TristaNNN написа:Прочетох, че някои колеги се канят да си правят регистрации в Палмс бет и да залагат. Аз направих същото преди около 3 месеца с идеята, че така и така не ме бива в залозите и в някакъв момент ще загубя каквото имам, но поне нека парите ми да отидат при тези, които помагат финансово на любимия клуб. Е, след като малко се просветих в темата със залозите, се оказа, че няма да ме фалират толкова лесно, но това е друга тема.
Молбата ми към колегите, които ще си правят регистрации в Палмс бет е да ми драснат на лично (или на някой друг свой колега/авер, който има регистрация в същия сайт) преди да се регистрират, понеже букмейкъра дава един нелош бонус "препоръчай приятел". Сетне, като се изучите и вие, ще разберете какво се прави с бонусите по принцип.

И, да, ако сте си подновили сезонните карти, би трябвало да сте получили ваучър за спортни залози в Палмс бет на стойност 10 лева, не го хвърляйте в коша.
Иначе, този петгодишен договор е прекрасен пример за взаимоизгодно партньорство между футболен клуб и рекламодател, както и за потенциала на огромната синя маса от привърженици и ползите, които би имал един спонсор от това - тема, която сме дъвкали много през годините. Ето, аз си открих сметка за залози при тях, други колеги във форума и мои познати също са го направили, трети се канят да го сторят, а има и още, и още левскари в страната, които ако са решили да започнат да залагат, биха го направили точно при спонсора на любимия клуб, нали?