой друг свой колега/авер, който има регистрация в същия сайт) преди да се регистрират, понеже букмейкъра дава един нелош бонус "препоръчай приятел". Сетне, като се изучите и вие, ще разберете какво се прави с бонусите по принцип. ;) И, да, ако сте си подновили сезонните карти, би трябвало да сте получили ваучър за спортни залози в Палмс бет на стойност 10 лева, не го хвърляйте в коша.
Иначе, този петгодишен договор е прекрасен пример за взаимоизгодно партньорство между футболен клуб и рекламодател, както и за потенциала на огромната синя маса от привърженици и ползите, които би имал един спонсор от това - тема, която сме дъвкали много през годините. Ето, аз си открих сметка за залози при тях, други колеги във форума и мои познати също са го направили, трети се канят да го сторят, а има и още, и още левскари в страната, които ако са решили да започнат да залагат, биха го направили точно при спонсора на любимия клуб, нали? ;)

Преди години имаше статистика в коя ние сме на челните места като най големите хазартаджии в Европа, тъжно но факт.
Та тези около мен сите са у Палмите.
Същото беше с чипса, всеки питаше от къде да си купи.. за това и не се съмнявам че ще имат сериозен наплив при тях, а и те си го знаят със сигурност.
След "ерата" Чери и гоненето на топ букита от България, им е широко около вратовете на бетинг компаниите ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 01 сеп 2021 10:52

TristaNNN написа:Иначе, този петгодишен договор е прекрасен пример за взаимоизгодно партньорство между футболен клуб и рекламодател, както и за потенциала на огромната синя маса от привърженици и ползите, които би имал един спонсор от това - тема, която сме дъвкали много през годините. Ето, аз си открих сметка за залози при тях, други колеги във форума и мои познати също са го направили, трети се канят да го сторят, а има и още, и още левскари в страната, които ако са решили да започнат да залагат, биха го направили точно при спонсора на любимия клуб, нали? ;)

Идея с огромен потенциал , първоначално лансирана от Очко беше - Партньорска мрежа.
Място на което търговци на стоки и услуги се регистрират.
На подобна идея общо взето тавана е небето , защото след време и при правилно разработване , може да се появи конкуренция и надцакване между самите търговци.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 01 сеп 2021 11:08

Тия журналисти са голям смях и шизофреници. Първо написали Станимир Стоилов отново е треньор на Левски. Следващата новина е Сираков на последна среща с Мъри дали ще приеме да е начело на отбора.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 01 сеп 2021 11:23

Заключителната част от преговорите между Левски и Стоилов предстоят.

Това пишат дспорт, ще се чака, а в гонга пише, че ще връщаме пак Райнов :lol: :lol: :lol:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 сеп 2021 11:32

И те са като нас.Един си пише за очакванията,друг за мечтите,трети фантазира.
Свободна държава,всеки е свободен да твори
Едните изповядват реализма,втори,сюрреализма,трети експресионизъм.четвърти най-досадните -
Екскрементизъм
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 сеп 2021 11:57

Blue_Blood84 написа:Тия журналисти са голям смях и шизофреници. Първо написали Станимир Стоилов отново е треньор на Левски. Следващата новина е Сираков на последна среща с Мъри дали ще приеме да е начело на отбора.

Различни медии, различни мнения.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 сеп 2021 12:07

Бе кликове да. Все някой ще налучка. За момента дспорт има най точната статия.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 01 сеп 2021 12:08

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”