На Меси фен клуба явно ще е като на Роналдо.
Еуфорията ще трае точно 5 мача, колкото беше и с Неймар в ПСЖ. Тая тъпа лига не става за гледане и дори най-добрият играч няма да промени това. Днес даже ще е резерва - какво да му гледаме от 21:45, евентуално ще се включа второто полувреме да видя дали ги навързва по 5ма или ще му спадне мотивацията като види какви са фермери там.
Френската Лига 1 (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Френската Лига 1 (2021/2022)
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Искам да го видя как ще се разбира със съотборниците си... иначе като игра ми е ясен,всичко БИ трябвало да се върти около него.
insaneboy1 написа:На Меси фен клуба явно ще е като на Роналдо.
Еуфорията ще трае точно 5 мача, колкото беше и с Неймар в ПСЖ. Тая тъпа лига не става за гледане и дори най-добрият играч няма да промени това. Днес даже ще е резерва - какво да му гледаме от 21:45, евентуално ще се включа второто полувреме да видя дали ги навързва по 5ма или ще му спадне мотивацията като види какви са фермери там.
Тая тъпа лига има по средно 3.2 гола на мач, в Ла Лига е 1.9 до тук!!!
- paceto
- Контакти:
insaneboy1 написа:На Меси фен клуба явно ще е като на Роналдо.
Аз от както Роналдо ни напусна да съм гледал едно 45 минути общо като беше в Ювентус и то предимно тези минути са от мачове в ШЛ.
Bernaleo написа:Искам да го видя как ще се разбира със съотборниците си... иначе като игра ми е ясен,всичко БИ трябвало да се върти около него.
Нищо няма да видиш днес.
Всичко ще иху, аху в началото и толкова, а подобно отношение може да се види чак към пролетта, ама за да има неразбиране с тях, то трябва и отбора да не върви добре. Такова нещо не виждам как ще се случи с ПСЖ понеже всички там са класи под тях по обясними причини. Сега ще направят всичко възможно да не повторят грешките от миналата година и да не допуснат някой друг да стане шампион и за съжаление е много вероятно това нещо да бъде преписано заради Меси. С него или без него пак щяха да се хвърлят напред здраво.
miro_rz написа:insaneboy1 написа:На Меси фен клуба явно ще е като на Роналдо.
Тая тъпа лига има по средно 3.2 гола на мач, в Ла Лига е 1.9 до тук!!!
Това не означава, че Лига 1 е по-силна от Ла Лига. Означава, че всички там са на едно ниво и са като разграден двор. Виж в Испания какво се случва и отбори като Бетис, Хетафе, Леванте отдават голям отпор на големите отбори. Последният може да вземе точки от първите 5 отбора и въпреки, че знаеш къде се намират като класиране очакваш коварен мач. Ето вчера Бетис бяха излезли като на корида и въпреки, че нямат победа за сега те са винаги неудобен отбор за Реал и за останалите особено като домакини.
Къде съм писал, че Ла Лига е по-слаба. Просто на този етап Лига 1 е по-атрактивна!
Лично мнение!
Лично мнение!
miro_rz написа:Просто на този етап Лига 1 е по-атрактивна!
Лично мнение!
To по-неатрактивно от испанското е само българското първенство и това далеч не е от този сезон.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- insaneboy1
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=58t07rBuOXE[/youtube]
Е как няма да има средно по 4 гола на мач.
Е как няма да има средно по 4 гола на мач.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
miro_rz написа:Меско влезна!
Рязко deja vu получих. Включих на мача точно когато ПСЖ празнуваха втория гол и последва смяната. Сетих се за дебюта на истинския Роналдо за Реал, тогава пак смених от мач на Милан, за да го видя как влиза и той вкара с първото докосване.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:miro_rz написа:Меско влезна!
Рязко deja vu получих. Включих на мача точно когато ПСЖ празнуваха втория гол и последва смяната. Сетих се за дебюта на истинския Роналдо за Реал, тогава пак смених от мач на Милан, за да го видя как влиза и той вкара с първото докосване.
Е ти си видял всичко в живота!