Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Непринуден
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Непринуден » 30 авг 2021 20:18

Трансфера на Кръстев е супер, този на хърватина от Лех не.

Подкрепям трансферите на млади българи играещи добре в други български отбори. Не обаче на някакви неясни второразредни чужденци.

И не мога да разбера защо и сини и червени плюете за щяло и нещяло Венци. Той е прав като се присмива на черни (Мапуко). Де да бяха повечето като него и да даваха път на българи. Друго щеше да е нивото на шампионата ни и на националния отбор.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 авг 2021 20:35

Кой е Кръстев?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 авг 2021 21:01

Не е зле, дано му потръгне в ЦСКА!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 30 авг 2021 21:03

[offtopic]
Непринуден написа:Трансфера на Кръстев е супер, този на хърватина от Лех не.

Подкрепям трансферите на млади българи играещи добре в други български отбори. Не обаче на някакви неясни второразредни чужденци.

И не мога да разбера защо и сини и червени плюете за щяло и нещяло Венци. Той е прав като се присмива на черни (Мапуко). Де да бяха повечето като него и да даваха път на българи. Друго щеше да е нивото на шампионата ни и на националния отбор.
[/offtopic]

Хърватина е под наем и не е плащана трансферна сума за него! Също така кой български полузащитник виждаш като наш играч и колко пари искат нашите клубове за такъв футболист, особенно като чуят, че ЦСКА го иска. Дали е второразреден или не си има компетентни хора които да преценят и щом са решили, че го искат, значи са видели нещо качествено в него. По твоята логика не ни трябват Матей, Кери, Кох, Вион и Юга. Тези бих ги отличил.
P.S. Кръстев е добро попадение за отбора!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 авг 2021 21:14

Трансферът е ок според мен. Нуждаем се от малко back up до края на полусезона, а не от някакви твърди титулярни играчи, тъй като след завръщане на контузените съставът би бил добре балансиран. Важното е хърватинът да има качествата да замества добре колегите си в някои от мачовете от първенството.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 30 авг 2021 22:06

По твоята логика не ни трябват Матей, Кери, Кох, Вион и Юга.

Не съм тотално против чужденците, но по-малко и наистина да си струват. Първата ми асоциация за обратното, в духа на Стойчо ако вървя, е Ней. И обратно. Каранга. Когато някой пасне защо се продава дори и за добра сума? Тя обикновено е равна на около 5 опита за намиране на нов на същия пост. Примерно продаваме някой за 3-4 милиона и после почваме за половин-един милион да търсим друг със същите качества. Ако стане от първия опит супер, печелим пари, но не става дори и за приблизително същата сума, тоест от 4-5 опита. Така или иначе отбора върви с даден играч и ако се продава да стигнем поне нещо в духа на хървати, сърби за 10 и повече милиона, а не нещо връзващо бюджета за няколко месеца и после няколко години в лутане на подобен играч.

Много ментета се извъртяха. Логиката по принцип би трябвало да е обратната. Като цяло неизвестни футболисти, без договори, за ниски трансферни суми и т.н. са като брак и рядко ще попадаме на нещо пропуснато и невидяно от други. Има такива случаи, но те са рядкост и попадения. Като цяло обаче нещата от там не стават. Нашите спецове обаче карат на обратния принцип. Все едно там почти винаги ще намираме качество.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 авг 2021 22:37

Беше ли чувал за Томас Лам,а как се включи,като че ли е от години в ЦСКА.Нека не бъдем крайни,ЦСКА има нужда от дефанзивни халфове и трансферът е много правилен.А не съм сигурен че Калоян Кръстев ще се пребори с конкуренцията на Кайседо и Бисмарк, миналата година го мъчиха и като крило в Славия.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 30 авг 2021 23:07

Така да е, а и аз не съм твърде краен. Дано да е за добро всичко.

Съмнява ме обаче, че във всяко интервю до края на сезона задължително ще присъства поне една от думите ротации, дълбочина, вариативност, (повече) конкуренция (на всеки пост).
Последна промяна от Непринуден на 30 авг 2021 23:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 авг 2021 23:07

Добри са трансферите. Сега ако може и да разкарат 3-4 ма ще съм още по-доволен.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”