Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 01 сеп 2021 10:07

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 01 сеп 2021 10:11

metodito написа:https://topsport.bg/levski/stanimir-stoilov-e-noviyat-trenyor-na-levski.html
Истина или не?

Докато не го видя публикувано в дспорт не вярвам, тия в топспорт си пишат каквото им падне.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2021 10:16

Дано е истина. Иначе е препечатано от темаспОр.

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 01 сеп 2021 10:18

Айде ако е така да ви е честит. Не му желая големи успехи ама почнете поне малко да говорите за футбол, че само за пари вече то писна. Да ви бием с треньор Мъри си е най яко :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2021 10:18

Прочетох, че някои колеги се канят да си правят регистрации в Палмс бет и да залагат. Аз направих същото преди около 3 месеца с идеята, че така и така не ме бива в залозите и в някакъв момент ще загубя каквото имам, но поне нека парите ми да отидат при тези, които помагат финансово на любимия клуб. Е, след като малко се просветих в темата със залозите, се оказа, че няма да ме фалират толкова лесно, но това е друга тема.
Молбата ми към колегите, които ще си правят регистрации в Палмс бет е да ми драснат на лично (или на някой друг свой колега/авер, който има регистрация в същия сайт) преди да се регистрират, понеже букмейкъра дава един нелош бонус "препоръчай приятел". Сетне, като се изучите и вие, ще разберете какво се прави с бонусите по принцип. ;) И, да, ако сте си подновили сезонните карти, би трябвало да сте получили ваучър за спортни залози в Палмс бет на стойност 10 лева, не го хвърляйте в коша.
Иначе, този петгодишен договор е прекрасен пример за взаимоизгодно партньорство между футболен клуб и рекламодател, както и за потенциала на огромната синя маса от привърженици и ползите, които би имал един спонсор от това - тема, която сме дъвкали много през годините. Ето, аз си открих сметка за залози при тях, други колеги във форума и мои познати също са го направили, трети се канят да го сторят, а има и още, и още левскари в страната, които ако са решили да започнат да залагат, биха го направили точно при спонсора на любимия клуб, нали? ;)
Последна промяна от TristaNNN на 01 сеп 2021 10:28, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 01 сеп 2021 10:21

Имате фиксирани месечни вноски към НАП по споразумението които също не са плащани. И въпреки това се представя документ, че няма задължения. Аз ли нещо бъркам/не разбирам или всичко е точно и проразчно?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 сеп 2021 10:21

Скоро и аз ще вкарам некой лев у Палмите, ама ако ги фалирам :mrgreen: :geek:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2021 10:28

Kotooshu написа:Скоро и аз ще вкарам некой лев у Палмите, ама ако ги фалирам :mrgreen: :geek:

Ще со форумния Иво Тонев. :mrgreen:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 сеп 2021 10:29

mikata написа:Пепи Димитров вчера на събранието е казал,че има компания която ще дава повече пари от палмите,ако феновете вземат акциите.

Вальо го каза това.
Не познавам Пепи но веднъж си говорихме в онези най-мракобесните години на път за мач в Овча Купел, имам добри впечатления от него и му се чудя как и защо са му промили мозъка и на него, жалко.
Имали спонсор, ама искали клуба, що не го изкарат една пресконференция и от там при Наско с банковите гаранции и всичко е пей сърце :)

tochavos написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 сеп 2021 10:30

metodito написа:
Kotooshu написа:Скоро и аз ще вкарам некой лев у Палмите, ама ако ги фалирам :mrgreen: :geek:

Ще со форумния Иво Тонев. :mrgreen:

Май по добре у Winbet да ходя а :mrgreen: :lol: :lol:

tochavos написа:

Върни се в “Левски”