Без цензура (Припс 2021 синя родопчанка). Fake agent +18

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

honda
Контакти:

Re: Без Цензура. (Припс 2021 Синя Родопчанка). Fake agent +18

Мнениеот honda » 30 авг 2021 18:14

peliforewer написа:
dido2k написа:
krumeto написа:
CSKA 78 написа:Аве, много интересна униформа представиха Лц - една такава мъженствена! Но трябваше да им сложат пера на задниците, за да е завършена картинката! Ха-ха!

ПП Дали ще използват същото екипче и в ЕКТ, защото ще им дадат бонус точки?! :lol:

Бонус точки са ви дали вчера за голямата победа над Черно Море с игра от европейски мащаб.
Всички показатели в полза на мопряциоте.

И на вас ви дадоха бонус точки вчера: шуменския съдия спести поне по 2 червени картона на Цициньо и Сантана, ама нали е от съседната махала. А за дузпата защо никой не каза нищо, а предния кръг оревахте "върталъка" за тази на Армията? Някой сега да обясни къде са разликите, след като правилото е едно и също.

Дузпите въобще не бяха еднакви, на мача ЦСКА - Пирин топката бе центрирана и Футболистът на Пирин я изби с ръка напред без да има рикошет преди това, а за дузпата на Лудогорец топката се удари в земята и тогава срещна ръката на защитникът. Ако не беше му срещнала ръката топката отиваше в аут.Не знам дали съдията не се престара в този случай, както и като показа абсолютно смешен жълт картон на голмайстора и най-добрия футболист на Пирин в този мач още в самото начало на срещата при резултат 1-0 за пиринци. Това го споменавам защото съм свидетел на цялата кариера на Станислав Тодоров който от вчера е с най-много мачове от българските футболни съдии и този номер с ранните жълти картони го е правил много пъти, след това в зависимост от това как върви мача във всеки един момент може да остави единия отбор с човек по-малко.Ако се не лъжа го изхвърлиха от международното съдийство заради далавери.

Трябва ли да ти напомням,че този съдия (Ст.Тодоров) преди време беше наречен талибан на...ГГ.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 авг 2021 18:16

CSKA 78 написа:Аве, много интересна униформа представиха Лц - една такава мъженствена! Но трябваше да им сложат пера на задниците, за да е завършена картинката! Ха-ха!

ПП Дали ще използват същото екипче и в ЕКТ, защото ще им дадат бонус точки?! :lol:

Вървят по стъпките на Левски. Скоро очакваме да изникне и някое клипче от съблекалнята.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 30 авг 2021 18:35

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 авг 2021 18:43

honda написа:
peliforewer написа:
dido2k написа:
krumeto написа:

Бонус точки са ви дали вчера за голямата победа над Черно Море с игра от европейски мащаб.

И на вас ви дадоха бонус точки вчера: шуменския съдия спести поне по 2 червени картона на Цициньо и Сантана, ама нали е от съседната махала. А за дузпата защо никой не каза нищо, а предния кръг оревахте "върталъка" за тази на Армията? Някой сега да обясни къде са разликите, след като правилото е едно и също.

Дузпите въобще не бяха еднакви, на мача ЦСКА - Пирин топката бе центрирана и Футболистът на Пирин я изби с ръка напред без да има рикошет преди това, а за дузпата на Лудогорец топката се удари в земята и тогава срещна ръката на защитникът. Ако не беше му срещнала ръката топката отиваше в аут.Не знам дали съдията не се престара в този случай, както и като показа абсолютно смешен жълт картон на голмайстора и най-добрия футболист на Пирин в този мач още в самото начало на срещата при резултат 1-0 за пиринци. Това го споменавам защото съм свидетел на цялата кариера на Станислав Тодоров който от вчера е с най-много мачове от българските футболни съдии и този номер с ранните жълти картони го е правил много пъти, след това в зависимост от това как върви мача във всеки един момент може да остави единия отбор с човек по-малко.Ако се не лъжа го изхвърлиха от международното съдийство заради далавери.

Трябва ли да ти напомням,че този съдия (Ст.Тодоров) преди време беше наречен талибан на...ГГ.

А аз трябва ли да ти напомня ,че в първите години на съдийската си кариера Ст.Тодоров беше ултрас Левски и щом го назначаваха да свири на Левски срещата беше с предизвестен край.Не знам после как се завъртяха нещата,но и вие взехте да си патите от него,а това талибан си е твоя интерпретация,нали на мода сега са талибаните.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 30 авг 2021 18:56

sinqkrepost1914 написа:Kак ще коменитрате това ?
https://dsport.bg/novo-predlozenie-zatvarane-na-stadionite-ili-50-publika-samo-s-vaksina.html

Като тъпотия. За разлика от други държави, тук от поне три месеца има излишък от ваксини, даже можеш да избираш. Всеки си е направил изборът. Аз лично се ваксинирах и съм против ограничения.
Хайл Мусолини

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2021 18:59

dido2k написа:
realno написа:Защото сте наследник на оригинала, НО НЕ и оригинала. :)

