Сега дебна да не затворят казаните, че им да варя още ракия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Верно верно. Ама аз за слави не съм гласувал, та на кой му е изпит нз![]()
![]()
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Ангренажна верига за Опел Корса 1500 лева батеее.
Олинезата поне да намали цената лютениците и майонезата
delqnski47 написа:Warped написа:Верно верно. Ама аз за слави не съм гласувал, та на кой му е изпит нз![]()
![]()
ИТН са единствените, които се опитват да задават въпроси на всичко това . Задаването на въпроси и разсъждаване е нещо, което все повече и повече липсва.
А опорката, че били антиваксъри, падна с последното интервю на Трифонов.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
delqnski47 написа:Warped написа:Като разбереш какво значи дискриминация, тогава
Окей .
Защо се ''ограничават'' неваксинирани ? Така по - става.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Непринуден:
delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:Някой може ли да ми обясни на прост език като за мене защо се дискриминират неваксинирани ?
Каква е причината ? Благодаря.
По важния въпрос е защо се дескриминират преболедувалите от ваксинираните? До някъде е разбираемо да има ограничение на нито ваксинираните и нито преболедувалите, защото най - малко здр. система няма да издържи.
Здр. система не издържа, защото половината хоспитализирани, които не са в интензивното, няма нужда да са там![]()
И това е факт, казва го човек, който е началникът на Ковид отделение.
Пълнят леглата с хора с настинка . Еми нормално........ замислете се малко
W84me написа:delqnski47 написа:Warped написа:Като разбереш какво значи дискриминация, тогава
Окей .
Защо се ''ограничават'' неваксинирани ? Така по - става.
Защото хората не искат да са свободни, те са страхливи и прости. Каквото им пее телевизора, това рецитират. Аз съм ваксиниран, но направят ли ваксинацията задължителна например за посещения на ресторанти, аз спирам да ходя.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта