Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dido2k
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот dido2k » 31 авг 2021 18:09

NOMER14 написа:
dido2k написа:BTW с новия ви шеф съм учил заедно :idea:

И той от кой отбор беше тогава?

В интерес на истината идея си нямам :)
Пък и от гледна точка на позицията му, едва ли има голямо значение. Важното е, че му сече пипето и разбира от бизнес

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 авг 2021 18:30

Структурните промени са на лице. Ще се работи Левски да акумулира собствени средства за да може да покрива част от разходите. Ще влязат нови хора с бизнес идеи които трябва да се реализират. Иначе Адио-Рио. Мъри ще стане треньор то е ясно. Гаранциите ще ги получи от първо лице.Вече трябва наистина повече търпение и по голяма посещаемост на стадиона. Работите ще се наредят особено като има ясен план за няколко години. Сериозни хора като тези не биха предприели такава стъпка без такъв. На есен Мъри ще има матрял по които да работи в перспектива. Сираков явно ще остане собственик само на хартия. Няма как такава фирма да притежава отбор. Не виждам Тити какъв ще го дири в съвета. Някои от форума тук би бил по полезен.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 авг 2021 18:36

За какъв чеп Тита остава в НС .....

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 авг 2021 18:47

Бих казал, че на фона на заплатите в клуба, не трябва да се искат чудеса от футболисите.
Този сезон също ще е доста тежък, но пък имате глемия шанс в рамките на същия драстично да намалите задълженията.
Миналия сезон 800-900 хиляди лева на месец за запалти, сега сумата е 150 хиляди.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 31 авг 2021 20:07

Я да попитам какво става с членските карти, кога ще се подновяват!
И само Левски оле

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 31 авг 2021 20:33

Баждеков: "Разчитаме, че с някои новини, които ще се случат в спортно-техническата част интересът към клуба ще се повиши и ще зарадваме феновете."

За Стоилов ли намеква или друго?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 авг 2021 20:35

Членските карти би трябвало да се подновят безплатно. Това е жест към хората заради който клубът за оцеля. :!: :!: Безпрецедентно ще е в света. Убеден съм че същите тези средства запалянкото ще ги вложи в артикули и сувенири на клуба...тоест ще останата в клуба.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 авг 2021 21:14

Оценка на Сираков не мога да дам. Малко хора в неговата ситуация биха останали и биха се занимавали. За което му свалям шапка. Но има и два големи негатива - първо е сагата с бай Джо Диксън. В крайна сметка остана усещането за наивност, непрофесионалност, неподготвеност. И това на фона на многото адвкоати, дето проучвали всек иедин детайл.
Втория голям негатив - Сираков, като спортно-технически ръководител не е мръднал в развитието си от 2007-ма година насам. Мисля, че като футболна личност отдавна сякаш е загубил контакти и връзки с други хора от средите. По никакъв начин не остана усещането, че в спортно-технически план в Левски се работи професионална, откакто той стана собственик. Може би и цялата му енергия е била вложена във финансовото оцеляване на клуба, за да продължи да съществува, но всичките назначения на треньори и цялата селекция е на пожар. Оставането на Божинов, който е свършил с футбола, връщането на Михайлов, който преди това си позволи думи, който индикират, че е имало конфликти. Идват играчи, които после си тръгват веднага с разтрогване и не бяха направени опити да бъдат задържани. Отново никакъв гръбнак в отбора. Няма основни играчи, дето са изкарали няколко сезона в отбора, колкото и зле да са. Половин година да са играли заедно и то с един треньор (!), а след това новите трансфери да надградят над тях, но и основните играчи да останат в отбора.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 31 авг 2021 21:50

Вълчан написа:Членските карти би трябвало да се подновят безплатно. Това е жест към хората заради който клубът за оцеля. :!: :!: Безпрецедентно ще е в света. Убеден съм че същите тези средства запалянкото ще ги вложи в артикули и сувенири на клуба...тоест ще останата в клуба.

Аз съм съгласен пак да си ги подновяваме. ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 авг 2021 22:31

От Грънчаров
Какви постове ? Аз си имам работа , а си имам постове тук в инстаграм и във фейсбука ми ! Написах го , че дочувам , че някакви наглеци си преписват заслуга , че закарали Palms bet в Левски ! А Palms bet са спонсори на Дарик радио и Dsport.bg и аз запознах Сираков и Лъчо Петров !
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”