Летен трансферен прозорец 2021

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2021

Мнениеот 1914.1902 » 31 авг 2021 12:13

LaRgO написа:
ViscaBarca написа:Договорили сме нападател и аз имам преположение кой е той! Играе в Дортмунд и е роден в една скандинавска държавица с уж един от най-високите стандарти за живот в света! Да видим дали ще позная :)

И Мбапе взимате заедно с него. Егати, Барселона взе атомно-биологично нападателно дуо. Няма кой да ги спре с Мбапе и Холанд. Веднага да им дават всички купи в лигата и ШЛ.

Не само тях, за халф са взели Погба, а за защитник Ван Дайк.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 31 авг 2021 12:17

А шейховете зарязват ПСЖ и Сити и вече ще наливат пари в Барсата. Всеки от тях ще дава по милиард на месец. Барселона започва да търси извънземни, защото отборите на Земята вече не са им конкуренция.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 31 авг 2021 12:22

LaRgO написа:
ViscaBarca написа:Договорили сме нападател и аз имам преположение кой е той! Играе в Дортмунд и е роден в една скандинавска държавица с уж един от най-високите стандарти за живот в света! Да видим дали ще позная :)

И Мбапе взимате заедно с него. Егати, Барселона взе атомно-биологично нападателно дуо. Няма кой да ги спре с Мбапе и Холанд. Веднага да им дават всички купи в лигата и ШЛ.

Мбапе е прекалено лимитиран футболист, не ме кефи вече, а и е чернокож (не съм расист), но в отбора има прекалено много чернокожи, които с нищо не допринасят за добрата атмосфера около отбора (Юмтити, Дембеле, Мориба...). Холанд обаче е друга бира.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 31 авг 2021 12:30

Холанд ще го гледате само на снимка, а от другото лято може и в Реал да го гледате заедно с Мбапе как ви порят отбраната като швейцарско сирене. Още сега с Камавинга ще го усетите в центъра на терена и то без вазелин. :twisted: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 авг 2021 12:31

Освен някой закъсал като Алкасер и то за половинта му заплата друг не можете да вземете днес!
Само че подводницата няма да се навие да му плащате само 50 %-та от заплатата! :mrgreen:
Иначе чета че Атлетико е отказал чист наем без никакви дурги условия на Барселона за Ж.Феликс.
Предложили са Кавани на Барса ама нЕма кинти за заплатата му!
Относно Холанд не можете само комисионната на дебелия му агент да платите въпреки 500 млн. Е нов кредит!
Да не говорим да го включите в ЛаЛига със заплатата която ще му иска същият нетънък агент.
Може да се е помолил Лапорта на ФлорентиН за наем на Л. Йович или Мариано! :mrgreen:
Последна промяна от Pichichi на 31 авг 2021 12:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 31 авг 2021 12:32

JimBeam написа:Холанд ще го гледате само на снимка, а от другото лято може и в Реал да го гледате заедно с Мбапе как ви порят отбраната като швейцарско сирене. Още сега с Камавинга ще го усетите в центъра на терена и то без вазелин. :twisted: :lol:

да да мбапе като му кажат, че ще доведат халанд и ще подаде молба за трансфер, той трябва да е звездЪта в отбора

камавинга ще го усетим в центъра на скамейката, той няма да играе на мястото на триото им в средата
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 31 авг 2021 12:41

Този Камавинга ,честно казано, за първи път го чувам, така че не знам каква заплаха може да е. Току що проверих в Уикипедия кой е - що е и видях, че Реал са го взели за 30 милиона от Рен. Симпатично шоколадово момченце е, да видим какви качества ще покаже (next Odegaard maybe)! Холанд иначе съм сигурен, че рано или късно ще го вземем. Ако разкараме ненужните, вероятно още това лято ще облече екипа!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 авг 2021 12:42

ViscaBarca написа:Този Камавинга ,честно казано, за първи път го чувам, така че не знам каква заплаха може да е. Току що проверих в Уикипедия кой е - що е и видях, че Реал са го взели за 30 милиона от Рен. Симпатично шоколадово момченце е, да видим какви качества ще покаже (next Odegaard maybe)! Холанд иначе съм сигурен, че рано или късно ще го вземем. Ако разкараме ненужните, вероятно още това лято ще облече екипа!

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Кое лято?
Омбре ти имаш ли идея коя дата е днес и до кога могат да се вземат нови играчи?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 авг 2021 12:45

Като го чуваш за първи път, тогава защо го коментираш изобщо? :roll: Ти няма как да дадеш реална оценка за някой, след като не си го гледал.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 авг 2021 12:54

Ъ, Кавани в Барселона? Каква е тая шитня бре :x

Върни се в “Футбол - Свят”