Идея си нямаш колко си прав, и какъв автогол си вкарваш с това (Везалов ряпа да яде).
Сегашният отбор с тире, който е играе на Армията е на 5 години: неоспорим факт.
Не, не е Литекс, а нов отбор, създаден с единствена цел да откупи професионалния лиценз на Литекс (абсолютно същата процедура каквато направиха Ботев с лиценза на Металик Сопот, от още десетки други отбори, мързи ме да ги изброявам).
Отборът (ПФК ЦСКА София), който фалира пред 2016, всъщност е създаден през 1999г от Любо Петев, като част от "преврата" срещу Мултигруп и покойния Илия Павлов.
Сегашният отбор на Левски е регистриран като съвършено нов клуб от Томас Лафчис през 1992г (или 1991) под името ФК Левски-1914 София (оказа се че и там има тире :) )
Хайде сега някой да обясни юридически издържано, къде са разликите, защото аз такива не откривам.
Отново: аз НИКОГА не съм твърдял, че сегашният клуб на Армията е оригиналният такъв, обаче прилагайки абсолютно същата логика, се оказва че ОРИГИНАЛНИТЕ клубове в България се броят на пръсти, и нито Ч.Море имат каквото и да било право да си приписват титлите и на Владислав и на Тича, нито Ботев Пловдив имат и най-малките основания да твърдят че са създадени през 1907 (или 1906), нито сегашният ПФК Левски 1914 може да твърди, че е оригиналният клуб създаден 1914 или 1911 както се опитват да вмъкнат във пълния с правописни грешни текс от секция История на официалния си клубен сайт.

Първо не е създаден преди 5 години,а е Литекс- има официално становище на ПК на БФС по въпроса. Както и лиценза с който през шампионат 2016/17 играе ЦСКА-София е издаден на ФК Литекс. Всички играчи картотекирани с БФС от ЦСКА-София за шампионат 2016/17 бяха с договори с Литекс
Чел ли си ЗФВС ,Устава на БФС, Лицензионния Правилник на БФС? - едва ли, ако го беше чел нямаше да напишеш чутовната глупост с откупуването на лицензи. :)
Доста ме разсмя с преврата на Л.Пенев срещу "Мултигруп" - вярваш ли го? През 1999г Ил.Павлов(лека му пръст) не беше на върха на силата си ,но си беше прекалено висока топка за Л.Пенев. Доста пъти съм писал по темата и съм първия в този форум ,който написа преди доста години,че няма юридическа връзка между ЦСКА преди 1999г и след това. Но това е единствения клуб при който връзката беше прекъсната.
При всички други клубове имаше юридическа приемственост.
Като не си запознат за Левски защо пишеш глупости?- Може ли да те попитам с кой клуб имаха договори примерно Ил.Илиев, Зл Янков, Д.Боримиров, П.Хубчев ? И какво се случва с договорите подписани от клуба с играчите,ако както ти твърдиш създаваш съвършено нов клуб?
Имаш ли идея защо Левски се казваше Левски-1914 през един период от време? - Безброй пъти съм го писал.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 авг 2021 19:03

CaptainBertorelli написа:
sinqkrepost1914 написа:Kак ще коменитрате това ?
https://dsport.bg/novo-predlozenie-zatvarane-na-stadionite-ili-50-publika-samo-s-vaksina.html

Като тъпотия. За разлика от други държави, тук от поне три месеца има излишък от ваксини, даже можеш да избираш. Всеки си е направил изборът. Аз лично се ваксинирах и съм против ограничения.

Искаме или не, то светът върви в тази посока и ние еднолично не можем да го спрем.
Рано или късно всеки от нас ще трябва да се ваксинира.
Според мен няма да затворят стадионите, но ще се изисква ваксинация или отрцитален тест.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 авг 2021 19:04

honda написа:При всички други клубове имаше юридическа приемственост.

Е, вашата юридическа връзка е с Динамо София.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2021 19:08

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
dido2k написа:
krumeto написа:

А аз трябва ли да ти напомня ,че в първите години на съдийската си кариера Ст.Тодоров беше ултрас Левски и щом го назначаваха да свири на Левски срещата беше с предизвестен край.Не знам после как се завъртяха нещата,но и вие взехте да си патите от него,а това талибан си е твоя интерпретация,нали на мода сега са талибаните.

Ако следиш българския футбол от толкова време ,отколкото твърдиш щеше да знаеш кой използва първи понятието "талибани на ГГ" и кои са талибаните на ГГ. Ще ти дам един джокер много обичате да цитирате въпросния футболен човек ;) .
Би ли посочил един коментар ,който определя Ст.Тодоров като съдия на Левски , докато в обратната посока аз мога да ти покажа доста. Примерно удар на Том с крак в тялото на В.Минев при спряла игра, удар без топка на Дока срещу С.Грийн. Да ти напомням ли един мач между Левски и ЦСКА през 2008г каква дузпа свири, като дори вашия гуру ГА твърдеше ,че в следващата атака ще има дузпа за Левски за компенсация.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 30 авг 2021 19:09

honda написа:Първо не е създаден преди 5 години,а е Литекс.

Давай Хонда! Изображение
Последна промяна от Непринуден на 30 авг 2021 19:11, променено общо 1 път.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Върни се в “ЦСКА”